Facebook Pixel Σε Αγγλία και «Θρύλο» το... χρήμα!
| 2017-04-26 10:29:00

Σε Αγγλία και «Θρύλο» το... χρήμα!

Σε Αγγλία και «Θρύλο» το... χρήμα!

Μεγάλα ματς στα Κύπελλα, ντέρμπι και πολλά ακόμα υπάρχουν στο σημερινό κουπόνι! Το ποντάρισμα μας θα γίνει σε τρία ματς, με στήριγμα τον μπασκετικό Ολυμπιακό!
 

Εφές – Ολυμπιακός

Η Εφές έκανε το break που έψαχνε στο ΣΕΦ. Μπορεί στο εναρκτήριο παιχνίδι να έχασε εύκολα με 87-72, ωστόσο στην δεύτερη αναμέτρηση παρουσιάστηκε πιο έτοιμη και βελτιωμένη στην άμυνα, όπως δείχνει το τελικό 71-73. Με τους Ντάνστον (σέντερ, 16 πόντοι) και Χάνεϊκατ (φόργουορντ, 15 πόντοι) να αναλαμβάνουν δράση στην επίθεση. «Νομίζω πως η σημερινή είναι σπουδαία νίκη για εμάς. Διατηρήσαμε τις πιθανότητες μας για το Final Four. Αν χάναμε, θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς στο πνευματικό κομμάτι. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα και ότι θα είναι πολύ δύσκολο να τον νικήσουμε τρεις φορές», σχολίασε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Η σειρά πλέον μεταφέρεται στην έδρα της τουρκικής ομάδας. Στο 11-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Εφές στην Euroleague, με τους γηπεδούχους να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στο πρώτο ματς, ωστόσο στο δεύτερο ηττήθηκε κι έχασε το πλεονέκτημα έδρας. Οι πρωταθλητές Ελλάδος ευστόχησαν σε 11 τρίποντα, είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τους Σπανούλη (20 πόντοι) και Πρίντεζη (20 πόντοι) ωστόσο, η τουρκική ομάδα ήταν πολύ καλά διαβασμένη και κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ΣΕΦ. «Η Εφές μάς έσπασε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε σε κάθε γήπεδο και τώρα είναι η στιγμή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να είμαστε πνευματικά δυνατοί», το μήνυμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ματ Λοτζέσκι (9.9 πόντοι), ενώ σταθερά εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος βρίσκεται ο Γιάννης Αθηναίου. Το ευχάριστο είναι πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που τραυματίστηκε ελαφρά στο προηγούμενο ματς, θα ενισχύσει κανονικά τον Ολυμπιακό στην Πόλη. Τι κρατάμε λοιπόν; Παρά το break, ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί. Αουτσάιντερ θα γίνει αν χάσει το Game 3. Αυτό είναι το καθοριστικό ματς για τους «ερυθρόλευκους», καθώς αν ηττηθούν, θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο. Η Εφές ναι μεν έδειξε θετικά σημάδια, αλλά ο Ολυμπιακός ξέρει να παίρνει μεγάλα διπλά και η απόδοση του σημείου κρίνεται value. Πάμε με το διπλό.

Εφές – Ολυμπιακός 2 (2.25)

Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ

Με τον Μπεντέκε να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και να βρίσκει δύο φορές δίχτυα, η Κρίσταλ Πάλας έκανε καθοριστικό βήμα παραμονής, επικρατώντας με 2-1 της Λίβερπουλ. Έχοντας εξελιχθεί σε... φονέα των γιγάντων οι Λονδρέζοι συμπλήρωσαν πέντε συνεχόμενα Over και βρίσκονται πλέον σε απόσταση επτά βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την ίδια ώρα πάντως, αποδεικνύουν πως έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους φέτος, καθώς το υλικό τους σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπει σε ομάδα που της ταιριάζει να μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Τότεναμ προέρχεται από την ήττα με σκορ 4-2 από την Τσέλσι στον ημιτελικό Κυπέλλου του «Γουέμπλεϊ», αποτέλεσμα που τους άφησε εκτός τελικού. Οι «πετεινοί» δεν είχαν κακή εικόνα, τους έλειψε ωστόσο η αποτελεσματικότητα. Πλέον -έχοντας μπροστά τους τα δύο λονδρέζικα ντέρμπι, με Κρίσταλ Πάλας και Αρσεναλ- τους απομένει να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ εξάλλου είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, μετρώντας επτά συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι τρεις τελευταίες συνοδεύτηκαν από Over 3,5. Που ποντάρουμε; Τα σετ αποδόσεων αδικούν την Κρίσταλ Πάλας. Από τη στιγμή που κέρδισε πρόσφατα Τσέλσι, Αρσεναλ και Λίβερπουλ, μπορεί να βάλει δύσκολα και στην Τότεναμ. Παίρνουμε το ρίσκο να κοντράρουμε την Τότεναμ, που είναι το φαβορί.

Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ 1Χ (2.28)

Ατλέτικο Μινέιρο – Λιμπερτάδ

Με... κάτω τα χέρια ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική του Λιμπερταδόρες η Ατλέτικο Μινέιρο από την Λιμπερτάδ (1-0). Οι «αλβινέγκρο» δέχθηκαν το γκολ στο 27' και από εκεί και πέρα δεν κατάφεραν ποτέ να αντιδράσουν. Έτσι, η αντίπαλος τους, τους έπιασε στην βαθμολογία και τώρα θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να μην μπουν σε περιπέτειες, όσον αφορά την πρόκριση. Εξάλλου, αν κάποια ομάδα κερδίσει σήμερα, θα πιάσει στην κορυφή την Γοδόι Κρουζ με 7 βαθμούς. Στο πολιτειακό πρωτάθλημα Μινέιρο, έπαιξε με βασικούς κόντρα στη Πάτος Ντε Μίνας και επικράτησε εύκολα με 3-0, έπειτα από καλή εμφάνιση. Πέρασε στον τελικό, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Κρουζέιρο εκτός έδρας για το πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς. Από την άλλη, στη Λιμπερτάδ ήξεραν ότι κόντρα στη Μινέιρο έπαιζαν για ένα μόνο αποτέλεσμα. Η νίκη, την οποία εν τέλει πήραν λοιπόν, τους διατήρησε σε τροχιά πρόκρισης. Οι Παραγουανοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, βρήκαν το γκολ στο 27' και δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο. Ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν ποτέ με ισοφάριση. Έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς και πάνε στο Μπέλο Οριζόντε για τη νίκη, που θα τους δώσει το δικαίωμα να πατήσουν κορυφή και να κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα δεν είχαν υποχρεώσεις, αφού αναβλήθηκε το ματς με την Καπιάτα προκειμένου να πάνε ξεκούραστοι στη Βραζιλία. Τί παίζουμε; Η Μινέιρο παίζει πολύ επιθετικά στα εντός έδρας και σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα στην Παραγουάη και να μπει σε τροχιά πρόκρισης. Η Λιμπερτάδ θα πάει για το αποτέλεσμα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά των γηπεδούχων. Το over 2.5 η επιλογή μας.

Ατλέτικο Μινέιρο – Λιμπερτάδ over (1.85)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags