Facebook Pixel Τα γκολ μας στέλνουν ταμείο
| 2017-04-25 11:33:00

Τα γκολ μας στέλνουν ταμείο

Τα γκολ μας στέλνουν ταμείο

Σημαντικά ματς έχει το σημερινό μενού, με τις Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν να βγάζουν σημεία, όπως όμως και το Κόπα Λιμπερταδόρες!

Σπόρτινγκ Χιχόν – Εσπανιόλ

Βρέθηκε στρυμωγμένη στα σχοινιά την Κυριακή στην έδρα της Οσασούνα, αφού έχανε 2-0 στο 72’, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και απέσπασε την ισοπαλία (2-2) με δύο μαζεμένα γκολ (79’, 81’). Προβλημάτισε με την παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο. Στο 12’ δέχθηκε το 1-0 από αυτογκόλ, ενώ ανέβασε στροφές και βελτιώθηκε μετά την ανάπαυλα. Κάπως έτσι διατηρεί ζωντανό το όνειρο της παραμονής, αν και παρέμεινε δίχως νίκη για 5η σερί αγωνιστική (0-2-3). Αξίζει να σημειωθεί, πως έχει κερδίσει εντός έδρας μόνο τις δύο τελευταίες της βαθμολογίας (Γρανάδα, Οσασούνα),ενώ δεν έχει καταφέρει ακόμα να κρατήσει το μηδέν σε κανένα παιχνίδι στο γήπεδό της! Η Εσπανιόλ κοίταξε στα μάτια την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως λύγισε στο 73’ και υπέστη μια «φθηνή» ήττα (0-1 εντός έδρας), που την προσγείωσε στην πραγματικότητα μετά από τις 2 κολλητές νίκες κάνοντας πιο «δύσβατο» τον δρόμο για την 7η θέση. Ήταν αρκετά μαχητική και ανταγωνιστική, αφού κράτησε μακριά από την εστία της τους ποδοσφαιριστές του Σιμεόνε, αλλά αδράνησε στο 73’ και την τιμώρησε ο Γκριεζμάν. Εντούτοις, δεν τα παράτησε και είχε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγα λεπτά αργότερα με τον Μπαπτιστάο να αστοχεί σε τετ-α-τετ. Στις τελευταίες δέκα εκτός έδρας αναμετρήσεις πανηγύρισε μόνο εναντίον Λεγκανές και Μάλαγα. Τί παίζουμε; Πολύ κρίσιμη συνάντηση και για τις δύο ομάδες, οι οποίες κυνηγάνε την παραμονή και την 7η θέση αντίστοιχα. Η Εσπανιόλ είναι ανώτερη ποιοτικά και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη εκτός έδρας. Παρ’ όλα αυτά, μάλλον «αδικείται» από το σετ αποδόσεων, αφού η Χιχόν έχει πολλές αμυντικές αδυναμίες.

Σπόρτινγκ Χιχόν – Εσπανιόλ 2 DNB (2.25)


Τσέλσι – Σαουθάμπτον

Η Τσέλσι εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου, αφού όντας εξαιρετικά αποτελεσματική -αλλά όχι καλύτερη- νίκησε 4-2 την Τότεναμ στον ημιτελικό και πλέον ονειρεύεται το νταμπλ. Παραμένει σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση και είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Έχοντας λοιπόν το... νου τους στο λονδρέζικο ντέρμπι της Τότεναμ με την Κρίσταλ Πάλας, οι «μπλε» έχουν ξεκάθαρο στόχο τη νίκη επί της Σαουθάμπτον. Άλλωστε, ο Αντόνιο Κόντε προειδοποίησε τους παίκτες του ότι εύκολα ματς δεν υπάρχουν, με τους «άγιους» να έχουν αποσπάσει τα τελευταία χρόνια επανειλημμένα θετικά αποτελέσματα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι τελευταίοι δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο σαββατοκύριακο, ενώ προέρχονται από την ήττα με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Το συγκρότημα του Κλοντ Πιέλ ουσιαστικά είναι αδιάφορο, αφού ναι μεν δεν κινδυνεύει, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται και μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Ετσι, στόχος τους είναι να τερματίσουν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παιχνίδια όπως αυτό με την Τσέλσι αποτελούν... πρόκληση. Τί κρατάμε; Ξεκάθαρο φαβορί η Τσέλσι, που θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Σαουθάμπτον είναι δυνατή στην επίθεση και μπορεί να συμβάλει ώστε να φτάσει... ψηλά το σκορ. Στα υπόψη το Over 2.5...


Τσέλσι – Σαουθάμπτον Over 2.5 (1.85)


Σαν Λορέντζο – Κατόλικα

Απανωτά τα... χαστούκια για την Σαν Λορένζο, η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Λιμπερταδόρες. Για το πρωτάθλημα, έρχεται από δύο σερί ήττες με 1-0. Πρώτα στην έδρα της Τουκουμάν και έπειτα στην έδρα της, από την Τέμπερλεϊ. Έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου, αλλά έχει μπει σε περιπέτειες ακόμα και για μια θέση στην τετράδα, η οποία εξασφαλίζει την συμμετοχή στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Έπειτα από τη διακοπή έχει επιστρέψει «άλλη» ομάδα. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ουνιβερσιδάδ, τα πράγματα είναι απλά. Αν πάρει νίκη τώρα ελπίζει, αλλιώς αποχαιρετά τα όνειρα πρόκρισης.
Η Κατόλικα κατάφερε  στο προηγούμενο ματς στην έδρα της κόντρα στη Σαν Λορένζο να πάρει την ισοπαλία (1-1) και να παραμείνει σε θέση ισχύος όσον αφορά την πρόκριση. Στο πρώτο μέρος βρέθηκε να χάνει με 0-1 και θα μπορούσε να έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ ακόμα. Στο δεύτερο μπήκε δυνατά, ισοφάρισε νωρίς και θα μπορούσε να έχει κάνει ακόμα και την ανατροπή. Στο πρωτάθλημα έρχεται από νίκη (5-2) στην έδρα της κόντρα στην Ο’ Χίγκινς, σε ένα ματς που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές. μιας και σκεφτόταν το παιχνίδι με τη «Σικλόν». Τί επιλέγουμε; Σαφέστατα και δεν είναι τόσο φαβορί η Σαν Λορένζο σε αυτό το ματς, μιας και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η Κατόλικα έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής, αλλά στα εκτός έχει θέματα. Περιμένουμε ξανά ματς με ρυθμό και γκολ όπως το πρώτο μεταξύ τους. Το over 2.5 η επιλογή μας.

Σαν Λορέντζο – Κατόλικα Over 2.5 (1.80)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags