Facebook Pixel Παιχνίδι… με Πανιώνιο και Σοσιεδάδ!
| 2017-05-21 11:41:00

Παιχνίδι… με Πανιώνιο και Σοσιεδάδ!

Παιχνίδι… με Πανιώνιο και Σοσιεδάδ!

Αμείωτο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο σημερινό Κυριακάτικο κουπόνι. Βγαίνουν «δυνατά» σημεία στα δικά μας πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας και σε Ισπανία, Αγγλία και Νορβηγία.

Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ

Την ήττα με σκορ 2-1 από την Μπόρνμουθ εκτός έδρας, γνώρισε η Μπέρνλι το περασμένο Σάββατο. Οι «Κλάρετς» πάντως είχαν καλή παρουσία και βρέθηκαν πολύ κοντά στο θετικό αποτέλεσμα. Ασχέτως πάντως αν δεν τα κατάφεραν, ουσιαστικά δεν είχαν καμιά συνέπεια, καθώς έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Αδιάφορη βαθμολογικά είναι και η Γουέστ Χαμ, που την περασμένη αγωνιστική ωστόσο... τσαλάκωσε την καλή εικόνα που είχε φτιάξει στα τελευταία της παιχνίδια. Αυτό, αφού γνώρισε τη συντριβή με σκορ 4-0 από τη Λίβερπουλ. Που ποντάρουμε; Η Μπέρνλι θέλει να δώσει ένα όμορφο τέλος στη σεζόν, μπροστά στους οπαδούς της και στην έδρα της αποδείχτηκε φέτος αξιόπιστη. Η Γουέστ Χαμ θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, κάτι που διευκολύνει το έργο των γηπεδούχων.

Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ 1 (2.40)


Θέλτα - Ρεάλ Σοσιεδάδ

Την χειρότερη επίδοσή της τα τελευταία 2,5 χρόνια τρέχει η Θέλτα, προερχόμενη από έξι σερί ήττες. Τελευταία, αυτή από την Ρεάλ Μαδρίτης μεσοβδόμαδα με το βαρύ 4-1. Δέχθηκε δύο γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου (10’, 48’), μείωσε στο 69’ κι ενώ αγωνιζόταν με αριθμητικό ντεσαβαντάζ από το 62’. Εντούτοις, δεν το χάρηκε για πολλή ώρα, αφού οι φιλοξενούμενοι της έκοψαν το... βήχα (70’, 88’). Ουσιαστικά η ομάδα του Βίγκο πλήρωσε φέτος το γεγονός ότι έριξε το βάρος στο Γιουρόπα Λιγκ, με αποτέλεσμα να τερματίσει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Αντίθετη είναι η πορεία της Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι έκαναν το βήμα παραπάνω φέτος, θα τερματίσουν στην 7αδα, ωστόσο το ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν είναι εξασφαλισμένο, καθώς θα περιμένουν το αποτέλεσμα της Βιγιαρεάλ και της Μπιλμπάο, αλλά και του τελικού του Κυπέλλου, μιας και υστερούν στις ισοβαθμίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μάλαγα έμειναν στο 2-2 ισοφαρίζοντας στο 85’. Προηγήθηκαν στο 31’, αλλά ήταν «άχρωμοι» κι έδωσαν δικαιώματα στους Ανδαλουσιανούς, που το ανέτρεψαν (45’, 75’). Εμειναν πάντως για πέντε σερί παιχνίδι αήττητοι. Τι κρατάμε; Η Θέλτα αποχαιρετάει το κοινό της και τον προπονητή της σε μια «ιδιαίτερη» σεζόν, η οποία ολοκληρώνεται πικρά, καθώς ξέμεινε από στόχους. Από την άλλη, η Σοσιεδάδ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και λογικά η διαφορά κινήτρου είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά. Αποδεκτή η απόδοση του διπλού.

Θέλτα - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2 (1.80)


ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

Από... περίεργη εβδομάδα προέρχεται ο ΠΑΟΚ! Αυτό, αφού ναι μεν θα πάρει στα χαρτιά -όπως όλα δείχνουν- το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το όλο κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το παιχνίδι δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Το ματς της Λεωφόρου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού υπήρξε σύρραξη των ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια ο Βλάνταν Ιβιτς τραυματίστηκε από κουτάκι μπύρας. Μέχρι τότε, ο Δικέφαλος ήταν στο 1-0, χωρίς να έχει καλή παρουσία και αγωνιζόμενος με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 21', μέχρι να μείνει και αυτός με δέκα παίκτες στο 51'. Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος την περασμένη Τετάρτη απέδειξε πως δίκαια έχει φτάσει μέχρι εδώ, επικρατώντας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με σκορ 1-0. Οι «κυανέρυθροι» πήραν το προβάδισμα στο 7ο λεπτό με σουτ του Γεσίλ και κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος. Αυτή ήταν η πρώτη τους νίκη στα τελευταία τους πέντε παιχνίδια, ενώ έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ. Αν σήμερα δε, φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα, θα έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι θα παίξουμε; Με τόσες απουσίες που έχει ο ΠΑΟΚ, ο άσος χάνει κάθε στοιχηματική αξία και γίνονται σκέψεις ακόμα και για κόντρα. Σε κάθε περίπτωση το να σκοράρει απλά ο Πανιώνιος δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φανερώνει η συγκεκριμένη απόδοση.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος Away Over 0.5 (2.12)

Οντ Γκρένλαντ - Μόλντε

Την ευκαιρία να πιάσει τη Ρόζενμποργκ στην κορυφή της βαθμολογίας έχει η Οντ Γκρένλαντ. Η ομάδα του Φάγκερμο βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά, ενώ προέρχεται από την πειστική εμφάνιση και την εκτός έδρας νίκη επί της Χάουγκενσουντ με σκορ 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο αρχηγός της Ρουντ, καθώς σημείωσε και τα δύο γκολ που έκριναν το νικητή. Το πρώτο στο 29’, για το 0-1 του ημιχρόνου, το δεύτερο στο 51’, κλειδώνοντας ουσιαστικά το θετικό αποτέλεσμα. Αυτή δε, ήταν η τέταρτη σερί νίκη για την Οντ. Οσον αφορά την Μόλντε, προέρχεται από τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, αυτή την φορά με σκορ 2-1 από την Σόγκνταλ. Ο Σούλτζε στο 48’, έδωσε προβάδισμα στη Σόγκνταλ μέσα στο «Άκερ», ο Ράμσλαντ διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στο 57’. Η απάντηση της Μόλντε ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Σιγκούρνταρσον να μειώνει σε 2-1, ωστόσο δεν υπήρξε συνέχεια και μοιραία ήρθε η ήττα. Η ομάδα του Σόλσκιαρ είναι σαφές πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι και παραμένει χωρίς νίκη για πέντε αγωνιστικές, μετρώντας δύο ισοπαλίες και τρεις σερί ήττες. Που ποντάρουμε; Σε κακή κατάσταση η Μόλντε, που δεν έχει κερδίσει την Οντ στις τελευταίες έξι επισκέψεις της στο «Σκάγκερακ Αρένα». Τρεις οι νίκες των γηπεδούχων αντίστοιχα, που γνωρίζουν ότι με τους τρεις βαθμούς, θα πατήσουν κορυφή. Το... μομέντουμ δείχνει Οντ, ποντάρουμε στον άσσο.

Οντ Γκρένλαντ - Μόλντε 1 (2.08)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags