Facebook Pixel «Αστεράτα» ταμεία!
| 2017-04-11 13:24:00

«Αστεράτα» ταμεία!

«Αστεράτα» ταμεία!

Τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μονοπωλούν το ενδιαφέρον σήμερα με δύο τεράστια ματς από τα οποία προκύπτουν ευκαιρίες για ταμείο! Επιλογές προκύπτουν ωστόσο τόσο από Μεξικό, όσο και από το Κόπα Λιμπερταδόρες!

Ντόρτμουντ – Μονακό

Η Ντόρτμουντ παρατάχθηκε με κάποιες σημαντικές απουσίες στην Αλιάνζ Αρίνα το Σάββατο, για το ντέρμπι κόντρα στην Μπάγερν. Ούτως ή άλλως θα είχε δύσκολο έργο, πόσο μάλλον με τις υπάρχουσες ελλείψεις. Δεν ήταν ανταγωνιστική και ηττήθηκε εύκολα με 4-1, σε μια αναμέτρηση πάντως δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον τη δεδομένη χρονική στιγμή. Παραμένει στην πρώτη 4άδα, έχει πιθανότητες και για πιο πάνω. Άπαντες στο "στρατόπεδο" των Γερμανών αφήνουν πίσω το ματς με την Μπάγερν και το ενδιαφέρον στρέφεται στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Μονακό. 5Ν-3Ι-1Η έχει στα 9 τελευταία εντός έδρας στο θεσμό. Η Μονακό αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στην έδρα της -δυσκολοκατάβλητης- Ανζέ το Σάββατο, εν τέλει τα κατάφερε και πήρε σπουδαίο διπλό. 0-1 το τελικό αποτέλεσμα χάρη σε τέρμα του Φαλκάο στο 61΄. Με το αποτέλεσμα αυτό διατηρήθηκε στην κορυφή του πίνακα, τρεις βαθμούς πάνω από την Παρί και παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα εγχώρια μπορούν να περιμένουν, προς ώρας σειρά παίρνουν τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η Ντόρτμουντ. 4N-3I-2H μετράει επί γερμανικού εδάφους η Μονακό. Τί παίζουμε; Παρά το μόλις ένα γκολ που σκόραραν το Σάββατο, μιλάμε για δύο από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη. 92 γκολ η Ντόρτμουντ και 133 η Μονακό, σε όλες τις διοργανώσεις. Επιθετικό το στυλ παιχνιδιού τους και σε ματς με αρκετό κίνητρο, όπως το αποψινό κάτι που είδαμε και στην προηγούμενη φάση. Ποντάρισμα στα πολλά γκολ.

Ντόρτμουντ – Μονακό Over 3,5 (2.06)


Εστουδιάντες – Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ

Έχει βρει ρυθμό η Εστουδιάντες, η οποία έρχεται από τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, όπου της έδωσαν το δικαίωμα να μείνει στο -6 από τη πρωτοπόρο Μπόκα. Τη Παρασκευή το βράδυ πήγε στην έδρα της Αλντοσίβι με πολλούς βασικούς εκτός για να πάρουν ανάσες, αλλά δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει το διπλό με το εμφατικό μάλιστα 4-1. Η ψυχολογία της είναι στα ύψη και φιλοξενεί τώρα τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ με σκοπό τη νίκη που θα την βάλει ξανά σε τροχιά πρόκρισης. Στη πρεμιέρα του Λιμπερταδόρες, ηττήθηκε από τη Μποταφόγκο εκτός έδρας με 2-1, σε ένα ματς που δεν άξιζε να χάσει, αλλά «πλήρωσε» τα αμυντικά κενά. Η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ επέστρεψε στις νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα, με το διπλό που πήρε στο ματς με την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε. Πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και με τον πορτιέρε της να είναι σε μεγάλη μέρα, κατάφερε να κρατήσει τα υπέρ της αποτέλεσμα. Είναι στη 5η θέση της βαθμολογίας και εφτά βαθμούς μακριά από την κορυφή. Στο πρώτο ματς για τον όμιλο του Λιμπερταδόρες, υποδέχθηκε τη πρωταθλήτρια του περσινού Λιμπερταδόρες, Νασιονάλ από τη Κολομβία και κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη (2-1), με ανατροπή μάλιστα. Βρέθηκε να χάνει από το 14’ με 0-1, αλλά αντέδρασε αρχικά για το 1-1 στο 25΄και έπειτα έφερε το ματς τούμπα με δεύτερο γκολ λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Πολύ σημαντική νίκη, που την βάζει από νωρίς σε τροχιά πρόκρισης. Τί επιλέγουμε; Η Εστουδιάντες δεν έχει άλλα περιθώρια και αν θέλει νίκη πρέπει να μπει από την αρχή επιθετικά. Η Μπαρτσελόνα και με ισοπαλία θα είναι ευχαριστημένη, αλλά θα περάσει δύσκολα στη Λα Πλάτα. Σκοράρουν εύκολα οι «φοιτητές», θα πάμε στο over 1.5 της Εστουδιάντες.


Εστουδιάντες – Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ over 1,5 γκολ Εστουδιάντες (1.95)


Τίγκρες – Τσίβας

Η Τίγκρες δεν μπόρεσε να πάρει το πολυπόθητο διπλό στην έδρα της Νεκάξα και «κόλλησε» στο 1-1, που την άφησε πέντε βαθμούς μακριά από την οχτάδα. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 16’, είχε φάσεις για δεύτερο γκολ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 42΄με απευθείας φάουλ. Προσπάθησε στο δεύτερο να βρει το γκολ της νίκης, δίχως αποτέλεσμα όμως και έτσι η είσοδος στη «λίγκίγια» απομακρύνεται. Ίσως να σκέφτεται τον τελικό του CONCACAF Champions league που είναι την ερχόμενη εβδομάδα και να μην… καίγεται τόσο για το Κλαουσούρα. Τρομερή ανατροπή από την Τσίβας στο εντός έδρας ματς με την Πουέμπλα την περασμένη αγωνιστική, όπου βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερος μέρος έφτασε στο 3-2 στις καθυστερήσεις. Είναι στη δεύτερη θέση, μόλις στο -1 από την κορυφή και θέλει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Τίγκρες για να κρατήσει ακέραιες τις ελπίδες της για πρώτη θέση. Ακολουθεί δύσκολη έξοδος στην έδρα της Πατσούκα το Σάββατο και έπειτα ο τελικός κυπέλλου με τη Μονάρκας εντός έδρας. Πού ποντάρουμε; Η Τίγκρες δεν είναι καθόλου καλά και εντός έδρας δυσκολεύεται πάρα πολύ. Αυτή έχει το άγχος της νίκης και απέναντι της θα βρεθεί μια Τσίβας που πάει από το καλό στο καλύτερο και η ψυχολογία της είναι στο φουλ. Tο διπλό στο 4.50 έχει ξεκάθαρη αξία. Εναλλακτική τα γκολ εκατέρωθεν.

Τίγκρες – Τσίβας 2 (4.50)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags