Facebook Pixel Πληρώνει το «σεντόνι»
| 2017-04-12 13:14:00

Πληρώνει το «σεντόνι»

Πληρώνει το «σεντόνι»

Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα με τρία σπουδαία παιχνίδια, που βγάζουν ψαγμένα σημεία! Επιλογές υπάρχουν επίσης και για τους «ξενύχτηδες» με το Copa Libertadores και το Μεξικό!
 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λέστερ

Η Ατλέτικο το Σάββατο βρέθηκε κόντρα στην συμπολίτισσα της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν ήταν καλή μέχρι το 60' με τον Όμπλακ να τη σώζει πολλές φορές, μέχρι που βρέθηκε πίσω στο σκορ από στημένη φάση στο 52'. Έκτοτε αναγκάστηκε να ανεβάσει τις γραμμές της στο γήπεδο, πίεσε ψηλότερα και σε συνδυασμό με την αδυναμία της Ρεάλ να αμυνθεί σωστά όταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 85' με τον Γκριεζμάν. Μια ισοπαλία που την πανηγύρισε σαν νίκη. Αήττητη στα 9 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια στην έδρα της, ενώ στα 34 τελευταία εντός μετράει 28 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες. Από την άλλη, αναμφίβολα τα παιχνίδια με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι τα ματς της χρονιάς για τις «αλεπούδες» που μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σέκσπιρ και τις 4 συνεχόμενες νίκες με την ταυτόχρονη αλλαγή κλίματος και εικόνας, εξασφάλισαν και την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι συνεχόμενες νίκες εντός συνόρων της έδωσαν και το δικαίωμα να "παρατήσει" ουσιαστικά στο κυριακάτικο ματς με την Έβερτον, ώστε να ρίξει το βάρος στα ματς με τους "ροχιμπλάνκος". Αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα και παρότι προηγήθηκε με 1-2 νωρίς δεν έδειξε ποτέ ότι την ενδιαφέρει η νίκη, χάνοντας τελικά με 4-2. Τί παίζουμε; Πανίσχυρη στην έδρα της η Ατλέτικο θα επιδιώξει μια καθαρή νίκη, ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς. Έχει σφίξει την άμυνά της και η Λέστερ δεν σκοράρει εύκολα εκτός έδρας. Ο άσος μικρός όμως σε συνδυασμό με το N/G πληρώνει καλύτερα.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λέστερ 1 & NG (1.85)
 

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Βαυαροί του Κάρλο Αντσελότι μετά την ήττα από την Χοφενχάιμ, βρήκαν το Σάββατο απέναντί τους μια αποδεκατισμένη Ντόρτμουντ και χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησαν με το ευρύ 4-1 εντός έδρας και διατήρησαν την διαφορά των 10 βαθμών από την Λειψία. Σε πολύ καλή κατάσταση εδώ και καιρό καθώς στα 22 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 19 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ στα 6 τελευταία εντός έχει σκοράρει συνολικά 29 φορές (!!) και έχει δεχτεί μόλις 2 τέρματα. 22 φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι 2 ομάδες, με την Μπάγερν να μετρά 11 νίκες, τη Ρεάλ 9, ενώ 2 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Η Ρεάλ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ανώτερη, προηγήθηκε με κεφαλιά στο 52' και μέχρι το 60' έδειχνε ότι δεν θα δυσκολευτεί. Στη συνέχεια άρχισε να μένει κάπως από δυνάμεις και σε συνδυασμό με την αδυναμία που δείχνει να αμυνθεί με ασφάλεια όταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα πιέστηκε και τελικά ισοφαρίστηκε στο 85'. Μικρό το κακό πάντως καθώς η Μάλαγα της έκανε το "χατίρι" και κέρδισε την Μπαρτσελόνα. Ο Ζιντάν φέτος έχει καταφέρει με το ροτέισον που κάνει να διατηρεί φρέσκους του ποδοσφαιριστές του και η "βασίλισσα" είναι εμφανώς καλύτερη από πέρσι. Τί επιλέγουμε; Η Μπάγερν, και αυτό φαίνεται από τις ευρείες νίκες της, παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση εντός έδρας και σκοράρει εύκολα. Βέβαια το ματς απέναντι στη «βασίλισσα» κρύβει παγίδες και ο καθαρός φαβοριτισμός είναι υπερβολικός. Ωστόσο, ένα πλεονέκτημα για το πρώτο ματς το έχουν οι Βαυαροί. Άσος και over 1.5 η επιλογή μας.

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης 1 & over 1.5 (2.05)


Παλμέιρας – Πενιαρόλ

Η Παλμέιρας στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου πήρε πολύ σημαντική αλλά και τυχερή νίκη επί της Βίλστερμαν εντός έδρας, με το γκολ να έρχεται στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ ήταν και σε θέση οφσάιντ ο σκόρερ Μίνα. Έφτασε έτσι τους τέσσερις βαθμούς, έπειτα από την ισοπαλία που είχε αποσπάσει στην Αργεντινή από την Τουκουμάν. Αν καταφέρει να πάρει τώρα το τρίποντο, κάνει πολύ σημαντικό βήμα πρόκρισης και θα το κυνηγήσει λυσσαλέα. Στο πρωτάθλημα Παουλίστα πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, έπειτα από το συνολικό 6-1  Νοβοριζοντίνο. Στο άλλο στρατόπεδο, η Πενιαρόλ κόντρα στην Τουκουμάν εντός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, ήθελε μόνο νίκη για να μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση, αλλά και να… ξεπλύνει την ντροπή από τον «διασυρμό» με 6-2 της πρώτης αγωνιστικής στην έδρα της Χόρχε Βίλστερμαν. Βρέθηκε να χάνει στο 60’ με 0-1, αλλά σε εκείνο το σημείο «ξύπνησε» και αντέδρασε άμεσα. Έκανε την ολική ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά (68’, 69’) και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, που έφτιαξε και την ψυχολογία της. Στο πρωτάθλημα έκτοτε μετράει πέντε ματς αήττητη, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Τα τέσσερα εξ αυτών είχαν γκολ εκατέρωθεν, όπως και τα περισσότερα παιχνίδια της φέτος. Πού ποντάρουμε; Ένας ο βαθμός της διαφοράς τους στη βαθμολογία, με την Παλμέιρας να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει βήμα πρόκρισης και την Πενιαρόλ να θέλει να δείξει ότι μπορεί και μακριά από τη βάση της. Όπως αγωνίζονται αμφότερες, το over 2.5 δείχνει αρκετά καλή περίπτωση.

Παλμέιρας – Πενιαρόλ over 2.5 (1.90)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags