Facebook Pixel Πληρώνουν τα πολλά γκολ!
| 2017-04-19 13:16:00

Πληρώνουν τα πολλά γκολ!

Πληρώνουν τα πολλά γκολ!

Οι δύο επαναληπτικοί του Τσάμπιονς Λιγκ μονοπωλούν το ενδιαφέρον σήμερα και εμείς περιμένουμε πανδαισία τερμάτων για να πάμε ακόμα ένα ταμείο! Ας διαβάσουμε τις σχετικές αναλύσεις.

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους

Και τώρα η Μπαρτσελόνα ψάχνει τη "ρεμοντάδα" vol 2. Πληρώνοντας και πάλι τις αμυντικές της αρρυθμίες, όπως και στον πρώτο επαναληπτικό κόντρα στην Παρί, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με "κατεβασμένα" χέρια, 3-0 από την Γιουβέντους. Βέβαια, επιθετικά ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με το ματς του Παρκ ντε Πρενς, όμως έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Ο Μπουφόν, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις είπε όχι σε κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Πλέον η υπόθεση πρόκριση για τους "μπλαουγκράνα" είναι εξαιρετικά δύσκολη και βασικότερος λόγος είναι ότι η Γιουβέντους δεν θα είναι τόσο "αφελής", όσο η Παρί. Κυρίως γιατί ξέρει τι πρέπει να προσέξει και εν δευτέροις είναι πιο "σφιχτή" στα μετόπισθεν από ότι οι Γάλλοι. Πάντως ο Ενρίκε αναγνώρισε τη δυσκολία του ματς, ενώ επισήμανε το γεγονός ότι ένα γρήγορο γκολ θα είναι αυτό που θα τους δώσει ώθηση. Για το πρωτάθλημα το Σάββατο, επιβλήθηκε με 3-2 της Σοσιεδάδ. Nα σημειωθεί πως δύο φορές την τελευταία τριετία στην Ευρώπη, η πορεία της σταμάτησε στη φάση των προημιτελικών. Η Γιουβέντους από την άλλη, τα έκανε όλα τέλεια στο πρώτο ματς, είχε σε εξαιρετική βραδιά (και) τον Ντιμπάλα, οπότε πήρε δίκαια μια καθαρή νίκη. Το 3-0 δίνει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα στη Γιουβέντους εν όψει του επαναληπτικού. Για το Καμπιονάτο το Σάββατο που μας πέρασε, υπερκέρασε εύκολα το εμπόδιο της Πεσκάρα με 0-2. Να σημειωθεί ότι εδώ και τρεισήμισι χρόνια, σε 12 παιχνίδια εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα 10 από αυτά. Τί παίζουμε; Η Μπαρτσελόνα το έκανε μια φορά, αλλά δυστυχώς για αυτήν, η Γιούβε δεν είναι Παρί. Και πλέον γνωρίζει καλά τι δεν πρέπει να κάνει. Θα το ψάξει και μπορεί να το κάνει το γκολ η ιταλική ομάδα, δεδομένο το ότι και η Μπάρτσα δε θα μείνει στο μηδέν. Κοντά στο 1,50 τα G/G και over 2,5, έχει λογική να κυνηγήσει κανείς και το over 3,5.

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους over 3.5 (2.18)

Μονακό – Ντόρτμουντ

Την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ τους, συνόδευσε η βομβιστική επίθεση στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Ντόρτμουντ. Αν μια ομάδα επηρεάστηκε λιγότερο από το συμβάν, αυτή ήταν η Μονακό. Και αυτό φάνηκε και στο χορτάρι του Signal Iduna Park. Οι "Μονεγάσκοι" μπήκαν φουριόζοι στο πρώτο μέρος και μέχρι το 35΄ το σκορ ήταν 0-2, ενώ έχασαν και πέναλτι. Δεν πτοήθηκαν από τη μείωση του σκορ στο 57΄ και ο Εμπαμπέ στο 79΄ έβαλε και το 3ο γκολ για την ομάδα του Ζαρντίμ. Το τελικό 2-3 ο Καγκάβα στο 84΄. Ξεκάθαρο φαβορί πλέον για την πρόκριση υπάρχει, αρκεί η Μονακό να διατηρήσει αυτό το υπερπολύτιμο αβαντάζ που έχει πάρει. Σε συνέχεια των όσων εκτυλίχθηκαν την περασμένη εβδομάδα, τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο θα είναι δρακόντεια. Μάλιστα, η διοίκηση των Μονεγάσκων συμβούλεψε τους οπαδούς να παρευρεθούν από νωρίς στο γήπεδο (από τις 4:30μ.μ), προκειμένου να γίνει έλεγχος. Για το πρωτάθλημα το Σάββατο, επιβλήθηκε δύσκολα (με ανατροπή) με 2-1 της Ντιζόν και παρέμεινε στο +3 από τη δεύτερη Παρί. Με την ψυχολογία σαφώς επηρεασμένη, οι παίχτες του Τούχελ έχασαν ένα ημίχρονο, δέχθηκαν δύο γκολ και όταν αποφάσισαν να επιστρέψουν στο δεύτερο, δέχθηκαν και τρίτο κόντρα στη ροή του αγώνα. Το τέρμα του Καγκάβα αναπτέρωσε τις όποιες ελπίδες πρόκρισης. Πάντως, άπαντες το στρατόπεδο της ομάδας ξέσπασαν εναντίον της UEFA που ήθελε οπωσδήποτε ο αγώνας να γίνει και τον όρισε για την επομένη της βομβιστικής επίθεσης. "Δεν είμαστε ζώα", δήλωσε ο Παπασταθόπουλος, εκφράζοντας έτσι τη γενικότερη οργή που υπήρχε στην ομάδα. Στο πρωτάθλημα έβγαλε αντίδραση και επικράτησε της Άιντραχτ με 3-1. Την τελευταία τριετία δεν έχει καταφέρει να περάσει μετά τη φάση των προημιτελικών. Πού ποντάρουμε;

Μονακό – Ντόρτμουντ over 3.5 (1.91)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags