Facebook Pixel Εμπιστοσύνη στις έδρες!
| 2017-05-25 12:18:00

Εμπιστοσύνη στις έδρες!

Εμπιστοσύνη στις έδρες!

Μια δυνατή δυάδα κρύβει το σημερινό κουπόνι, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Σκωτία και Αυστρία, όπου θα δοθούν μάχες για την άνοδο στην Πρέμιερσιπ και την παραμονή στην Μπούντεσλιγκα αντιστοίχως.

Νταντί Γιουνάιτεντ – Χάμιλτον

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα «σαλόνια» η Νταντί Γιουνάιτεντ θέλει να επιστρέψει εκεί και ίσως να μην μπορεί να της παρουσιαστεί καλύτερη ευκαιρία για να το πράξει. Έχοντας στην πλάτη της σερί 10 αήττητων αγώνων, μόλις ένα γκολ έχει δεχθεί στα τελευταία 19 η ομάδα του Ρέι ΜακΚίνον, που ξεκαθάρισε πως αυτός και οι παίκτες του δεν θα... βάλουν την ουρά στα σκέλια. Από την άλλη η Χάμιλτον, που τερμάτισε 11η στην πρώτη κατηγορία και θα πρέπει να πάρει τα πλέι οφ για να παραμείνει, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 4-0 της Νταντί κατά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας για να το καταφέρουν αυτό. Το σύνολο του Κάνινγκ, πάντως, θα πάει λαβωμένο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού τα προβλήματα στην άμυνα είναι αρκετά με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, Γιώργο Σαρρή, να προλαβαίνει πολύ δύσκολα να είναι έτοιμος. Τι κρατάμε; Με τα κενά και τις απουσίες που έχει στην άμυνα η Χάμιλτον, αναμενόμενα η Νταντί Γιουνάιτεντ γίνεται το φαβορί για την επικράτηση, παρά το ότι αμυντικά έχει και αυτή τα προβληματάκια της. Ο άσσος σε απόδοση 2.30 δείχνει ως μία καλή επιλογή, για τους… μερακλήδες αξίζει και η επιλογή του άσσου με over 2.5.

Νταντί Γιουνάιτεντ – Χάμιλτον 1 (2.30)


Σανκτ Πόλτεν - Βόλφσμπεργκερ

Στην Αυστρία πάλι η Σανκτ Πόλτεν θέλει να τελειώσει αυτό που δεν τελείωσε την περασμένη αγωνιστική, κατά την οποία υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στην έδρα της τελευταίας Ριντ. Η ομάδα του Φάλμαν, με δύο στροφές να απομένουν, θέλει να πάρει το τρίποντο και να αφήσει την σημερινή της αντίπαλο μαζί με την προηγούμενή της να... σκοτωθούν για την τελευταία προνομιούχο θέση και διατήρηση του κύρους της Μπούντεσλιγκα, και για να το καταφέρει αυτό στόχος της είναι να εκμεταλλευτεί (όπως έχει αρκετές φορές) την έδρα της. Απέναντί της θα βρεθεί η Βόλφσμπεργκερ που προέρχεται από έναν τεράστιο άσο κόντρα στην Αούστρια Βιέννης, που στην ουσία την έφερε έναν βαθμό μακριά από τη μαθηματική της σωτηρία. Η κατάσταση για εκείνη όμως είναι αρκετά δύσκολη και η αποστολή της μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί άκαρπη, και έτσι η αγωνία να μεταφερθεί στην αυλαία του πρωταθλήματος. Τι θα παίξουμε; Η ΒΑΚ εκτός έδρας δεν πείθει ούτε στο ελάχιστο. Έχει κάνει ένα κάκιστο σερί αγώνων στο 2017 και αν δεν είχε ήδη μια καλή διαφορά τότε σίγουρα θα ήταν εκείνη που θα ήταν στην τελευταία θέση. Αντίθετα η Πόλτεν δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ευκαιρία για το συγκρότημα του Φάλμαν να «καθαρίσει». Επιλογή ο άσος.

Σανκτ Πόλτεν - Βόλφσμπεργκερ 1 (2.30)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags