Facebook Pixel Ποντάρισμα στα... γκολ!
| 2017-05-16 11:05:00

Ποντάρισμα στα... γκολ!

Ποντάρισμα στα... γκολ!

Έντονο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο κουπόνι της Τρίτης, με τη Νορβηγία, τη Σουηδία και το Κόπα Λιμπερταδόρες να βγάζουν «δυνατά» σημεία.

Λίλεστρομ - Σάρπσμποργκ

Με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, η Λίλεστρομ κατάφερε να φύγει το Σάββατο με το 1-1 από την έδρα της Κρίστιανσουντ. Τα «Καναρίνια» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ του Ρένινγκεν στο 65', ωστόσο πίεσαν και εν τέλει στο 84' ισοφάρισαν με τον Ραφν, βγάζοντας μαχητικότητα. Αυτό ήταν το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα στα τελευταίας πέντε παιχνίδι τους, όπου μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Από την άλλη, για τρίτη σερί αγωνιστική, η Σάρπσμποργκ έμεινε μακριά από τις νίκες, μένοντας στο εντός έδρας 1-1 με την Τρομσό. Αιφνιδιάστηκε με το γκολ του Ολσεν στο 48’, βγήκε μπροστά και ισοφάρισε με τον Φεϊζουλάχου στο 72’. Μάλιστα, είχε και τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη εν συνεχεία. Τι κρατάμε; Να επιστρέψουν στις νίκες θα επιδιώξουν αμφότερες, όμως δεν είναι τόσο εύκολο το εγχείρημα για τη γηπεδούχο Λίλεστρομ, αφού η Σάρπσμποργκ διαθέτει ανώτερο σύνολο. Τρία παιχνίδια δίχως νίκη είναι πολλά για την ομάδα του Μπάκε, που αν θέλει να παραμένει ψηλά, οφείλει να νικά τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή.

Λίλεστρομ - Σάρπσμποργκ 2 (2.75)


Νόρκεπινγκ – Κάλμαρ

Στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, επέστρεψε την Παρασκευή η Νόρκεπινγκ, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 σκορ της ουραγού ΑΦΚ Εσκιλστούνα. Προηγήθηκε με τους Ελίασον και Χόλμπεργκ, για να ρίξει το ρυθμό της στην επανάληψη και να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο τελικό αποτέλεσμα. Πάντως, η ομάδα του Γενς Γκούσταφσον τρέχει ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στον αντίποδα, η Κάλμαρ ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι με την Χάκεν και η ήττα με 1-0 την αδική κατάφωρα. Είχε επιθετικό μονόλογο στο πρώτο μισό του αγώνα και δοκάρι με τον Ρομαρίνιο. Στην επανάληψη έριξε την απόδοσή της και σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που απειλήθηκε, δέχτηκε το γκολ Μετά από 8 αγωνιστικές μετράει μόλις μία νίκη, γεγονός που την έχει παγιώσει στην 15η θέση. Τι ποντάρουμε; Δεν τίθεται θέμα σχετικά με την ανωτερότητα της γηπεδούχου Νόρκεπινγκ που παράλληλα δείχνει και αρκετά φορμαρισμένη. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει στις τάξεις της Κάλμαρ που θα παραταχθεί και με πολλές απουσίες. Καμία αξία στον άσο, θα επιλέξουμε το over 3 που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Νόρκεπινγκ – Κάλμαρ Over 3 (1.85)


Ζούλια – Νασιονάλ Μοντεβιδέο

Ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στη φάση των νοκ-άουτ έμεινε την περασμένη αγωνιστική η Ζούλια, κρατώντας στο 1-1 την Λανούς. Βρήκε το γκολ στο 34', με τους Αργεντίνους να την ισοφαρίζουν στο 63'. Ακόμα κι έτσι πάντως δεν τα παράτησε και έψαξε τη νίκη. Έχει τέσσερις βαθμούς στον όμιλο και αν νικήσει έχει θεωρητικά ακόμα ελπίδες πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα μετράει δύο συνεχόμενες ήττες, με τελευταία αυτή από την ουραγό Σοκοπό με σκορ 2-1. Αντιθέτως, η Νασιονάλ, προέρχεται από το 4-3 επί της Σουντ Αμέρικα, αν και μέχρι το 57' ήταν πίσω στο σκορ με 3-1. Ακόμα κι έτσι πάντως, έχασε το πρωτάθλημα, καθώς την ίδια ώρα η Ντιφενσόρ έπαιρνε επίσης τους τρεις βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική του Λιμπερταδόρες υποδέχθηκε τη Σαπεκοένσε και έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση, έφτασε δίκαι στη νίκη με 3-0. Τι παίζουμε; H Ζούλια ξέρει ότι για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης θέλει νίκη. Η Νασιονάλ ακόμα και με ισοπαλία ευχαριστημένη θα είναι. Θα ανοίξει ο ρυθμός και τα γκολ εκατέρωθεν, τα οποία επιβεβαιώνουν συχνά αμφότερες, μπαίνουν στο παιχνίδι μας.

Ζούλια – Νασιονάλ Μοντεβιδέο G/G (1.91)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags