Facebook Pixel Εμπιστοσύνη στους φιλοξενούμενους!
| 2017-05-18 11:59:00

Εμπιστοσύνη στους φιλοξενούμενους!

Εμπιστοσύνη στους φιλοξενούμενους!

Μπορεί το πρόγραμμα της Πέμπτης να μην είναι μεγάλο, ευκαιρίες όμως υπάρχουν και στο σημερινό κουπόνι, με την Ολλανδία, την Β' Ιταλίας και το Κόπα Λιμπερταδόρες να βγάζουν «δυνατά» σημεία!

Φόλενταμ - Μπρέντα

Με... κατεβασμένα τα χέρια ηττήθηκε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Φόλενταμ. Από τη στιγμή που δεν είχε κανένα κίνητρο, γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 από την Φορτούνα Σίταρντ, αποτέλεσμα που της έδωσε την 6η θέση και μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα του υπηρεσιακού δίδυμου που έχει στον πάγκο της μετά την απομάκρυνση του Μόλενααρ. Από την άλλη, παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα, η Μπρέντα επιβλήθηκε με σκορ 2-0 της Αλμίρε στο φινάλε του πρωταθλήματος και αναρριχήθηκε στην 5η θέση. Βέβαια, από τη στιγμή που μιλάμε για το πληρέστερο ρόστερ της κατηγορίας, αυτό μόνο ως επιτυχία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία για την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία έπειτα από δύο χρόνια. Τι θα παίξουμε; Ο σχεδιασμός της σεζόν δεν έχει εξελιχτεί θετικά για τη Φόλενταμ, χαρακτηριστικό το ότι την ολοκληρώνει με υπηρεσιακούς στον πάγκο. Η Μπρέντα έχει βλέψεις ανόδου και σουλουπώθηκε, κυρίως αμυντικά το τελευταίο διάστημα. «Προκλητικές» οι αποδόσεις του διπλού.

Φόλενταμ - Μπρέντα 2 DNB (2.08)

Βιτσέντζα - Σπέτσια

Η ήττα το περασμένο Σάββατο με σκορ 2-0 από την Τσιταντέλα, ήταν καταδικαστική για την Βιτσέντζα, που αποχαιρετά την κατηγορία. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ λίγο μετά το 1ολεπτο, ενώ παρότι πίεσε για την ισοφάρισει δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο ξκίνημα της επανάληψης. Εχοντας 41 βαθμούς, μαθηματικά ελπίδες διατηρεί ακόμα, θα πρέπει ωστόσο να συμβεί μια απίθανη σειρά συγκυριών για να μην αγωνίζεται του χρόνου στη Lega Pro. Στον αντίποδα, η Σπέτσια προέρχεται από το 0-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Πίζα, παραμένοντας για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Ακόμα κι έτσι πάντως, η ήττα της Φροζινόνε, την κράτησε «ζωντανή» και εφόσον κερδίσει σήμερα, θα μπορέσει να συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου. Οι «ακουιλότι» δεν ήταν κακοί το περασμένο Σάββατο, είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη στις καθυστερήσεις, αν ο Γκρανότσε δεν αστοχούσε σε εκτέλεση πέναλτι. Τι κρατάμε; Η Βιτσέντζα δεν μπορεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό στη Lega Pro και η απογοήτευση λογικά θα είναι διάχυτη στο στρατόπεδο της, ενώ από την άλλη μεριά η Σπέτσια καίγεται για τη νίκη προκειμένου να κλειδώσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Δύσκολα θα αφήσουν οι «ακουιλότι» να πάει χαμένη η ευκαιρία, επιλογή το ασιατικό διπλό με χάντικαπ -0,75.

Βιτσέντζα - Σπέτσια 2(-0.75 Α.Η) (1.80)

Μποταφόγκο – Ατλέτικο Νασιονάλ

Στα χέρια της εξακολουθεί η Μποταφόγκο να κρατάει την τύχη της αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες. Οι Βραζιλιάνοι γνώρισαν ήττα-σοκ την προηγούμενη αγωνιστική, με σκορ 2-0 εντός έδρας από την Μελγκάρ και έχασαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν». Ακόμα κι έτσι πάντως, εφόσον πάρουν το θετικό αποτέλεσμα σήμερα, θα πρέπει να συμβούν πράγματα και θαύματα για να μην περάσουν. Κόντρα στην Μελγκάρ, αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, για να τους «παγώσει» ακόμα περισσότερο το 2-0 στο 24'. Από εκεί και πέρα πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ηττήθηκαν με 2-0 στην έδρα της Γκρέμιο. Οσον αφορά την Ατλέτικο Νασιονάλ πήγε... ψυχωμένη στο παιχνίδι με την Εστουδιάντες και μετά από πολύ καλή εμφάνιση, επιβλήθηκε δίκαια με 4-1. Οι Κολομβιανοί τώρα, θέλουν μόνο το τρίποντο στη Βραζιλία για να ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση. Στο πρωτάθλημα, προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 επί της Πατριότας, ενώ φιγουράρουν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Που ποντάρουμε; Η Μποταφόγκο ουσιαστικά βολεύεται με δύο αποτελέσματα και παίζει στην έδρα της. Ωστόσο βγάζει κούραση τελευταία και απέναντι της έχει μια Νασιονάλ που έχει βρει ρυθμό είναι στη καλύτερη της φάση μέσα στη σεζόν και παίζει τα… ρέστα της για να μείνει ζωντανή. Θα στηρίξουμε τη πρωταθλήτρια.

Μποταφόγκο – Ατλέτικο Νασιονάλ 2 (3.20)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags