Facebook Pixel Ποντάρισμα σε Γερμανία και Ισπανία
| 2017-05-05 12:57:00

Ποντάρισμα σε Γερμανία και Ισπανία

Ποντάρισμα σε Γερμανία και Ισπανία

Αρκετές οι επιλογές στο κουπόνι της Παρασκευής. Στήριγμα αποτελούν οι νίκες του Ανόβερου και της Ταγιέρες κόντρα σε Χάιντενχαϊμ και Τίγκρε αντίστοιχα, ενώ «ανοιχτό» παιχνίδι αναμένεται στο Sanchez Pizjuan.

Σεβίλλη – Σοσιεδάδ

Τα έκανε μαντάρα η Σεβίλλη τη Δευτέρα στη γειτονική Μάλαγα, όπου παρασύρθηκε από το πάθος των γηπεδούχων και έχασε με το κάπως «βαρύ» 4-2. Προηγήθηκε στο 30’, δέχθηκε δύο γκολ (38’, 51’), ωστόσο βρήκε τα αποθέματα και επέστρεψε (57’). Στη συνέχεια κυνήγησε την ολική ανατροπή, αλλά κόντρα στη ροή του ματς μάζεψε δύο ακόμα φορές την μπάλα από τα δίχτυά της (77’, 89’). Αυτή, ήταν η πρώτη ήττα της ύστερα από 4 αγώνες και πλέον δυσκολεύει αρκετά η υπόθεση κατάληψη της 3ης θέσης. «Όταν χάνουμε, πονάω το ίδιο με τους φιλάθλους», είπε ο τεχνικός Σαμπαόλι. Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν «κάηκε» η Σοσιεδάδ, στο εντός έδρας με την αδύναμη Γρανάδα, στο οποίο χρειάστηκε ένα τέρμα του Χουάνμι στο 84’ για να λυτρωθεί και να φτάσει στην 3η συνεχόμενη νίκη της (2-1). Μπήκε μπροστά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (45’), όμως δεν το εξαργύρωσε, αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την εδαφική υπεροχή: ισοφαρίστηκε στο 65’ και τα… χρειάστηκε για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Πλέον, κρατάει στα χέρια της μια θέση στην πρώτη επτάδα και όλα δείχνουν πως θα εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδό της. «Με νίκη στη Σεβίλλη θα κάνουμε ένα τεράστιο βήμα για την επίτευξη των στόχων μας», επισήμανε ο προπονητής Εουσέμπιο Σακριστάν. Τι κρατάμε; Η Σεβίλλη μεταμορφώνεται προς το καλύτερο στο γήπεδό της, το οποίο διατηρεί απόρθητο εδώ και 6 μήνες. Σαφώς και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Σοσιεδάδ, η οποία όμως βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Η λογική λέει ότι θα δούμε θεαματικό ματς με φάσεις εκατέρωθεν, αφού οι δύο ομάδες ξεχειλίζουν από ποιότητα επιθετικά.

Σεβίλλη – Σοσιεδάδ G/G +over 2,5 (1.87)

Χάιντενχαϊμ – Αννόβερο

Η Χάιντενχαϊμ έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, μπορεί όχι μαθηματικά, αλλά βάση προγράμματος των αντιπάλων και με τη διαφορά των επτά βαθμών από τη Μόναχο 1860, θεωρείται ασφαλής. Στο τελευταίο της ματς, ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Πάουλι, καταρρέοντας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και δέχτηκε όλα τα γκολ. Άλλωστε το παραδέχτηκε και ο κόουτς Σμιντ, ότι είναι δύσκολο να βρεθούν κίνητρα. Πάντως για το ματς με το Αννόβερο υπάρχει κίνητρο, αφού είναι μια ομάδα που διεκδικεί άνοδο και σίγουρα ένα καλό αποτέλεσμα με τους «εννενηνταεξάρηδες» θα είναι θετικό. Μόλις μία νίκη μετράει στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, κάτι όχι και τόσο κολακευτικό. Στον ατνίποδα από οκτώ θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα έρχεται το Ανόβερο, με τον Μπράιτενραϊτερ να έχει δείξει πως εγκλιματίστηκε στο 100% με την ομάδα και όλοι είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Βέβαια, για να γίνει αυτό χρειάζεται να περάσει και από την έδρα της Χάιντενχαϊμ, ενώ στο αμέσως επόμενο παιχνίδι θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Στουτγάρδη, σε ένα ματς που θα κρίνει πάρα πολλά. Στο τελευταίο της παιχνίδι πάντως κατάφερε για άλλη μια φορά να πάρει μια νίκη, χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Πήρε το προβάδισμα νωρίς, μόλις στο 8 με τον Φούλκρουγκ και έπειτα έκανε μια διαχείριση για τα επόμενα 82’, κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει. Εκτός έδρας δεν έχει νικήσει τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Τι ποντάρουμε; Η Χάιντενχαϊμ είναι πλέον τελείως αδιάφορη έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της, φαίνεται άλλωστε ότι τα έχει… φορτώσει στον κόκορα. Από την άλλη το Αννόβερο θέλει νίκη για να εκμεταλλευτεί όποιο είναι το αποτέλεσμα του Δευτεριάτικου ματς μεταξύ Μπράουνσβαϊγκ – Ουνιόν. Σε αποδόσεις διπλασιασμού παίζεται το διπλό.

Χάιντενχαϊμ – Αννόβερο 2 (2.03)

Ταγιέρες - Τίγκρε

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η Ταγιέρες και ηττήθηκε από την Κίλμες με 1-0 εκτός έδρας. Ανώτερη στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να σκοράρει όμως και στο δεύτερο βρέθηκε να χάνει στο 63’ σε μια από τις ελάχιστες φορές που απειλήθηκε. Από εκείνο το σημείο και έπειτα βγήκε μπροστά για να βρει την ισοφάριση, θα μπορούσε να έχει κάνει το 1-1, αλλά γκολ δεν βρήκε. Ο κόουτς Κουδέλκα ήταν κατηγορηματικός στις δηλώσεις του και τόνισε ότι ηττήθηκε η ομάδα του από έναν αντίπαλο που δεν απείλησε ποτέ. Από το κακό στο χειρότερο πάει η Τίγκρε, η οποία μετράει τέσσερις σερί ήττες και ο κόουτς Σάβα δείχνει ότι δεν μπορεί να γυρίσει την κατάσταση. Δεν είναι μόνο τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και οι εμφανίσεις. Την περασμένη αγωνιστική, υποδέχθηκε τη Μπάνφιλντ και ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 0-1. Δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα, βρέθηκε να χάνει λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ στο 65’ γλίτωσε σε πέναλτι των φιλοξενούμενων. Ούτε τότε όμως βρήκε τον τρόπο να απειλήσει, μιας και έδειχνε ότι δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι της. Τι βλέπουμε; Η Ταγιέρες στην έδρα της είναι αξιόπιστη και θέλει να πάρει τη νίκη για να πάει με ψυχολογία στο ματς με την Μπελγράνο. Η Τίγκρε έχει πολλά αγωνιστικά θέματα να λύσει, ενώ όταν απομακρύνεται από την έδρα της… χάνεται. Ο άσος η επιλογή μας.

Ταγιέρες – Τίγκρε 1 (1.87)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags