Facebook Pixel Ευκαιρίες στο 2.10 και το 2.25!
| 2017-05-19 11:27:00

Ευκαιρίες στο 2.10 και το 2.25!

Ευκαιρίες στο 2.10 και το 2.25!

Λίγες οι επιλογές από το πρόγραμμα της Παρασκευής, στοιχηματικές ευκαιρίες ωστόσο υπάρχουν! Το ενδιαφέρον μας τραβάνε τα παιχνίδια από την Segunda Division και την βελγική Jupiler League.

Ράγιο Βαγεκάνο - Ταραγόνα

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά μακριά από τη Μαδρίτη, η Ράγιο Βαγεκάνο γνώρισε την ήττα το προηγούμενο Σάββατο με σκορ 2-0 από την Αλκορκόν. Οι «Βαγεκάνος» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά. Κάτι που πλήρωσαν, αφού δέχθηκαν δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και ηττήθηκαν. Έτσι -και μετρώντας δύο ήττες στα τελευταία τους τρία παιχνίδια- απέχουν πλέον τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ταραγόνα από την άλλη, προέρχεται από το υπερπολύτιμο 2-2 κόντρα στην Οβιέδο εντός έδρας. Παρότι έκανε κακό ξεκίνημα και δέχθηκε δύο γκολ, κατάφερε να αλλάξει εικόνα στην επανάληψη και με δύο τέρματα στο 59' και το 81' να πάρει τον βαθμό, που διατηρεί τις ελπίδες της για παραμονή ζωντανές. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρει και νίκες από εδώ και πέρα, μετρώντας μόλις μία τις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Τι κρατάμε; Η Βαγιεκάνο δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή και θέλει το τρίποντο για να είναι πιο ασφαλής. Από την άλλη η Ταραγόνα καίγεται και θα διεκδικήσει και αυτή με την σειρά της την νίκη. Πιο ασφαλής επιλογή το αμφίσκορο στο 2.10.

Ράγιο Βαγεκάνο - Ταραγόνα G/G (2.10)

Σεντ Τρούιντεν - Μαλίν

Δείχνοντας ψυχικά αποθέματα την περασμένη Τρίτη, η Σεντ Τρούιντεν επικράτησε εκτός έδρας της Λιρς με σκορ 3-1 και μάλιστα με ανατροπή, εξασφαλίζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρωτιά του ομίλου. Οι παίκτες του Λέκο ήταν κακοί στο πρώτο μισό και πήγαν στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 1-0. Στην επανάληψη ωστόσο βελτίωσαν θεαματικά την εικόνα τους, πέτυχαν τρία τέρματα και έφτασαν πέρα για πέρα δίκαια στο τρίποντο. Για να χάσει την πρώτη θέση πλέον, χρειάζεται να ηττηθεί απόψε με τουλάχιστον έξι γκολ διαφορά, πράγμα απίθανο. Στον τελικό των πλέι-οφ, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Γκενκ. Στον αντίποδα, η Μαλίν προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 επί της Ουνιόν. Το τελικό αποτέλεσμα πάντως την αδικεί, καθώς έφτασε πολύ πιο εύκολα στους τρεις βαθμούς της νίκης. Ακόμα κι έτσι πάντως, χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Τι ποντάρουμε; Η Μαλίν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας της πρώτης θέσης, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα απουσιών. Ισχυρή εντός έδρας και με την ψυχολογία στα ύψη η Σιντ Τρούιντεν, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Σεντ Τρούιντεν - Μαλίν 1 (2.25)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags