Facebook Pixel Σημεία από Τουρκία και Σουηδία!
| 2017-04-10 12:44:00

Σημεία από Τουρκία και Σουηδία!

Σημεία από Τουρκία και Σουηδία!

Αν και Δευτέρα, προκύπτουν επιλογές από τα περιφερειακά πρωταθλήματα! Στην Τουρκία πάμε με την κόντρα λόγω απόδοσης…, ενώ στη Σουηδία, το κίνητρο της πρώτης νίκης μας στέλνει στο 1,93! 

Κασίμπασα – Κόνιασπορ

Η Κασίμπασα δεν κατάφερε να διευρύνει το αήττητο σερί της (8 σε όλες τις διοργανώσεις) στη Αττάλεια αφού γνώρισε την ήττα από την Αλάνιασπορ με 3-1. Ο δήμιος της ομάδας του Έζντες ήταν ο Βάγκνερ Λοβ, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ, ενώ και ο "δικός μας" Τζαβέλλας πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Τουρκικό πρωτάθλημα. Το μυαλό της βέβαια μπορεί να ήταν και στη ρεβάνς του κυπέλλου, καθώς με το 2-2 που απέσπασε μεσοβδόμαδα στο Ρίζε προκρίθηκε στα ημιτελικά. Είναι στη 8η θέση και φιλοξενεί την Κόνιασπορ η οποία είναι 3 βαθμούς μπροστά της. Σε πολύ καλό φεγγάρι δείχνει πως βρίσκεται η Κόνιασπορ, η οποία κέρδισε και την Μπούρσασπορ μετά το μεγάλο διπλό επί της Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Κοτσαμάν παρατάχθηκε με ένα εμφανώς πιο επιθετικό σχήμα και από τη πρώτη στιγμή κυριάρχησε στο γήπεδο απέναντι σε μία αντίπαλο, φυσικά, που είναι σε διαρκή πτώση. Έτσι οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν δύο σερί νίκες και τρεις στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για πρώτη φορά το 2017 και πλέον δείχνουν πως μπορούν να καλύψουν την απόσταση από την 5η θέση (-6), η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη. Τί παίζουμε; Αμφότερες είναι σε πολύ καλή φόρμα. Η Κασίμπασα εντός έδρας προέρχεται από 5 σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ η Κόνιασπορ εκτός έδρας στέκεται καλύτερα απ' ότι στο γήπεδο της. Λόγω απόδοσης, η κόντρα στους γηπεδούχους μοιάζει καλύτερο bet.

Κασίμπασα – Κόνιασπορ Χ2 (1.71)

Ατβίτανμπεργκ – Φρέι

Πολύ κακή εμφάνιση και ήττα για την Ατβίνταμπεργκ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, υπέστη συντριβή από τη Βάρναμο εκτός έδρας με σκορ 4-0. Σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν ουσιαστικά ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Λίντμπεργκ, αφήνοντας την Ατβίνταμπεργκ με δέκα ποδοσφαιριστές. Από την άλλη μεριά, θετικό ξεκίνημα έκανε η Φρέι, που απέσπασε ισοπαλία εντός έδρας με αντίπαλο τη Γκέφλε, η οποία έχει υψηλούς στόχους για τη φετινή χρονιά. Έπειτα από ένα στείρο και χωρίς τέρματα πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 46' με τον Ρασίντι. Το προβάδισμα για την ομάδα του Γκρζέλακ δεν κράτησε για πολύ, αφού ύστερα από τρία λεπτά ο Μακοντέλε έφερε εκ νέου το παιχνίδι στην ισοπαλία. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να κάνουν την ανατροπή στο σκορ, με το γκολ Ορέμο στο 74'. Η Φρέι έδειξε χαρακτήρα και βρήκε γκολ με τον Φάλκεμπορν στο 80' για να αποφύγει την ήττα. Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδι που έχει δώσει η Φρέι, μαζί με τα φιλικά προετοιμασίας. Τί επιλέγουμε; Προμηνύεται ανοικτό παιχνίδι, όπου θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αμφότερες θα ψάξουν τα γκολ που θα τους δώσουν την πρώτη νίκη στη σεζόν, μεγαλύτερη πίεση υπάρχει στο "στρατόπεδο" της Ατβίνταμπεργκ που θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της για πρώτη φορά φέτος. Ποντάρουμε στο σύνολο τερμάτων over 2.5.

Ατβίτανμπεργκ – Φρέι over 2.5 (1.93)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags