Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο 8,50 ο άσος στο Μπενεβέντο-Μίλαν...
| 2017-12-03 10:26:00

Στο 8,50 ο άσος στο Μπενεβέντο-Μίλαν...

Sportdog Team
Στο 8,50 ο άσος στο Μπενεβέντο-Μίλαν...

Λέτε να γίνει το μπαμ;

***Φαβορί το διπλό της Μίλαν στο 1,35. Ο άσος της Μπενεβέντο στο 8,50.

***Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και Τζενάρο Γκατούζο ανέπτυξαν όχι και τόσο… ειδυλλιακές σχέσεις μεταξύ τους, όταν ήρθαν στα χέρια στον τελικό των μπαράζ ανόδου της Lega Pro, μεταξύ Φότζια (Ντε Τζέρμπι) και Πίζα (Γκατούζο), τον Ιούνιο του 2016. Πάντως στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο Γκατούζο τόνισε πως το θέμα είναι λήξαν, οι δύο προπονητές μίλησαν μετά από καιρό και ξεκαθάρισαν με το τότε επεισόδιο.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Και έγιναν 14 οι ήττες σε ισάριθμα ματς, δεν υπάρχουν λόγια πια για την Μπενεβέντο. Πάλι στο όριο πάντως το 1-0 από την Αταλάντα, παίζοντας πίσω από την μπάλα μπόρεσε να μην απειληθεί πολύ στο πρώτο ημίχρονο, είχε δύο επικίνδυνες κόντρες (22’, 40’) με τον Αρμεντέρος. Ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο, η Μπενεβέντο έχασε την όποια απειλή διέθετε, μαζεύτηκε κι άλλο στο μισό της γήπεδο, δέχτηκε το γκολ στο 75’.

Η Μπενεβέντο επεκτείνει… καθημερινά το αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αυτές οι 14 ήττες δεν έχουν προηγούμενο. Τι μπορεί να περιμένει από εδώ και πέρα άγνωστο, θα προσπαθήσει με κάποιον τρόπο να πάρει έστω τον πρώτο της βαθμό, η φετινή πορεία της έχει γίνει «ανέκδοτο» στην Ιταλία. Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι δεν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει Μίλαν.

Τιμωρημένος ο στόπερ/κάπτεν Λουτσιόνι (5/0). Χάνει δεύτερο ο ηγέτης εξτρέμ Τσιτσιρέτι (10/2), παραμένουν εκτός ο φορ Ιεμέλο (6/1) και ο μπακ/χαφ Λαζάαρ (9/1). Προλαβαίνει την αναμέτρηση ο φορ Αρμεντέρος (7/1) ενώ εξέτισε ο μπακ Λετίτσια (11/0).

Στο 4-3-3 ο Ντε Τζέρμπι με τους Λομπάρντι (9/0), Αρμεντέρος (7/1) και Ντ’ Αλεσάντρο (6/1) στην επιθετική τριάδα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Μπρίνιολι – Λετίτσια, Κόστα, Αντέι, Ντι Κιάρα – Τσιμπσά, Κατάλντι, Βιόλα – Λομπάρντι, Αρμεντέρος, Ντ’ Αλεσάντρο.

ΜΙΛΑΝ: Τέλος ο Βιντσέντσο Μοντέλα μετά το 0-0 με την Τορίνο, ανέλαβε τα ηνία ο εκρηκτικός Τζενάρο Γκατούζο, προωθούμενος από την ομάδα νέων. Με τη διοίκηση να δηλώνει πως δεν πρόκειται για προσωρινή αλλά για μόνιμη λύση. Μια αλλαγή που ίσως έπρεπε να έχει έρθει νωρίτερα, πλέον η χρονιά δείχνει χαμένη, ο Μοντέλα είχε χάσει κάθε έρεισμα στην ομάδα ενώ και οι εμφανίσεις δεν βελτιώνονταν. Κόντρα στην Τορίνο και πάλι ανούσια κατοχή μπάλας, λίγες ευκαιρίες, η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα.

Τέλος λοιπόν ο «αδιάφορος» για τους οπαδούς της Μίλαν Βιντσέντσο Μοντέλα, αναλαμβάνει την ομάδα το «δικό» τους παιδί, ο Τζενάρο Γκατούζο, που σίγουρα θα φέρει περισσότερη ένταση και πάθος στην ομάδα, προκειμένου να… ξυπνήσουν κάποιοι που δεν αποδίδουν όπως θα έπρεπε. Ισως να δούμε λοιπόν μεσοπρόθεσμα αποτελέσματα από τους «ροσονέρι», βέβαια ο Γκατούζο σε βάθος χρόνου δεν μπορεί να θεωρείται ως η λύση που θα βγάλει τη Μίλαν από την «αφάνεια» των τελευταίων ετών. Φυσικά ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορούν να συμβούν.

Ο τεχνικός της Μίλαν είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του και φυσικά ούτε θέλει να σκέφτεται πως η Μπενεβέντο θα πάρει τον πρώτο της βαθμό κόντρα στους «ροσονέρι»: «Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που τέθηκαν άμεσα στη διάθεσή μου. Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί και υποψιασμένοι, μας περιμένει μάχη. Είμαι έτοιμος και δεν έχω κανένα πρόβλημα, προσαρμόστηκα αμέσως. Το πιο δύσκολο είναι να δώσω και στους 24 παίκτες να καταλάβουν ότι τους υπολογίζω όλους».

Τέθηκε νοκ-άουτ ο χαφ Τσαλχάνογλου (12/1) ενώ παραμένει έξω ο μπακ/χαφ Κόντι (2/0). Αποθεραπεύθηκαν ο εξτρέμ Μπορίνι (11/0) κι ο μπακ/χαφ Καλάμπρια (5/0).

Στο 3-4-2-1 ο Γκατούζο για το ντεμπούτο του, δεν υπάρχουν αρχικά τουλάχιστον διαφοροποιήσεις με τη διάταξη του Μοντέλα, με τους Μποναβεντούρα (9/0) και Σούσο (13/6) στα νώτα του Κάλινιτς (12/3) στην επίθεση.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Τζ. Ντοναρούμα – Μουσάκιο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι – Αμπάτε, Κεσί, Μοντολίβο, Ροντρίγκες – Μποναβεντούρα, Σούσο – Κάλινιτς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (No bet): Το ντεμπούτο του Γκατούζο δίνει άλλο χρώμα στο παιχνίδι, φυσικά στο 1,35 δεν υπάρχει αξία, έστω και κόντρα σε αυτήν την Μπενεβέντο, που χάνει και από τη σκιά της. Σίγουρα η Μίλαν είναι φαβορί αλλά ως εκεί, ενώ κάποια στιγμή η Μπενεβέντο θα κάνει την πρώτη ζημιά της. Μένουμε μακριά, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε.

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags