Facebook Pixel Εμπιστοσύνη σε Φιορεντίνα και… «παιχνίδι» με τα γκολ!
| 2017-05-07 15:57:00

Εμπιστοσύνη σε Φιορεντίνα και… «παιχνίδι» με τα γκολ!

Εμπιστοσύνη σε Φιορεντίνα και… «παιχνίδι» με τα γκολ!

Αρκετές οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα, καθώς βγαίνουν σημεία σε Serie A και Primera Division. Σημεία επίσης προκύπτουν από Ligue 1 και Αργεντινή.
 

Σασουόλο - Φιορεντίνα

Επιβλήθηκε της Έμπολι με σκορ 1-3 η Σασουόλο, στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, δείχνοντας πως δεν παρουσιάζεται αδιάφορη σε καμία περίπτωση παρά το γεγονός ότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Ο κόουτς Ντι Φραντσέσκο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του και ζήτησε ανάλογες εμφανίσεις στην συχέχεια. 6 συνεχόμενα αμφίσκορα για τους «νεροβέρντι» στο πρωτάθλημα, τα 5 απ'αυτά ήταν και over 2,5. Αναπάντεχη και εντελώς απρόσμενη ήττα γνώρισε η Φιορεντίνα, από την καταδικασμένη Παλέρμο (με σκορ 2-0) στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Έτσι, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών της Μίλαν και παραμένει 4 πόντους πίσω από την 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης στη μάχη που δίνει για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Δέχτηκε το 1-0 λίγο μετά το ημίωρο, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ και να φέρει το ματς στα ίσια. Έμεινε με 10 παίκτες στο 87' της αναμέτρησης, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αστόρι και 3 λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε το τελικό 2-0. Απογοητευμένος εμφανώς ο κόουτς Σόουζα, δήλωσε πως το τρίποντο είναι μονόδρομος στο σημερινό εκτός με τη Σασουόλο, ενώ απαιτούνται γενικά μόνο νίκες μέχρι το φινάλε. Τι κρατάμε; Η Σασουόλο δείχνει με την απόδοσή της πως δεν είναι αδιάφορη σε κανένα παιχνίδι και κοντράρει στα ίσια κάθε αντίπαλο. Η Φιορεντίνα καίγεται στην κυριολεξία για το τρίποντο στη μάχη που δίνει για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ και θα τη στηρίξουμε λόγω του ισχυρού της κινήτρου επιλέγοντας το διπλό με ασιατικό χάντικαπ -0,25.

Σασουόλο – Φιορεντίνα 2 (-0.25 A.H) (1.91)

Βαλένθια – Οσασούνα

Εδώ και 3 εβδομάδες έχει βαλθεί να γκρεμίσει ό,τι με κόπο έχτισε το αμέσως προηγούμενο δεκαπενθήμερο και να αμαυρώσει την καλή εικόνα της σε εκείνο το διάστημα. Ο λόγος για την Βαλένθια, η οποία έρχεται από 4 διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς νίκη (0-1-3) και παραμένει κολλημένη στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Το περασμένο Σάββατο πάντως το… πάλεψε αρκετά στο «Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Από ‘κει και πέρα, ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, με τον Κίκε Σετιέν να θεωρείται το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Η Οσασούνα έπαιξε για την ιστορία της και τίμησε την φανέλα της στο εντός έδρας με τη Λα Κορούνια, η οποία είχε πολύ μεγαλύτερο κίνητρο. Με μαχητική διάθεση «τσίμπησε» το βαθμό (2-2), αν και πέταξε στα σκουπίδια το γρήγορο προβάδισμα που πήρε στο 4’. Συμπλήρωσε 4 σερί ματς δίχως νίκη (0-2-2 με 14 γκολ παθητικό). Έχει καταδικαστεί εδώ και καιρό σε υποβιβασμό, μοναδικό διακύβευμά της η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει δεχθεί γκολ στα 33 από τα 35 φετινά παιχνίδια της στη λίγκα, αλλά και στα 16 από τα 17 εκτός έδρας. Τι ποντάρουμε; Από τις πλέον αδιάφορες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να σκέφτονται ήδη την επόμενη περίοδο. Το πιο πιθανό είναι να τις δούμε αμφότερες να παρατάσσονται δίχως πολλές σκοπιμότητες και να μας προσφέρουν γκολ και θέαμα. Άλλωστε, δεν σφύζουν από αμυντική συνοχή. Αξίζει ο συνδυασμός over και goal/goal.

Βαλένθια - Οσασούνα G/G & over 2,5 (2.00)

Μαρσέιγ – Νις

Είναι ένα από τα κλασικά ντέρμπι του νότου. Για τη Μαρσέιγ το παιχνίδι είναι κρισιμότατο αφού κυνηγά την Μπορντό και την πέμπτη θέση. Η 6η θέση δεν είναι δεδομένο ότι θα δώσει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, αφού εξαρτάται από τον τελικό κυπέλλου στο τέλος του μήνα μεταξύ Παρί και Ανζέ. Την περασμένη Κυριακή έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στην Καέν και πέρασε με 5-1 κάνοντας επιθετικά όργια. Ο κόσμος θα τη στηρίξει και σήμερα αρκετά μαζικά και περιμένει περίπου 55.000 οπαδούς. Τον τελευταίο καιρό ξαναβρήκε τις δυνάμεις της και παίζοντας χωρίς κανένα άγχος θέλει να τελειώσει με νίκες μήπως και καταφέρει να περάσει και την Παρί. Την Παρί την κέρδισε την περασμένη Κυριακή εντός έδρας με 3-1 μετά από μια εμφάνιση γεμάτη ωριμότητα και σιγουριά. Με τη νίκη αυτή έφτασε τις 4 στις 5 τελευταίες αγωνιστικές και θα έπρεπε να έχει 5 νίκες αφού αδικείται από το 1-1 στην Τουλούζ πριν δύο εβδομάδες. Την επόμενη αγωνιστική παίζει με την Ανζέ και κλείνει τη χρονιά στη Λυών. Τι κρατάμε; Οι δύο ομάδες θα μπούνε για να κερδίσουν αφού μόνο έτσι θα μπορούνε να ελπίζουν να πλησιάσουν στους στόχους τους. Το over και το g/g προσφέρονται σε τιμές κοντά στο 1,65 και το combo τους ανεβαίνει στο 1,95 με 2,00.

Μαρσέιγ – Νις G/G +over 2,5 (2.00)

Κολόν Σάντα Φε - Ατλέτικο Τουκουμάν

Είναι σε απίστευτη κατάσταση και μετράει εφτά διαδοχικές νίκες και οχτώ ματς αήττητη η Κολόν Σάντα Φε μετά τη διακοπή, που την έχουν φέρει στη 3η θέση της βαθμολογίας. Σε αυτό το διάστημα έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Τρομερά πράγματα από τη Κολόν, που γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα γενέθλια των 120 χρόνων από την ίδρυση της. Τα όνειρα για Λιμπερταδόρες είναι μεγάλα, αλλά δεν το φωνάζουν στο εσωτερικό της. Την περασμένη αγωνιστική πήγε στην έδρα της Σαρμιέντο και την «σκόρπισε» με τέσσερα γκολ. Με νίκη μειώνει στο -4 από τη κορυφή. Την περασμένη αγωνιστική δεν έπαιξε κόντρα στη Ρίβερ η Ατλέτικο Τουκουμάν, καθώς αποφασίστηκε από κοινού με τους «μιγιονάριος» να αναβληθεί το μεταξύ τους ματς, λόγω των υποχρεώσεων τους στο Λιμπερταδόρες. Την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα, πήγε στην έδρα της Ρασίνγκ με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της και έπειτα από ένα εντυπωσιακό ματς, ηττήθηκε με 4-3. Στο Λιμπερταδόρες, υποδέχθηκε την Πενιαρόλ και πήρε τεράστια νίκη με 2-1 και θα πάει την τελευταία αγωνιστική να τα παίξει όλα για όλα στην έδρα της πρωτοπόρου του ομίλου Παλμέιρας για πρόκριση. Τι βλέπουμε; Η Κολόν είναι σε απίστευτη κατάσταση και βλέπει Λιμπερταδόρες, ενώ αν νικήσει πλησιάζει τη κορυφή. Η Τουκουμάν έχει ψυχολογία στο φουλ και πάει για να πάρει τη νίκη που θα της επιτρέψει να πλησιάσει τη δεκάδα. Θα ρισκάρει μιας και δεν έχει τίποτα να χάσει. Over 2.5.

Κολόν Σάντα Φε - Ατλέτικο Τουκουμάν over 2,5 (2.12)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags