Facebook Pixel Στηρίγματα σε Δανία και Λιμπερταδόρες
| 2017-05-04 13:42:00

Στηρίγματα σε Δανία και Λιμπερταδόρες

Στηρίγματα σε Δανία και Λιμπερταδόρες

Μεγάλο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Δανίας γίνεται ανάμεσα σε Μίντιλαντ και Μπρόντμπι. Στήριγμα αποτελεί και η Σάντος, η οποία αγωνίζεται κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για τον 2ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες.
 

Μίντιλαντ – Μπρόντμπι

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του Θόρουπ κατάφερε να αντιδράσει με τον πιο θετικό τρόπο. Οι "λύκοι" φιλοξένησαν στα πλαίσια των "πλέι-οφ" την ενθουσιώδη Νόρντζελαντ. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε ιδανικά αφού οι φιλοξενούμενοι πήραν "κεφάλι" στο σκορ στο ημίωρο του αγώνα. Παρόλο αυτά, η Μίντιλαντ κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με τα τέρματα των Νόβακ (Α, 39/9) και Χάνσεν (Α, 39/2). Μάλιστα, εκμεταλλευόμενοι του χώρους που άφηναν οι παίκτες της Νόρντζελαντ, φτάσανε στο ασφαλές 3-1 με το γκολ του Ονουάτσου (Ε, 38/18). Αρκετά νωρίς και από έναν πρώην δικό της βρέθηκε πίσω στο σκορ την περασμένη εβδομάδα η Μπρόντμπι. Οι "κίτρινοι" φιλοξένησαν στην πρωτεύουσα την Σοντερίσκε .Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν επιθετικά στον αγώνα και προηγηθούν με πέναλτι του Αμπσαλόνσεν (Ε, 30/4) μόλις στο 4' λεπτό, αλλά η Μπρόντμπι κατάφερε να απαντήσει στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου με τον Νίλσον (Ε, 7/1). Το πρώτο γκολ του Σουηδού στη φετινή σεζόν διαμόρφωσε και το τελικό 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων. Η Μπρόντμπι έχει ουσιαστικά κατακτήσει την 2η θέση στα "πλέι-οφ" και πλέον επικεντρώνεται στο κύπελλο όπου υπάρχει η ευκαιρία "αρπαγής" του τροπαίου από την μισητή Κοπεγχάγη. Τι κρατάμε; Τα πάντα για την πρόκριση στον τελικό θα δώσουν αμφότερες. Οι δύο ομάδες θα δώσουν και δεύτερη μάχη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για τα "πλέι-οφ", χωρίς πάντως να υπάρχει ιδιαίτερο κίνητρο και από τους δύο για εκείνη την αναμέτρηση. Αντίθετα, περιμένουμε να πέσουν κορμιά στο "MCH Arena" το απόγευμα της Πέμπτης όπου αναμένουμε αρκετά τέρματα.

Μίντιλαντ – Μπρόντμπι over 2,5 (1.80)


Σάντος – Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε

Δεν πήρε ρίσκο στο παιχνίδι της στην έδρα της Σάντα Φε την περασμένη αγωνιστική η Σάντος και μοιραία έμεινε στο 0-0, σε ένα ματς που ούτε οι γηπεδούχοι απείλησαν ιδιαίτερα. Αμφότερες οι ομάδες αρκέστηκαν στο να κλείσουν τους χώρους προς την εστία τους και να μην κινδυνέψουν. H Σάντος, με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου και αν πάρει τη νίκη τώρα, κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο κύπελλο, πήρε τη νίκη απέναντι στη Παϊσαντού εντός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα και σχεδόν «καθάρισε» την πρόκριση. Απέτυχε να επιβληθεί της Σάντος στο εντός έδρας ματς της περασμένης αγωνιστικής η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για τον όμιλο του Λιμπερταδόρες και για να μην χάσει έδαφος στη μάχη της πρόκρισης, καλείται να πάρει αποτέλεσμα στη Βραζιλία. Υστέρησε σημαντικά στη δημιουργία και δεν απείλησε ουσιαστικά τους «αγίους». Μάλιστα, η ίδια απειλήθηκε σοβαρά, αλλά το δοκάρι ήταν εκεί για να την σώσει. Έχει δύο σερί δύσκολα εκτός έδρας ματς απέναντι σε Σάντος και Σπόρτινγκ Κριστάλ, στα οποία πρέπει να φύγει τουλάχιστον αλώβητη. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε από τη Τολίμα εκτός έδρας με 3-1 και κρατιέται οριακά στην οχτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Τι ποντάρουμε; Καμία από τις δύο δεν αναμένεται να ρισκάρει στο παιχνίδι της, κάτι που έγινε και στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Μόνο που τώρα είναι γηπεδούχος η Σάντος και ξέρει να παίρνει τέτοια παιχνίδια. Ο άσος παίζει χαμηλά και για αυτό θα τον συνδυάσουμε με το under 3.5.

Σάντος – Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε 1 και under 3,5 (2.02)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags