Facebook Pixel Μας πληρώνουν Superleague και Serie A!
| 2017-04-09 12:12:00

Μας πληρώνουν Superleague και Serie A!

Μας πληρώνουν Superleague και Serie A!

Σήμερα γίνεται όλη η Superleague και η αγωνιστική βγάζει δυνατά σημεία! Καλές επιλογές ωστόσο προκύπτουν τόσο από την Bundesliga, όσο και από τη Serie A στο πολύ γεμάτο πρόγραμμα της Κυριακής!
 

Χέρτα – Άουγκσμπουργκ

Η Χέρτα ηττήθηκε πανεύκολα στο Γκλάντμπαχ από την Μπορούσσια, κάτι όμως που δεν φαίνεται στο τελικό σκορ που ήταν 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες της, όμως τις σπατάλησε. Στο δεύτερο μισό δεν κατάφερε σε καμία φάση να μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού και θα έπρεπε να νιώθει τυχερή που δεν δέχτηκε πάνω από 1 γκολ. Εντός έδρας μετράει μόλις δύο ήττες φέτος, αυτές από τη Βρέμη και από τη Χόνφενχαϊμ. Γενικά παρουσιάζεται πάντως πολύ ισχυρή. Από την άλλη μεριά, η Άουγκσμπουργκ ηττήθηκε και πάλι. Αυτή τη φορά εντός έδρας από την Ινγκόλσταντ. Πλήρωσε και με το παραπάνω τα λάθη που έκανε στην άμυνα. Μέχρι το 67’ το σκορ ήταν ήδη 0-3, όμως πάλεψε σκληρά, κατάφερε να μειώσει σε 2-3, όμως δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι. Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, κάτι που την έχει φέρει στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον πρέπει να πάρει βαθμούς για να σκαρφαλώσει. Τι κρατάμε; Χέρτα και Άουγκσμπουργκ δείχνουν εδώ και καιρό να έχουν χάσει την αμυντική τους προσήλωση. Και για τους δύο το ματς είναι πολύ σημαντικό, το θέλουν. Η μία για τη μάχη της παραμονής, η άλλη για τη μάχη της Ευρώπης. Θεωρούμε πολύ πιθανό να δούμε αρκετά τέρματα.

Χέρτα – Άουγκσμπουργκ over 2,5 (2.30)

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Ο Λεβαδειακός σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν ηττήθηκε με 1-0 από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Κακή εμφάνιση, σε θέση άμυνας σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, δέχθηκε το γκολ στο 58ο λεπτό ενώ θα μπορούσε να έχει δεχθεί ένα ακόμα τουλάχιστον. Το μίνι αήττητο σερί των 3 αγωνιστικών έλαβε τέλος και είδε τον Γηραιό να τον πιάνει στην βαθμολογία αλλά υπερτερεί λόγω του 3-0 στον πρώτο γύρο. Ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο και η διοίκηση αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον Γιάννη Χριστόπουλο. Παράλληλα επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου της Βοιωτίας, Δημήτρης Φαράντος, θα κάτσει στον πάγκο στα εναπομείναντα παιχνίδια και θα προσπαθήσει να σώσει την χρονιά. Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη πέρασε νικηφόρα από την Κέρκυρα, επικρατώντας 2-0. Ήταν πολύ ανώτερος των γηπεδούχων, σκόραρε με τους Φορτούνη στο 20ο και Μάριν στο 77ο λεπτό, είχε δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο έκανε το 2 στα 2, βρίσκεται 8 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ και χρειάζεται 2 βαθμούς στις 3 εναπομείναντες αγωνιστικές για να στεφθεί πρωταθλητής. Τι παίζουμε; Στο παρελθόν ο Λεβαδειακός είχε πάρει αυτό που ήθελε σε αντίστοιχο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όμως τώρα οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται νίκες για να βελτιωθεί η ψυχολογία της ομάδας. Υπάρχουν πάντως απουσίες που μπορούν να πληρώσουν το αμφίτερμα.

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός G/G (1.90)

Λας Πάλμας – Μπέτις

Η Λας Πάλμας μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσει από τώρα το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, αφού έχει ξεμείνει από στόχους. Την Πέμπτη υποτάχθηκε στην Έιμπαρ από την οποία ηττήθηκε 3-1 εκτός έδρας. Οι δύο συνεχόμενες ήττες της και η μετριότατη παρουσία της εσχάτως προκαλούν ανησυχίες, με τον τεχνικό Σετιέν να χαίρει της στήριξης των διοικούντων μέχρι το φινάλε της περιόδου, όταν και θα αποχωρήσει όπως έχει ήδη ανακοινώσει. Στο μεταξύ, ο πρόεδρός της δήλωσε πως έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του για την επόμενη σεζόν. Η Μπέτις βρίσκεται σε… αναβρασμό, αφού δεν έχει «καθαρίσει» ακόμα με την παραμονή και η εικόνα της είναι αποκαρδιωτική. Μετά από την εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Βιγιαρεάλ την Τρίτη, οι φίλαθλοί της ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες, κυρίως εναντίον του τεχνικού Βίκτορ Σάντσεθ, απαιτώντας μάλιστα την απόλυσή του. Από τη… μήνη των αγριεμένων οπαδών δεν γλίτωσαν ούτε οι διοικούντες της, που δέχθηκαν φραστικές επιθέσεις και γιουχαΐστηκαν. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τα επίσημα, ωστόσο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Πενιχρός κρίνεται ο απολογισμός των 10 βαθμών στις 13 πιο περασμένες «στροφές» (2-4-7). Τι επιλέγουμε; Κοινός τόπος των δύο ομάδων πως βιώνουν μίνι κρίση, με την ψυχολογία τους να έχει κατρακυλήσει υπό το μηδέν και τους προπονητές τους να γίνονται στόχοι κριτικής. Εντούτοις, η Μπέτις «καίγεται» περισσότερο, από βαθμολογικής άποψης, και μάλλον θα βγάλει μια αντίδραση σε αυτή τη φάση. Προκλητικό το διπλό, χρήζει κάλυψης στην ισοπαλία όμως.

Λας Πάλμας – Μπέτις 2 DNB (2.55)

Λάτσιο – Νάπολι

Η Λάτσιο ηττήθηκε με 3-2 από τη μισητή συμπολίτισσα Ρόμα στον ημιτελικό του Coppa Italia, όμως η ήττα της αποδείχθηκε εντελώς ανώδυνη, αφού προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους, χάρη στη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, το σύνολο του κόουτς Ιντσάγκι επιβλήθηκε της Σασουόλο με σκορ 1-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και πλησίασε τη Νάπολι στους 4 πόντους στη μάχη για την κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Αμφίτερμα στα 5 από τα 8 πρόσφατα παιχνίδια της Λάτσιο στο πρωτάθλημα. Η Νάπολι πραγματοποίησε τεράστια προσπάθεια, κέρδισε εντός έδρας τη Γιουβέντους με 3-2 στον ημιτελικό του Coppa Italia, όμως αποκλείστηκε, αφού είχε χάσει με 3-1 στο πρώτο ματς. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν, όμως δεν είναι απόλυτα εξασφαλισμένη. 12 over 2,5 στα 16 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα για τους «παρτενοπέι », αμφίτερμα σε 11 στα 14 πρόσφατα, κομβικό το σημερινό εκτός με τη Λάτσιο, με την πρόσφατη παράδοση υπέρ τους. Ποιο θα είναι το ποντάρισμά μας; Η Λάτσιο θέλει το τρίποντο προκειμένου να πλησιάσει τη Νάπολι σε απόσταση βολής από την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Οι «παρτενοπέι» πάντως βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μπορούν τουλάχιστον να μην ηττηθούν στη Ρώμη, επιλογή το 2 DNB.

Λάτσιο – Νάπολι 2 DNB (1.80)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags