Facebook Pixel Στηρίγματα από Τουρκία, Σουηδία!
| 2017-05-29 13:17:00

Στηρίγματα από Τουρκία, Σουηδία!

Στηρίγματα από Τουρκία, Σουηδία!

Λίγες είναι οι επιλογές μας από τα παιχνίδια της Δευτέρας, αφού τα περισσότερα πρωταθλήματα είτε ολοκληρώθηκαν, είτε φτάνουν στο τέλος τους. Ωστόσο Τουρκία και Σουηδία μας δίνουν δύο «δυνατά» σημεία.

Αλάνιασπορ – Γαλατασαράι

Η Αλάνιασπορ φημίζεται για το επιθετικό της ποδόσφαιρο και σπάνια δεν σκοράρει, κόντρα στην Ακίσασπορ όμως την περασμένη Δευτέρα γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σκορ, χωρίς να βρει δίχτυα. Αυτό ήταν αποτέλεσμα της μέτριας εμφάνισης του πρώτου σκόρερ της -και του πρωταθλήματος γενικότερα- Λοβ. Πάντως, η ήττα δεν είχε επιπτώσεις, καθώς η Αλάνια έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της, ενώ η φετινή της πορεία είναι εξαιρετική. Από την άλλη, η Γαλατά προέρχεται από την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά με 2-0 επί της Οσμάνλισπορ. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ παρουσίασε σοβαρό πρόσωπο, πέτυχε δύο γκολ μέχρι το 35' και από εκεί και πέρα κράτησε τους αντιπάλους μακριά από την εστία της, κρατώντας το αποτέλεσμα. Ετσι, η «Τσιμ Μπομ» πλησίασε στους τρεις βαθμούς την Φενέρ, παραμένοντας στο κόλπο της τρίτης θέσης. Τι κρατάμε; Μονόπλευρο το κίνητρο. Τα «λιοντάρια» έχουν στόχο την 3η θέση, αλλά φυσικά φοβούνται μην χάσουν την 4η από την Αντάλιασπορ που ακολουθεί. Αδιάφορη η Αλάνιασπορ, δύσκολο να πάρει κάτι από αυτό το ματς. Οριακά αποδεκτό το διπλό.

Αλάνιασπορ – Γαλατασαράι 2 (1.73)

Ερεμπρο - Σίριους

Τον πρώτο της βαθμό μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, πήρε το περασμένο Σάββατο η Ερεμπρο, μένοντας στο 0-0 με την Χάλμσταντ εκτός έδρας. Το αποτέλεσμα πάντως, περισσότερο την αδικεί, καθώς έχασε σημαντικές ευκαιρίες, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και μόλις σε μια-δυο περιπτώσεις στα τελευταία λεπτά κινδύνεψε να δεχτεί γκολ. Πάντως, με τον βαθμό που πήρε, η Ερεμπρο ανέβηκε στην 13η θέση, όντας στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα η Σίριους προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με την Χάμπαρμπι. Οι φιλοξενούμενοι δεν έπιασαν την απόδοση που μας έχουν συνηθίσει να πιάσουν και μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 12' με τον Θορ, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Εκατσε πάνω στο γκολ και το γήπεδο... έγειρε, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση πριν την ανάπαυλα. Οντας νεοφώτιστη ωστόσο, η μέχρι τώρα παρουσία της είναι εξαιρετική. Που ποντάρουμε; Μεγίστης σημασίας οι απουσίες της Σίριους που την προηγούμενη αγωνιστική δε συμπλήρωσε καν 18αδα, την ώρα που στην αντίπερα όχθη υπάρχει η σημαντική επιστροφή του Ιγκμποανανίκε. Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Έρεμπρο έτσι ώστε να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Επιλογή μας θα είναι ο 1 DnB.

Ερεμπρο - Σίριους 1 DnB (1.83)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags