Facebook Pixel Η ποιότητα πληρώνει!
| 2017-04-23 11:26:00

Η ποιότητα πληρώνει!

Η ποιότητα πληρώνει!

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον σήμερα, με τον ημιτελικό του FA Cup να ξεχωρίζει, εκεί όπου η Σίτι έχει την ποιότητα να βγει νικήτρια. Μόνο νίκη θέλει η Μπόκα στην Αργεντινή, ενώ στην Ιταλία, το Ουντινέζε – Κάλιαρι δείχνει ιδανικό για γκολ και θέαμα.

Ουντινέζε – Κάλιαρι

Η Ουντινέζε γνώρισε δίκαιη και αναμενόμενη ήττα με σκορ 3-0 από τη Νάπολι στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Απώλεσε άθελά της βέβαια αήττητο 5 αγώνων και εξακολουθεί να παραμένει λίγο πιο κάτω από τη μέση της βαθμολογικής κατάταξης χωρίς πάντως να έχει ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα. Κατάφερε να βγάλει αλώβητη το πρώτο 45λεπτο προβάλλοντας αντίσταση στην πίεση που υπέστη. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης, ακολούθησε ακόμη ένα 15 λεπτά αργότερα και στη συνέχεια συμβιβάστηκε με την ιδέα της ήττας. Over 2,5 και τα 5 πρόσφατα παιχνίδια των «φριουλιάνι» στο πρωτάθλημα. Η Κάλιαρι πραγματοποίησε εκπληκτική κυριολεκτικά εμφάνιση και συνέτριψε με σκορ 4-0 την Κιέβο στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Βρίσκεται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και το μόνο που ψάχνει είναι το όσο δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Over 3,5 και τα 3 πρόσφατα παιχνίδια των Σαρδηνών στο πρωτάθλημα. Τί κρατάμε; Η Ουντινέζε παίζει δίχως άγχος και το γεγονός αυτό την έχει βοηθήσει στο να δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο παίζοντας όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αναμφισβήτητες οι επιθετικές αρετές και της Κάλιαρι, η οποία είναι και αυτή αδιάφορη εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα. Αγώνας που προσφέρεται για πολλά γκολ, καλή επιλογή το ασιατικό over 2,75.

Ουντινέζε – Κάλιαρι over 2.75 (1.85)

Τουλούζ – Νις

Η Τουλούζ το μόνο που κυνηγάει πλέον είναι το πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα. Στις 8 τελευταίες αγωνιστικές κέρδισε μόνο στη Μονπελιέ με 1-0 ενώ σ’ αυτό το διάστημα έβαλε μόλις 3 γκολ. Στο προηγούμενο εντός έδρας έφερε 0-0 με τη Μαρσέιγ σ’ ένα ακόμα παιχνίδι φτωχό σε θέαμα, είναι πλέον κανόνας όταν αγωνίζεται. Κάπως καλύτερη ήταν η εικόνα την περασμένη εβδομάδα στην Γκινγκάμπ όπου έχασε με 2-1. Μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο με πέναλτι του Ντελόρ αλλά δεν είχε άλλες αξιοσημείωτες ευκαιρίες. Το σκοράρισμα παραμένει άλυτο πρόβλημα τους δύο τελευταίους μήνες και ο Ντιπρά κάνει ότι μπορεί αλλά ακόμα και το πολύ επιθετικό σχήμα που κατέβασε στην Γκινγκάμπ δεν έδωσε σιγουριά. Η Νις είναι από τις ελάχιστες ομάδες που πέτυχε και με το παραπάνω τους στόχους της και από εδώ και πέρα ότι κερδίσει θα είναι μπόνους. Με τη νίκη που πέτυχε με τη Νανσί εξασφάλισε οριστικά μια θέση στην πρώτη τριάδα και της μένουν πέντε αγώνες για να δει αν μπορεί να πάει ψηλότερα από την τρίτη. Στο τελευταίο εκτός έδρας κέρδισε με 2-1 στη Λιλ ανατρέποντας κι εκεί το σκορ ενώ ανατροπή πέτυχε και πριν τρεις αγωνιστικές με 2-1 επί της Μπορντό. Απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών της. Τί επιλέγουμε; Η Νις τελειώνει πιο δυνατά τη χρονιά και δείχνει ότι θέλει να φτάσει όσο μπορεί ψηλότερα. Στην Τουλούζ η επίθεση έχει μπλοκάρει τον τελευταίο καιρό και δεν αρκεί η καλή διάθεση. Είναι όμως αρκετά δεμένη αμυντικά και γι αυτό καταλήγουμε στο διπλό με dnb (1,95).

Τουλούζ – Νις 2 DNB (1.95)

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι

Επέστρεψε στις επιτυχίες η Αρσεναλ, επικρατώντας 2-1 της Μίντλεσμπρο και διατήρησε κάποιες ελπίδες ώστε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και να αγωνιστεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η νίκη αυτή πάντως δεν καλύπτει τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα, που προκάλεσαν την οργή των οπαδών, κατά του προπονητή Αρσέν Βενγκέρ αλλά και κάποιων παικτών. Ο Αλσατός παραδέχτηκε ότι ο ημιτελικός του Κυπέλλου (νοκ άουτ αναμέτρηση, αν λήξει ισόπαλη, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί τα πέναλτι) έρχεται σε μια στιγμή που η αυτοπεποίθηση της ομάδας δεν βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο, ωστόσο, τόνισε ότι «όταν η Αρσεναλ παίζει σε έναν ημιτελικό, η μίνιμουμ προσδοκία είναι να βρεθεί στον τελικό». Καλή εμφάνιση για τη Μάντσεστερ Σίτι, επιβλήθηκε 3-0 της Σαουθάμπτον και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και κατ'επέκταση συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Το Κύπελλο δεν αφήνει ασυγκίνητο τον προπονητή Πεπ Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του. «Είναι σημαντικό για εμάς να παίξουμε στον τελικό και θέλουμε στις 27 Μαΐου να βρεθούμε και πάλι στο «Γουέμπλεϊ» για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο», σχολίασε ο Καταλανός τεχνικός. Ο ίδιος έχει ευχάριστες αναμνήσεις από το «Γουέμπλεϊ», καθώς εκεί στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2011, όταν καθοδηγούσε την Μπαρτσελόνα. Πού ποντάρουμε; To Κύπελλο είναι το τελευταίο τρόπαιο που απέμεινε να διεκδικούν οι δύο ομάδες. Αμφότερες το θέλουν για να γλυκάνουν μια αποτυχημένη σεζόν, ωστόσο η Σίτι δείχνει, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, πιο... πειστική από την Αρσεναλ.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 2 (1.90)

Ατλέτικο Ραφαέλα – Μπόκα Τζούνιορς

Καλές οι ισοπαλίες, αλλά δεν φέρνουν τη σωτηρία. Η Ατλέτικο Ραφαέλα πήρε τον βαθμό στην έδρα της Ιντεπεντιέντε την περασμένη αγωνιστική, σε ένα ματς που προηγήθηκε στο 47’, αλλά πριν προλάβει να σκεφτεί πως θα το διαχειριστεί, ήρθε η ισοφάριση από τη «ρόχα». Υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν στη συνέχεια και θα μπορούσε να το έχει πάρει το ματς, αλλά θα μπορούσε να το έχει χάσει κιόλας. Πλέον είναι πολύ δύσκολο να σωθεί, καθώς παραμένει στη τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού και οι αγωνιστικές λιγοστεύουν. Μόνο νίκες θέλει από εδώ και πέρα, για να ελπίζει, αλλιώς καλό θα είναι να ετοιμάζει… βαλίτσες για την Β’ κατηγορία. Γκέλα ολκής η ισοπαλία (1-1) με την Πατρονάτο την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας για την Μπόκα, όπου δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Προηγήθηκε με τον Μπενεντέτο λίγο πριν την ανάπαυλα, είχε ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς με μεγαλύτερη όλων αυτή του Παβόν προς το τέλος, αλλά δεν το έπραξε. Χαλάρωσε πιστεύοντας ότι έχει πάρει το ματς και η Πατρονάτο την τιμώρησε. Η άμυνα της εκτέθηκε για άλλη μια φορά, όπου έκανε παιδαριώδες λάθος με αποτέλεσμα να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της. Το θετικό είναι ότι έφεραν ισοπαλία Νιούελς και Εστουδιάντες, με τη διαφορά να μην μικραίνει. Η Ρίβερ πάντως πλησίασε στους έξι βαθμούς. Θα έχει τη συμπαράσταση 2.500 οπαδών της στη Ραφαέλα. Τί επιλέγουμε; Η Ραφαέλα θα παίξει με το «μαχαίρι στα δόντια», αλλά η Μπόκα πλέον δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Δείχνουν να έχουν καταλάβει τι έκαναν κόντρα στη Πατρονάτο και πάνε αποφασισμένοι για νίκη οι παίκτες της. Το διπλό το δυνατό ματς σημείο από το σημερινό πρόγραμμα.

Ατλέτικο Ραφαέλα – Μπόκα Τζούνιορς 2 (1.97)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags