Facebook Pixel Πληρώνει το κίνητρο και η ανάγκη!
| 2017-04-17 12:27:00

Πληρώνει το κίνητρο και η ανάγκη!

Πληρώνει το κίνητρο και η ανάγκη!

Πλούσια η σημερινή δράση, με επιλογές να προκύπτουν από Αγγλία και Ιταλία. Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι μας θα είναι επίσης σημεία κινήτρου από Σκανδιναβία και Πορτογαλία! 

Λιντς – Γουλβς

Η Λιντς κοίταξε στα μάτια την πανίσχυρη Νιούκαστλ και κατάφερε να «κλέψει», όπως εξελίχθηκε το ματς, τον βαθμό της ισοπαλίας, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας. Θα μπορούσε να προηγηθεί νωρίς, αλλά το τρομερό σουτ του Πεντράθα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια όμως δέχθηκε έντονη πίεση, την έσωσε μία φορά το δοκάρι και αρκετές ο γκολκίπερ Γκριν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 67’, απέφυγε το 2-0 σε ορισμένες περιπτώσεις και δικαιώθηκε στο 90’+5 με τέρμα του πρώτου της σκόρερ, Γουντ. Παραμένει αήττητη στα 5 τελευταία ματς στην έδρα της (4-1-0), στα 4 πιο πρόσφατα μάλιστα κράτησε την εστία της απαραβίαστη. Η Γουλβς ήταν ανταγωνιστική κόντρα στην πρωτοπόρο Μπράιτον, δεν μπόρεσε όμως να αποφύγει την ήττα, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη. Την γλύτωσε το δοκάρι στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως στο 40’, σε ένα ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις. Διαφορετικό το δεύτερο, έφτασε κοντά στην ισοφάριση σε ευκαιρίες του Καβαλέιρο και του Μάρσαλ, δέχθηκε όμως δεύτερο γκολ στο 82’ και όλα τελείωσαν. Τα 7 από τα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της συνοδεύτηκαν από Goal-Goal και Over. Τί παίζουμε; Ματς με ξεκάθαρο φαβορί, τόσο λόγω βαθμολογικού κινήτρου, όσο και λόγω της δύναμης που παίρνει η Λιντς στο γήπεδό της, κάτι που φαίνεται και από το ότι έχει να δεχθεί γκολ 4 αγώνες! Μικρή άνοδο έχει σημειώσει η απόδοση του «άσου», φτάνοντας σε σημείο που παίζεται.

Λιντς – Γουλβς 1 (2.10)

Φάλκενμπεργκ – Ντέγκερφορς

Αρνητικό το πρόσημο για τη Φάλκενμπεργκ έπειτα από την ολοκλήρωση δύο αγωνιστικών στη Σουπερέταν, καθώς δεν έχει ακόμα σημειώσει νίκη. Στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα και μάλιστα εντός έδρας από την Έστερ με σκορ 0-2, για τη δεύτερη «στροφή» του πρωταθλήματος άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Τρέλεμποργκ, αφού αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2. Χωρίς νίκη για πέντε παιχνίδια η Φάλκενμπεργκ, μαζί με φιλικά προετοιμασίας και εκείνα για το θεσμό του Κυπέλλου. Δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές για τη Ντέγκερφορς που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με Βάρναμο, Έστερ και Έργκριτε. Παρά το γεγονός ότι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής αντιμετώπισε εντός έδρας τη Νόρμπι, δυσκολεύτηκε να σκοράρει γρήγορα γκολ κάτι που θα έδιωχνε το άγχος. Τρίτη επιτυχία στα τελευταία πέντε παιχνίδια, μαζί με Κύπελλο και φιλικά. Τέσσερα είχαν σύνολο τερμάτων over 2.5. Πού ποντάρουμε; Την πρώτη της νίκη αναζητά ακόμα η Φάλκενμπεργκ, θα τα δώσει όλα για να το πετύχει κόντρα στη Ντέγκερφορς που έχει το απόλυτο έπειτα από δύο αγωνιστικές. Θα ψάξει πιο έντονα το γκολ λόγω και του ότι θα παίξει μπροστά το κοινό της, όμως αυτό θα βοηθήσει τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν. Over 2.5

Φάλκενμπεργκ – Ντέγκερφορς over 2,5 (1.95)

Τσεζένα – Σπέτσια

Η Τσεζένα επικράτησε δύσκολα της σκληροτράχηλης Πίζα με σκορ 0-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Βρίσκεται πλέον 2 πόντους πάνω από τη ζώνη των μπαράζ του υποβιβασμού και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος προκειμένου να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Ο κόουτς Καμπλόνε ήταν ανακουφισμένος, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι η ομάδα του αδικείται κατάφωρα από τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται βάσει των εμφανίσεων που έχει πραγματοποιήσει. 14 γκολ/γκολ στα 18 πρόσφατα παιχνίδια των «ρομανιόλι» στο πρωτάθλημα. Η Σπέτσια νίκησε δίκαια την Μπάρι με σκορ 1-0 στο εντός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Εισήλθε εκ νέου στην προνομιούχο 8άδα της βαθμολογικής κατάταξης, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση και δείχνει πως θα παλέψει μέχρι το τέλος για να εξασφαλίσει θέση στη διαδικασία των πλέι οφ ανόδο. Ο κόουτς Ντι Κάρλο χαρακτήρισε κομβικό το σημερινό εκτός κόντρα στην Τσεζένα, τονίζοντας την αναγκαιότητα κατάκτησης του θετικού αποτελέσματος ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς οδεύουμε στην τελική ευθεία. Γκολ/γκολ τα 6 από τα 10 πρόσφατα παιχνίδια των «ακουιλότι» στο πρωτάθλημα. Τί επιλέγουμε; Η Τσεζένα θέλει οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς για να παραμείνει πάνω από τη ζώνη των μπαράζ του υποβιβασμού, ενώ η Σπέτσια θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Θα επιλέξουμε τον ασιατικό άσο με χάντικαπ -0,25, δίνοντας προβάδισμα στο ένστικτο επιβίωσης των «ρομανιόλι».

Τσεζένα – Σπέτσια 1 (-0,25 ΑΗ) (1.80)

Νασιονάλ Μαδέιρα – Μορεϊρένσε

Έχει ακόμα σφυγμό η ομάδα του Ζοάο ντε Ντέους, η οποία πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα της Εστορίλ (0-1) και ανάσανε βαθιά. Παρατάχθηκε με πρώτιστο μέλημα να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και να «χτυπήσει» μέσω αντεπιθέσεων. Όπερ και εγένετο, με τον Ζίζο στο 77’ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ και να της χαρίζει το πρώτο «τρίποντό» της έπειτα από 4 περίπου μήνες και 14 διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος. «Το ματς με τη Μορεϊρένσε είναι καθοριστικό για την παραμονή της, όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους αγώνες που μας απομένουν», αποφάνθηκε ο τεχνικός Ζοάο ντε Ντέους, που γνωρίζει ότι με νίκη σε αυτή την αναμέτρηση η ομάδα του θα βρεθεί για πρώτη φορά μετά από τη 15η αγωνιστική εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Από την άλλη, αδειάζει η άμμος στην κλεψύδρα για την ομάδα του Πετίτ, που συμπλήρωσε 10 συνεχόμενα ματς δίχως «τρίποντο» (4 ισοπαλίες, 6 ήττες) και κινδυνεύει να βρεθεί άμεσα εντός της διακεκαυμένης ζώνης. Την προηγούμενη αγωνιστική το… πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην Μπενφίκα, αλλά λύγισε (εντός έδρας ήττα με 0-1) με ένα γκολ που δέχθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αρκετά «πονηρό» το πρόγραμμά της από ‘δω και πέρα, επιβάλλεται να συμμορφωθεί άμεσα αν δεν θέλει να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Τί κρατάμε; Πολύ κρίσιμη συνάντηση στη Μαδέιρα μεταξύ δύο ομάδων που παλεύουν για την παραμονή. Η Νασιονάλ ανέκτησε ψυχολογία μετά από τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, ενώ η Μορεϊρένσε «ψάχνεται» και πορεύεται με καταρρακωμένο ηθικό. Τον πρώτο λόγο έχει η έδρα και η… φανέλα, αξιοπρεπής ο άσος.

Νασιονάλ Μαδέιρα – Μορεϊρένσε 1 (2.20)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags