Facebook Pixel Πρωτομαγιά με στηρίγματα!
| 2017-05-01 10:06:00

Πρωτομαγιά με στηρίγματα!

Πρωτομαγιά με στηρίγματα!

Δευτέρα σήμερα και μπορεί το πρόγραμμα να μην είναι μεγάλο, ωστόσο επιλογές υπάρχουν. Με τα γκολ θα ασχοληθούμε από τη Σουηδία, ενώ ποντάρισμα θα κάνουμε και στα πλέι-οφ του Βελγίου!

Σίριους - Γιόνσεπινγκ

Χωρίς να πιάσει την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών της, η Σίριους ηττήθηκε την Πέμπτη στην Στοκχόλμη από την ΑΪΚ με σκορ 1-0. Οι νεοφώτιστοι παρουσίασαν αδυναμίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους, ενώ ο τερματοφύλακας Βικς ήταν αυτός που κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ακόμα κι έτσι πάντως, η Σίριους εξακολουθεί να βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Από την άλλη, η Γιόνσεπινγκ ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο Νόρκεπινγκ και γνώρισε δίκαια την ήττα με σκορ 3-0. Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης ο φορ Τέλιν δήλωσε τα εξής: «Η Σίριους είναι παρόμοια ομάδα με εμάς καθώς τα στελέχη της είναι πολλά χρόνια μαζί. Θα είναι μια δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση». Σημειώνεται μάλιστα, πως η Γιόνσεπινγκ θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού αμυντικού χαφ, Φέντριχ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Που θα ποντάρουμε; Θετικότατα έως τώρα τα δείγματα και των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Η Σίριους έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, ωστόσο η Γιόνσεπινγκ έχει αποδείξει πως έχει όλη τη δυναμική να βρει δίχτυα ακόμα κι δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ιδανική επιλογή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση το γκολ/γκολ.

Σίριους - Γιόνσεπινγκ G/G (1.83)


Κλαμπ Μπριζ – Ζούλτε Βάρεγκεμ

Έχοντας πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, η Κλαμπ Μπριζ πανηγύρισε την Τετάρτη την πρώτη της νίκη στα πλέι-οφ, με σκορ 3-1 επί της Οστάνδης. Η πρώτη νίκη της ομάδας του Μπριζ στο μίνι-πρωτάθλημα ήταν δίκαιη, ενώ στην επανάληψη σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο σκορ. Κορυφαίος, ο εξτρέμ Ισκιέρδο, που σκόραρε δύο φορές, με τον τεχνικό Πρεντόμ να προχωράει σε... λίφτινγκ στην ενδεκάδα. Αντίθετα, χωρίς νίκη στα πλέι-οφ παραμένει η Ζούλτε Βάρεγκεμ. Αυτό, αφού προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την Γάνδη. Η Ζούλτε έκανε κάκιστο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη είχε τις ευκαιρίες της, πριν η Γάνδη «κλειδώσει» τη νίκη. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν άγχος στα πλέι-οφ, καθώς μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τι κρατάμε; Σημάδια ανάκαμψης έδειξε η Κλαμπ Μπριζ μεσοβδόμαδα, ντεφορμέ και χωρίς ουσιαστικό κίνητρο στα πλέι οφ η Ζούλτε Βάρεγκεμ. Πιθανός αλλά χωρίς αξία ο άσος, επιλογή σε καλύτερη απόδοση η νίκη της Κλαμπ Μπριζ με χάντικαπ ενός γκολ.

Κλαμπ Μπριζ – Ζούλτε Βάρεγκεμ 1 (-1 A.H.) (1.70)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags