Facebook Pixel Ποντάρισμα σε κίνητρο και γκολ
| 2017-04-30 11:23:00

Ποντάρισμα σε κίνητρο και γκολ

Ποντάρισμα σε κίνητρο και γκολ

Τεράστιο το ενδιαφέρον στο Κυριακάτικο κουπόνι του στοιχήματος. Στηρίγματα δείχνουν οι Μπιλμπάο και Παρί, ενώ «βροχή» περιμένουμε τα γκολ σε Αγρίνιο και Serie A.

Κροτόνε – Μίλαν

Πανηγύρισε παλικαρίσια νίκη απέναντι στην Σαμπντόρια την προηγούμενη αγωνιστική η Κροτόνε, μένοντας για τέταρτο παιχνίδι αήττητη. Παρόλα αυτά, παραμένει 5 βαθμούς πίσω από την Έμπολι, έχοντας δύσκολο έργο στην υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία. Αντίθετα, από μεγάλο…κάζο προέρχεται η Μίλαν. Οι «ροσονέρι», έπεσαν θύμα έκπληξης στο γήπεδό τους από την Έμπολι, χάνοντας έδαφος στην μάχη για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τι κρατάμε; Η Κροτόνε θέλει μόνο το τρίποντο για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας, ενώ και η Μίλαν θα προσπαθήσει να φύγει με τους 3 βαθμούς από το γήπεδο για να πραγματοποιήσει σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Περιμένουμε ανοιχτό ματς με αρκετά γκολ και το ασιατικό over 2,75 αποτελεί πολύ συμφέρουσα επιλογή.

Κροτόνε – Μίλαν over 2.78 (1.98)

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πετυχημένη σεζόν ψάχνει ο Παναιτωλικός, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος από το Αγρίνιο, προέρχεται από ήττα κόντρα στον Ηρακλή και αγωνίζεται με μοναδικό σκοπό το πλασάρισμα στην 10η θέση, που είναι και η καλύτερη δυνατή. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι», μπορεί να έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, θα παίξουν όμως με…νεύρο μιας και έχει προηγηθεί και ο αποκλεισμός τους στο Κύπελλο από την ΑΕΚ. Τι ποντάρουμε; Ο Ολυμπιακός είναι θυμωμένος από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και θα επιδιώξει να κλείσει την σεζόν με διπλό. Οι ερυθρόλευκοι, ευνοούνται από τις πολλές και σημαντικές απουσίες που έχουν οι γηπεδούχοι. Χαμηλά το διπλό, γίνεται ικανοποιητικό αν συνδυαστεί με το Over 2.5.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2&over 2.5 (1.80)

Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Το… πάλεψε αρκετά κόντρα στη Σεβίλλη την Πέμπτη η Θέλτα, όμως λύγισε για να ηττηθεί με 2-1, σε ένα ματς που παρατάχθηκε με «δυνατή» ενδεκάδα. Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, αλλά στο 49’ βρέθηκε να χάνει. Αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 53’ με πέναλτι του Ιάγκο Άσπας. Εντούτοις, στο 56’ έμεινε με παίκτη λιγότερο και τελικά δεν τα κατάφερε, λυγίζοντας από την ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων στο 79’. Στον αντίποδα η Μπιλμπάο, επέβαλλε την ανωτερότητά της και έκαμψε την σθεναρή αντίσταση της Μπέτις με 2-1 εντός έδρας. Αυτό ήταν το 5ο «τρίποντό» της στις 6 πιο πρόσφατες αγωνιστικές (5-0-1), απολογισμός που τη φέρνει κοντά στην εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Τι παίζουμε; Σε αντίθετη τροχιά οι δύο ομάδες, με τη Θέλτα να έχει… παρατήσει εντελώς το πρωτάθλημα και να νοιάζεται μόνο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο για μια ακόμα σεζόν φορμαρίστηκε στην τελική ευθεία, το θέλει περισσότερο και δείχνει ικανή να φύγει με τους 3 βαθμούς από το Βίγκο, όπου διατηρεί καλή παράδοση. Οριακά αποδεκτή η τιμή του διπλού.

Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2 (1.70)

Νις – Παρί Σ.Ζ

Αν θέλει να κυνηγήσει κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει σήμερα η Νις. Στην Τουλούζ πέταξε δύο βαθμούς με το 1-1 που έφερε. Αδικείται, αφού όλα θα μπορούσαν να είχαν κριθεί από το πολύ καλό πρώτο ημίχρονό της, αλλά πέταξε στα σκουπίδια τις πολλές ευκαιρίες που έκανε. Για την Παρί Σεν Ζερμέν τα περιθώρια για απώλειες στέρεψαν, καθώς είναι υποχρεωμένη να κάνει νίκες και να περιμένει κάποιο δώρο από τη Μονακό. Την περασμένη αγωνιστική έπαιξε εντός έδρας με τη Μονπελιέ και κέρδισε με 2-0. Ενώ, την Τετάρτη προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου κάνοντας περίπατο απέναντι στην εφεδρική ομάδα της Μονακό. Τι ποντάρουμε; Περιμένουμε παιχνίδι με ένταση και ρυθμό και πιθανότατα και γκολ. Η Παρί, είναι πολύ επιθετική εκτός έδρας και φυσικά και η Νις δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια. Πιο αποτελεσματικοί οι πρωταθλητές και μπορούμε να ποντάρουμε στις πιθανότητές τους στο combo 2 και over 1,5 στο 1,80.

Νις – Παρί Σ.Ζ 2&over 1.5 (1.80)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags