Facebook Pixel Πασχαλινά ταμεία με combo!
| 2017-04-16 10:39:00

Πασχαλινά ταμεία με combo!

Πασχαλινά ταμεία με combo!

Πέρα από τα πασχαλινά τραπέζια η ημέρα έχει και στοίχημα, με τα συνδυαστικά στοιχήματα σε Ισπανία και Ολλανδία να είναι έτοιμα να μας πάνε ταμείο, ενώ επιλογές προκύπτουν και το βράδυ!
 

Βαλένθια – Σεβίλλη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι «νυχτερίδες», που βιώνουν την καλύτερη φάση τους στη φετινή περίοδο και κρυφοκοιτάνε την 7ηθέση, αν και θα χρειαστούν ένα μικρό θαύμα για να την προλάβουν. Δεν είναι τυχαίο πως για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο φτάνουν σε 3 διαδοχικές νίκες, ενώ σημείωσαν σε αυτές τουλάχιστον τρία τέρματα στην κάθε μία! Την Κυριακή πέρασαν από τη Γρανάδα με 1-3, με την εικόνα τους να είναι εξαιρετική την πρώτη ώρα του αγώνα. Στο μεταξύ, η «αόρατη» πρόεδρος του συλλόγου, Λαϊχούν Τσαν, ανακοίνωσε μεσοβδόμαδα πως αποχωρεί από το πόστο της την 1η Ιουλίου. Επίσης, πλήρωσε τη ρήτρα αγοράς του ποιοτικού φορ Τζάτζα (14/4), ο οποίος θα παραμείνει στις τάξεις της μέχρι το 2021. Από την άλλη μεριά, η Σεβίλλη ξύπνησε από το λήθαργο, επανήλθε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες μετά από 5 αγώνες, 4-2 εντός τη Λα Κορούνια. Παραμένει έτσι ζωντανή στο κυνήγι της 3ης θέσης, που αποτελεί το μεγάλο της στόχο. Πριν από το παιχνίδι αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ο αθλητικός διευθυντής Μόντσι, που θα αποχωρήσει στο φινάλε της περιόδου. Κατά τα λοιπά, επανήλθαν στην επιφάνεια τα σενάρια που θέλουν τον τεχνικό Σαμπαόλι να βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την Εθνική Αργεντινής. Άξιο αναφοράς πως έχει πανηγυρίσει 11 μόλις διπλά σε 71 συνολικά επισκέψεις της στην έδρα της Βαλένθια σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν (8 ισοπαλίες, 52 ήττες). Τί παίζουμε; Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται επιτέλους η Βαλένθια, που «πετάει» ψυχολογικά και αγωνιστικά. Το τελευταίο διάστημα έχει «θωρακίσει» και την έδρα της, ενώ έχει καλή παράδοση με τη Σεβίλλη, η οποία αναζητά σταθερότητα. Ομάδες με επιθετικές αρετές και οι δύο, αναμένεται γκολ και θέαμα.

Βαλένθια – Σεβίλλη GG & over 2,5 (1.75)


Άγιαξ – Χέρενφεν

Ο Άγιαξ έκανε ίσως την πληρέστερη φετινή εμφάνιση, για 60 λεπτά έπαιζε… μονότερμα τη Σάλκε, κέρδισε με 2-0, έχοντας και 2 δοκάρια στο ματς, άξιζε να «καθαρίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ από το πρώτο παιχνίδι (στις 20/4 η ρεβάνς στη Γερμανία). Στο πρωτάθλημα δεν συνάντησε δυσκολία στο Ναϊμέγκεν, κέρδισε με το επιβλητικό 5-1, το σκορ αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα. Διατηρεί εξαιρετική επίδοση στην έδρα του, «τρέχει» σερί 19-1-0 στα 20 πιο πρόσφατα παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στα 6 πιο πρόσφατα από αυτά σκόραρε από 2 φορές και πάνω. Η Χέρενφεν παρέπαιε αμυντικά, όπως άλλωστε συνηθίζει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος κι έπαιζε με… χάντικαπ δύο τερμάτων από το 14ολεπτό του αγώνα με τη Φιτέσε. Μείωσε σε 31’ κι έχασε ευκαιρίες για το 2-2, κάτι που αποδείχτηκε κομβικό, αφού μετά το 3-1 (70’), τα παράτησε, χάνοντας με 4-2. Με τον τρόπο αυτό υπέστη την 7η διαδοχική εκτός έδρας ήττα, επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Πλέον κινδυνεύει ακόμα και να μείνει εκτός της διαδικασίας των πλέι οφ, κάτι που φάνταζε αδιανόητο στη τέλος του α’ γύρου, όταν βρισκόταν στην 4η θέση. Τί επιλέγουμε; Ο Άγιαξ ίσως βγάλει λίγη κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς και να δεχτεί ένα γκολ από τη Χέρενφεν, ακόμη κι αν κερδίσει. Οι φιλοξενούμενοι στο β’ γύρο θυμίζουν ομάδα που μάχεται για την παραμονή, ειδικότερα στα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Ποντάρουμε στα γκολ.

Άγιαξ – Χέρενφεν GG & over 2,5 (1.90)


Κορτράικ – Γκενκ

Η Κορτράικ πήρε σχετικά ξεκούραστα το 0-0 στην έδρα της Λόκερεν και έφτασε στους τέσσερις βαθμούς με τη συμπλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών. Κάκιστο ποιοτικά το παιχνίδι θα ξεχαστεί γρήγορα από όσους είχαν την ατυχία να το παρακολουθήσουν, με την Κόρτραϊκ πάντως στα τελευταία λεπτά να δημιουργεί μία καλή ευκαιρία για να κλέψει τη νίκη. «Το παιχνίδι με την Γκενκ θα κρίνει πολλά πράγματα όσον αφορά την πορεία μας στα πλέι οφ. Στόχος μας είναι να κλείσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται», τόνισε ο προπονητής Μπελχοσίν, ο οποίος δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Κόρτραϊκ. Η Γκενκ το βράδυ της Πέμπτης, για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ηττήθηκε με το ρευστό 3-2 στην Ισπανία από τη Θέλτα και πλέον διατηρεί βάσιμες ελπίδες ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην έδρα της. Στο πρωτάθλημα, έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στα πλέι οφ ΙΙ, μετρώντας δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Το περασμένο Σάββατο, πάντως, δυσκολεύτηκε υπερβολικά για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Ρόζελαρ (ομάδα β’ κατηγορίας), παίρνοντας τη νίκη (1-0 εκτός) με γκολ στα τελευταία λεπτά (84’). Πού ποντάρουμε; Για την Γκενκ αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι η ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στη Θέλτα. Υπολογίσιμη εντός έδρας και σχετικά βελτιωμένη στα πλέι οφ η Κόρτραϊκ, είναι σε θέση να κάνει τη ζημιά. Επιλογή ο άσος draw no bet.

Κορτράικ – Γκενκ 1 DNB (2.80)


Τίγκρε – Ρίβερ Πλέιτ

Η Τίγκρε δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς με τη Ρασίνγκ την περασμένη αγωνιστική, καθώς η πολύ δυνατή βροχή μετέτρεψε μέσα σε λίγα λεπτά σε «λίμνη» τον αγωνιστικό χώρο του «Σιλίνδρο» με τον ρέφερι της αναμέτρησης να αποφασίζει τη διακοπή της στο 23’. Το σκορ ήταν στο 1-1, καθώς αμφότερες είχαν μπει στο ματς με άκρως επιθετικές διαθέσεις και το σκορ είχε διαμορφωθεί μόλις από το 3’. Τα υπόλοιπα λεπτά θα παιχθούν το βράδυ της Τετάρτης για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Έχει αλλάξει το μομέντουμ στο εσωτερικό της με την έλευση του κόουτς Σάβα στον πάγκο της και θέλει να το αποδείξει κόντρα στη «φορμαρισμένη» Ρίβερ Πλέιτ. Είναι σε τρομερή κατάσταση η Ρίβερ Πλέιτ έπειτα από τη διακοπή και μετράει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μαζί με το Λιμπερταδόρες φτάνει τις έξι διαδοχικές και επιβεβαιώνει ότι έχει επιστρέψει με πολύ άγριες διαθέσεις. Στο ματς με τη Μελγκάρ μεσοβδόμαδα, πήρε τη νίκη εντός έδρας με 4-2, σε ένα ματς που ξεκίνησε με τρελό ρυθμό και στο 27’ το σκορ ήταν ήδη 3-2. Στο προηγούμενο ματς για το πρωτάθλημα, πήρε εύκολη νίκη κόντρα στη Κίλμες με 2-0, παρότι αμφότερα τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος. Ικανοποιημένος ο κόουτς Γκαγιάρδο, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να αποδίδει πολύ καλά. Τί κρατάμε; Αμφότερες έχουν επιθετική φιλοσοφία και αναμένουμε ανοιχτό ματς. Ο ρυθμός θεωρούμε ότι θα υπάρξει, οι φάσεις επίσης και γιατί όχι και τα γκολ ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν με καλή συχνότητα. Over 2.5 η επιλογή μας.

Τίγκρε – Ρίβερ Πλέιτ over 2.5 (2.00)


Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags