Facebook Pixel Ευκαιρίες σε Μάντσεστερ και Λιμπερταδόρες!
| 2017-04-27 13:52:00

Ευκαιρίες σε Μάντσεστερ και Λιμπερταδόρες!

Ευκαιρίες σε Μάντσεστερ και Λιμπερταδόρες!

Μικρό το πρόγραμμα την Πέμπτη, ωστόσο το ντέρμπι του Μάντσεστερ και το Κόπα Λιμπερταδόρες προσφέρουν καλές ευκαιρίες για να πάμε ταμείο.

AΪK Στοκχόλμης - Σίριους

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, γνώρισε το περασμένο Σάββατο η ΑΪΚ, αυτή την φορά με σκορ 2-1 στην έδρα της Γιόνσεπινγκ. Παρότι η ομάδα της Στοκχόλμης μπήκε με γκολ από τα... αποδυτήρια στο παιχνίδι (ο Μπλόμπεργκ σκόραρε στο 1'), ισοφαρίστηκε αμέσως, πληρώνοντας τις αμυντικές της αδυναμίες. Εν συνεχεία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο στο 68' δέχθηκε και δεύτερο γκολ σε κόντρα επίθεση. Κόντρα στη Σίριους πάντως, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ο βασικός φορ Γκοϊτόμ, του οποίου η απουσία ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στο Γιόνσεπινγκ. Αντίθετα με την ΑΪΚ, η Σίριους φέτος έχει... τρελάνει κόσμο. Η νεοφώτιστη πέτυχε μία ακόμα νίκη, την τέταρτη φετινή της, με σκορ 3-0 επί της Κάλμαρ. Ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι από το μισάωρο, με γκολ των Σάρφο, Σιρέλιους. Εν συνεχεία ήταν σταθερότατη αμυντικά και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με τον Νίλσον στο 71' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα πάντως, ο προπονητής της, Μπέργκστραντ παραμένει προσγειωμένος και δε χάνει ευκαιρία να τονίζει πως στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο τι κρατάμε; Σεβαστή η έως τώρα πορεία της νεοφώτιστης αλλά σήμερα θα μιλήσει η εμπειρία και η καυτή έδρα της ΑΪΚ. Σε λογικές αποδόσεις προσφέρεται ο άσος, ωστόσο περιμένοντας ξέσπασμα από τη γηπεδούχο θα επιλέξουμε τον αντίστοιχο ασιατικό με το χάντικαπ στο -0,75.

AΪK Στοκχόλμης - Σίριους 1 (-0,75 ΑΗ) (1.93)


Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αν και είχε τις ευκαιρίες της να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή από την Αρσεναλ με 2-1 στην παράταση του ημιτελικού του «Γουέμπλεϊ» και έμεινε εκτός συνέχειας. Οι «σίτιζενς» δεν ήταν χειρότεροι των αντιπάλων τους και είχα μάλιστα τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, με τη μπάλα να σταματάει σε δύο περιπτώσεις στο δοκάρι στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως και να έχει πάντως, η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί χωρίς κανένα τρόπαιο για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που πλέον έχει ως μοναδικό στόχο την τετράδα -και φυσικά τη νίκη γοήτρου κόντρα στη μισητή συμπολίτισσα. Όσον αφορά τη Γιουνάιτεντ, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο γειτονικό ντέρμπι με την Μπέρνλι και βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές στο πρώτο μισό, επικράτησε με σκορ 2-0. Εφτασε έτσι στο τρίτο σερί της «τρίποντο», χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Βέβαια, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει κάθε λόγω να πονοκεφαλιάζει, καθώς πέραν του πολύ φορτωμένου προγράμματος λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών εντός και εκτός Νησιού, βλέπει και τα προβλήματα τραυματισμών να αυξάνονται. Οι αμυντικοί Τζόουνς και Σμόλινγκ δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ενώ όπως επεσήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός το ντέρμπι τολυ Μάντσεστερ θα χάσει ο Πογκμπά. Τί επιλέγουμε; Ιδιαίτερο παιχνίδι, κλασικό ντέρμπι και όσες απουσίες και αν έχει η Γιουνάιτεντ, ο φαβοριτισμός της Σίτι δεν είναι ρεαλιστικός. Το ματς μπορεί να πάει οπουδήποτε, έχει νόημα να κοντράρουμε τους γηπεδούχους.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ X2 (1.90)


Εμελεκ – Ρίβερ Πλέιτ

Την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση πανηγύρισε η Εμελεκ την περασμένη Παρασκευή, επικρατώντας 1-0 της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν στο Εκουαδόρ. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το γκολ στο 67' και να κρατάνε το σκορ μέχρι τέλους. Πλέον, οι «ελέκτρικος» ξέρουν πως με νίκη κόντρα στη Ρίβερ, κάνουν παράλληλα και ένα πολύ σημαντικό βήμα πρόκρισης -δεδομένου πως έχουν δύο ματς λιγότερα από την Ιντεπεντιέντε που βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά της. Πιάνουν δε και τους «μιγιονάριος» στην κορυφή του ομίλου. Στο πρωτάθλημα, προέρχονται από την ισοπαλία με 3-3 στο ντέρμπι κορυφής με τη Ντελφίν. Στον αντίποδα, η Ρίβερ την... πάτησε απέναντι στη Σαρμιέντο την Κυριακή και με το εντός έδρας 1-1 δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Μπόκα και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «μιγιονάριος» αγωνίστηκαν με βασικούς και παρότι προηγήθηκαν στο 50' δεν είχαν καλή εικονα. Αφού λοιπόν δεν το «καθάρισαν», οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μια αδράνεια στην άμυνα τους στο 82’ και εν τέλει ισοφάρισαν. Μπήκε έτσι τέλος στο σερί των επτά συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως στο Λιμπερταδόρες η Ρίβερ μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και πάει στο Εκουαδόρ για να «κλειδώσει» την πρόκριση. Που ποντάρουμε; Η Εμελέκ είναι δυνατή εντός έδρας και θέλει τη νίκη για να κάνει βήμα πρόκρισης. Ωστόσο έχει απέναντι της μια Ρίβερ πολύ σοβαρή, η οποία ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και έχει εμπειρία στη διοργάνωση. Το διπλό σε αποδόσεις αουτσάιντερ μας δίνει τη δυνατότητα κάλυψης στο draw no bet.

Εμελεκ – Ρίβερ Πλέιτ 2 DNB (2.12)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags