Facebook Pixel Ρίσκο με Μαριτίμο και Ναντ!
| 2017-05-20 13:44:00

Ρίσκο με Μαριτίμο και Ναντ!

Ρίσκο με Μαριτίμο και Ναντ!

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο κουπόνι του Σαββάτου, με την Ισπανία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Σκωτία να μας δίνουν «δυνατά» σημεία για ποντάρισμα.

Κιλμάρνοκ - Ρος Κάουντι

Με... κάτω τα χέρια έχασε η Κιλμάρνοκ 3-1 από την Μάδεργουελ. Οι «Κίλις» δεν έβγαλαν πάθος σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους και δίκαια ηττήθηκαν, παραμένοντας έτσι με μόλις δύο νίκες στα τελευταία εννιά τους παιχνίδια. Εμειναν έτσι κι άλλο πίσω, στη μάχη που δίνουν για την κατάληψη της 7ης θέσης. Αντίθετα, η Ρος Κάουντι απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική πως δεν χαρίζεται πουθενά. Οι «Στάγκις» επικράτησαν της Χάμιλτον με σκορ 3-2 και τους έκαναν ζημιά, παρότι μάλιστα ισοφαρίστηκαν δύο φορές. Ετσι, η ομάδα του ΜακΙνταϊρ παρέμεινε για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. Παράλληλα, διεύρυνε το σερί της, που την θέλει να σκοράρει για εννιά συνεχόμενα παιχνίδια. Τι κρατάμε; Η Κιλμάρνοκ δεν δείχνει τόσο ζεστή να κυνηγήσει την 7η θέση, πιο πολύ δείχνει να τη θέλει η ομάδα της Ρος Κάουντι. Βέβαια σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν είναι εύκολο να πάει κάποιος με σημείο, όμως περιμένουμε να γίνει ανοικτό ματς από τις δύο πλευρές και να βρουν αμφότερες δίχτυα.

Κιλμάρνοκ - Ρος Κάουντι G/G (1.90)

Πάκος Φερέιρα - Μαρίτιμο

Εχοντας ήδη το μυαλό της στην επόμενη σεζόν, η Πάκος Φερέιρα γνώρισε δίκαιη ήττα την περασμένη Κυριακή, εκτός έδρας από την Πόρτο με σκορ 4-1. Προηγήθηκε στο 35’, ωστόσο το χάρηκε μόλις για μερικά λεπτά, αφού οι γηπεδούχοι το ανέτρεψαν άμεσα (37’, 39’). Μετά την ανάπαυλα δέχθηκε δύο ακόμα τέρματα (47’, 89’) και έφυγε με άδεια χέρια για τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. Η Μαριτίμο από την άλλη, θέλει μόλις ένα βαθμό, για να σφραγίσει την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια. Προέρχεται από το 1-1 με την Εστορίλ, που την διατήρησε στο +3 από την Ρίο Αβε. Προηγήθηκε την περασμένη Κυριακή στο 57' και ισοφαρίστηκε είκοσι λεπτά αργότερα. Στο τελευταίο τέταρτο αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο κι έχασε έτσι την ευκαιρία να καθαρίσει την 6η θέση νωρίτερα. Τι θα παίξουμε; Μονομαχία με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η Πάκος Φερέιρα ξέμεινε από στόχους και σφυρίζει αδιάφορα, κάτι που φάνηκε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της. «Καίγεται» η Μαρίτιμο, που θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την 6η θέση. Της δίνουμε τον πρώτο λόγο λόγω μεγαλύτερου κινήτρου.

Πάκος Φερέιρα - Μαρίτιμο 2 (2.50)

Λιλ - Ναντ

Χωρίς να έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο, η Λιλ γνώρισε την συντριβή την περασμένη Κυριακή με σκορ 4-0 από τη Μονακό. Είχε πάντως κάποιες ευκαιρίες για να βάλει το γκολ της τιμής. Στο τελευταίο του παιχνίδι στο πάγκο των «λιλουά» πάντως, ο Φρανκ Πασί, τους ζήτησε σήμερα να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα. Η Ναντ από την άλλη, προέρχεται από την τρίτη νίκη της στις τελευταίες τέσσερες αγωνιστικές, επικρατώντας της Γκινγκάμπ με το ευρύ 4-1. Ο Αργεντινός στράικερ Σάλα σημείωσε δύο τέρματα ενώ άλλο ένα έβαλε ο Νακούλμα που από τον Ιανουάριο που αποκτήθηκε και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει όλους με την αγωνιστική του εικόνα. Οι φιλοξενούμενοι «σκαρφάλωσαν» στην 7η θέση και ο κόουτς Κονσεϊσάο τους ζήτησε να την υπερασπιστούν με νύχια και με δόντια. Που ποντάρουμε; Η Ναντ είναι γεμάτη ενέργεια τις τελευταίες αγωνιστικές ενώ στη Λιλ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και η προτροπή του Πασί στους παίκτες να παίξουν με πάθος ακούγεται σαν απλά μια ξύλινη και κλασική δήλωση. Το διπλό σε τιμές στο 2,90 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Λιλ - Ναντ 2 (2.90)

Σεβίλλη - Οσασούνα

Χωρίς να έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, η Σεβίλλη γνώρισε βαριά ήττα την περασμένη Κυριακή, με σκορ 4-1 από τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου». Βάσει της εικόνας που είχαν οι Σεβιγιάνοι και της μαχητικότητας που έβγαλαν, δεν τους άξιζε τόσο βαριά ήττα. Οπως και να έχει, το γεγονός πως μέχρι τα μισά της σεζόν, είχαν καταφέρει να μπουν ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και να χτυπάνε το πρωτάθλημα, μόνο ικανοποιημένους μπορεί να τους αφήνει. Παρότι στη συνέχεια «ξεφούσκωσαν» και υποχώρησαν στην τέταρτη θέση. Οσον αφορά την Οσασούνα, αυτή είναι εδώ και καιρό υποβιβασμένη και ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν. Στο παιχνίδι με την Γρανάδα πάντως την περασμένη αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, επικρατώντας με 2-1. Ξεχείλιζε από πάθος στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο προηγήθηκε στο 24’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 41’. Εντούτοις, βρήκε τον τρόπο να ανακτήσει το προβάδισμα στο 75’ και να φτάσει στη νίκη. Τι θα παίξουμε; Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και οι δύο ομάδες, ωστόσο η Σεβίλλη θα προσπαθήσει να δώσει μια νότα χαράς στους φιλάθλους της σε μια αρκετά περίεργη σεζόν. Στην αντίπερα όχθη, η Οσασούνα αποδείχθηκε «λίγη» και κατώτερη των απαιτήσεων της κατηγορίας, ενώ αμυντικά «μπάζει». Μόνο το over 4,5 αξίζει κάπως.

Σεβίλλη - Οσασούνα Over 4,5 (2.25)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags