Facebook Pixel Σημεία από τις 17:00 ως τις 02:00!
| 2017-04-14 11:52:00

Σημεία από τις 17:00 ως τις 02:00!

Σημεία από τις 17:00 ως τις 02:00!

Αν και Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, υπάρχει αγωνιστικό πρόγραμμα και προκύπτουν σημεία. Αρκετό ενδιαφέρον έχει η πλήρης αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, ενώ το βράδυ δεσπόζει η Ligue II που είναι έτοιμη να μας πάει ακόμα ένα ταμείο!

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπλάκμπερν

Η Νότιγχαμ μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη στο ματς με τη Χάντερσφιλντ, δεν της άφησε περιθώρια και έκανε αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία της. Απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, έχασε πολλές ευκαιρίες, μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 32’ ο Λίχα. Προσπάθησε να τελειώσει νωρίς το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε στο 57’ να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Γουόρντ. Αντεξε στην πίεση της αντιπάλου μέχρι το φινάλε, ο γκολκίπερ Σμιθ την κράτησε όρθια με δύο τρομερές επεμβάσεις. Τα 4 από τα 5 τελευταία της ματς συνοδεύτηκαν από Under. Τη Δευτέρα φιλοξενείται από την Κάρντιφ. Η Μπλάκμπερν ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο ματς με την αδιάφορη Μπάρνσλεϊ και γνώρισε την ήττα, την τρίτη συνεχόμενη, κάνοντας το έργο της παραμονής της πολύ δύσκολο. Δεν άκουσε το καμπανάκι από την ευκαιρία της αντιπάλου στο 2' και στο επόμενο λεπτό δέχθηκε το πρώτο γκολ. Στο 10' έγινε το 2-0 με μακρινό σουτ, το οποίο όμως δεν εμπόδισε κανένας παίχτης της. Δεν συνήλθε ποτέ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αντίθετα στο δεύτερο ήταν πιο κινητική, προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει απειλητικές φάσεις. Τί παίζουμε; Ξεκάθαρα το ματς της αγωνιστικής. Η Νότιγχαμ δείχνει πιο ομάδα από τότε που ανέλαβε ο Γουόρμπερτον, ενώ στο στρατόπεδο της Μπλάκμπερν δεν φαίνεται να πιστεύουν ούτε οι ίδιοι στην παραμονή. Πάμε με τον άσο.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπλάκμπερν 1 (2.30)

Τρουά – Ερυθρός Αστέρας 93

Η Τρουά εκεί που πάει να δείξει ότι είναι έτοιμη για να ανέβει στην τριάδα κάνει μια κακή εμφάνιση και τα γκρεμίζει όλα. Μετά την επιστροφή της από τη διακοπή του πρωταθλήματος ήταν εντυπωσιακή εντός έδρας στο 4-2 με την Ορλεάν όπου προηγήθηκε με 4-0 στο ημίχρονο. Την περασμένη αγωνιστική όμως ήταν εντελώς αντίθετες οι εντυπώσεις στη Βαλενσιέν και κάποια παράπονα που έχε για τη διαιτησία δεν στέκουν σοβαρά. Το 2-0 μπορεί να θεωρηθεί έως και κολακευτικό αφού οι γηπεδούχοι είχαν πέναλτι στο τέλος για να μεγαλώσουν κι άλλο το σκορ. Στις δύο τελευταίες νίκες στο γήπεδό της έβαλε από 4 γκολ. Από την άλλη μεριά, ο Ερυθρός Αστέρας 93 οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη Νασιονάλ. Παρά την προσπάθεια του προέδρου να συσπειρώσει όλες τις συνιστώσες γύρω από την ομάδα ακυρώνοντας και τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 120 χρόνια του συλλόγου ώστε να επικεντρωθούν όλοι στο γήπεδο, οι παίκτες δεν έδειξαν να συναισθάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης. Η εικόνα στο 3-0 από την Γκαζελέκ θύμισε ομάδα που είναι στα πρώτα φιλικά καλοκαιρινά προετοιμασίας. Ηταν η πέμπτη κολλητή του ήττα και το χειρότερο είναι ότι στις περισσότερες απέδωσε κακό ποδόσφαιρο. Τί κρατάμε; Η Τρουά σε λίγες περιπτώσεις έκανε δύο διαδοχικές κακές εμφανίσεις. Στο γήπεδό της παίζει καλά και σκοράρει με ευκολία. Η άμυνα του Αστέρα δεν φημίζεται για τις επιδόσεις της. Το over 1,5 των «τρουαγέν» στο 1,80 είναι αρκετά σωστό.

Τρουά – Ερυθρός Αστέρας 93 Τρουά over 1.5 (1.80)

Φιλαδέλφεια Γιούνιον – Νέα Υόρκη Σίτι

Η Φιλαδέλφεια παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 5 αγώνες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα με αντίπαλο το Πόρτλαντ και συμπλήρωσαν τρεις διαδοχικές ήττες. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Ογκούτσι Ονιέγου έκανε δύο σοβαρά λάθη, που στοίχισαν στη "Γιούνιον" και σε δηλώσεις του ανέφερε, ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας και υπόσχεται, ότι θα δουλέψουν σκληρά σαν ομάδα, για να διορθώσουν την κατάσταση. Στο άλλο στρατόπεδο, η Νέα Υόρκη σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στην Ουάσινγκτον και τελικά δέχτηκε την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1. Το νικηφόρο σερί δύο αγώνων διακόπηκε και οι φιλοξενούμενοι προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά παρουσιάζει μεγάλα αμυντικά προβλήματα και τα συχνά αβίαστα λάθη έχουν στερήσει αρκετούς βαθμούς από την ομάδα. Η "Σίτι" δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της εκτός έδρας επιτυχίας και θα έχει ακόμα μία ευκαιρία κόντρα στη Φιλαδέλφεια. Πού ποντάρουμε; Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους φετινή νίκη και θέλουν, να εκμεταλλευτούν την έδρα τους κόντρα στην προβληματική αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι διαθέτουν άπλετο επιθετικό ταλέντο. Το όβερ έχει τον πρώτο λόγο.

Φιλαδέλδεια Γιούνιον – Νέα Υόρκη Σίτι over 2.5 (1.73)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags