Facebook Pixel Δεν πληρώνουν μόνο τα Κύπελλα...
| 2017-05-27 13:14:00

Δεν πληρώνουν μόνο τα Κύπελλα...

Δεν πληρώνουν μόνο τα Κύπελλα...

Σε μία ημέρα που ξεχωρίζουν οι τελικοί Κυπέλλων στην Ευρώπη, στοιχηματικό ενδιαφέρον βρίσκουμε και στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων, τα οποία μας προσφέρουν μερικά «δυνατά» σημεία, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Αμερική.

Ουέσκα – Λούγκο

Η Ουέσκα τα έκανε μαντάρα στο προηγούμενο πρώτο της ημίχρονο και μοιραία γνώρισε την ήττα από την Μούρθια (3-1), την ώρα που η Λούγκο κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη και να εξασφαλίσει την παραμονή της, κερδίζοντας την Νουμάνθια 1-0 εκτός έδρας. Όσον αφορά την πρώτη, τις τελευταίες αγωνιστικές το πράγμα δεν της πάει όπως θα ήθελε, κάτι που αποτελεί μια καλή ευκαιρία να αλλάξει στο σημερινό παιχνίδι, ειδικά από την στιγμή που θα λείπει ο πρώτος σκόρερ της αντιπάλου της, Χοσέλου. Τι κρατάμε; Η Λούγκο είναι αλήθεια πως με τη νίκη της την προηγούμενη εβδομάδα σώθηκε και μαθηματικά, ενώ δίχως τον πρώτος της σκόρερ ταξιδεύει σήμερα, άρα αρκετά αποδυναμωμένη και δίχως ισχυρό κίνητρο. Κίνητρο που έχουν οι γηπεδούχοι που μάχονται για μία θέση στα πλέι οφ. Θα πάμε με την έδρα και το πιθανό άσο (2.10).

Ουέσκα – Λούγκο 1 (2.10)

Σάντεφιορντ – Οντ Γκρένλαντ

Ποτέ δεν είπε πως κυνηγάει το Κύπελλο η Σάντεφιορντ, όμως το να αποκλείεται από μία ομάδα τέταρτης κατηγορίας σίγουρα δεν είναι ιδανικό. Το κακό φεγγάρι της επιβεβαιώθηκε κατά την ήττα της με 3-1 από την Ερν Χόρτεν, ενώ τα πράγματα δεν είναι καλύτερα στο πρωτάθλημα, με τις καταστάσεις να την φέρνουν μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στο άλλο στρατόπεδο, αυτό της Οντ, άπαντες θέλουν να ανακάμψουν μετά την εντός έδρας ήττα από την Μόλντε, με το παράπονο για κάτι παραπάνω να είναι εν μέρη δικαιολογημένο. Το πρώτο βήμα έγινε στο Κύπελλο, που δεν επηρεάστηκαν και αν και με αρκετές αλλαγές στο σχήμα τους από τον Νταγκ Φάγκερμο. Τι θα παίξουμε; Από ήττες προέρχονται αμφότερες στο πρωτάθλημα, διαφορετικά αποτελέσματα μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Άνετη νίκη με αναπληρωματικούς για τη Οντ, ήττα-σοκ και αποκλεισμός για τη Σάντεφιορντ με μισή ενδεκάδα βασικούς. Η Οντ είναι πιο έμπειρη ομάδα, μπορεί το «διπλό». Άλλωστε το έχει πετύχει τέσσερις φορές στις τελευταίες έξι επισκέψεις της.

Σάντεφιορντ – Οντ Γκρένλαντ 2 (2.30)

Νόρκεπινγκ – Χάλμσταντ

Ξεκάθαρο αγωνιστικό προβάδισμα απέναντι στην Χάλμασταντ έχει η Νόρκεπινγκ, που την περασμένη αγωνιστική μείωσε στον έναν βαθμό από την πρώτη Μάλμε σπάζοντας το αήττητο σερί της με σκορ 2-1 εκτός έδρας. Η ψυχολογία των παικτών της μετά την «σημαντικότερη νίκη τους στην σεζόν» είναι στο ζενίθ και αυτό αποτελεί μόνο κίνητρο για να συνεχιστούν οι επιτυχίες παρά αγχώνει την ομάδα. Από την άλλη πάλι, η Χάλμσταντ προερχόταν από ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών στο πρωτάθλημα, για να πάρει επιτέλους βαθμό στο 0-0 με την Έρεμπρο, η οποία θα μπορούσε να αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα. Που ποντάρουμε; Με την ψυχολογία στα ύψη η Νόρκεπινγκ που αν δείξει τη στοιχειώδη σοβαρότητα μπορεί να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Καμία αξία στον άσο, θα στηρίξουμε την επιθετική της ικανότητα και θα επιλέξουμε το ασιατικό over 3 γκολ.

Νόρκεπινγκ – Χάλμσταντ Over 3 (1.78)

Νιούελς Ολντ Μπόις – Ολίμπο Μπλάνκα

Στην Αργεντινή η Νιούελς Ολντ Μπόις δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι και πλέον έχει φτάσει σε σημείο να κινδυνεύει ένας μεγάλος στόχος, αυτός της τετράδας, εκεί που σε κάποιο σημείο φάνταζε από τα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Μάλιστα ενδεχομένως να μην έχει μαζί της στο παιχνίδι με την Ολίμπο τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, ο οποίος ταλαιπωρείται από πυρετό και είναι άγνωστο το εάν θα προλάβει. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να θέλουν βαθμούς παρά τη μεγάλη νίκη τους επί της Εστουδιάντες με σκορ 3-1, η οποία χαλάρωσε λίγο τα πράγματα, για συνεχίσουν να αισθάνονται έστω και μικρή ασφάλεια σε σχέση με την κόκκινη ζώνη. Τι κρατάμε; Η Νιούελς είναι σε τραγική κατάσταση, αλλά κάπου θα αντιδράσει. Τώρα παίζει εντός, αλλά χωρίς κόσμο, απέναντι σε μια αντίπαλο που θέλει και αυτή βαθμούς. Δεν είναι για 1.80 ο άσος. Θα ρισκάρουμε στο Χ2, με το ανάλογο ρίσκο.

Νιούελς Ολντ Μπόις – Ολίμπο Μπλάνκα Χ2 (2.03)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags