Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληρώνει η Ιταλία σήμερα - Το Άσκολι-Μπάρι δίνει λεφτά!
| 2018-03-28 10:18:00

Πληρώνει η Ιταλία σήμερα - Το Άσκολι-Μπάρι δίνει λεφτά!

Sportdog Team
Πληρώνει η Ιταλία σήμερα - Το Άσκολι-Μπάρι δίνει λεφτά!

Δες τις πρέπει να πάιξεις!

Άσκολι: Απέδρασε με το ισόπαλο 1-1 από τη σκληρή έδρα της Σπέτσια στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, σύμφωνα με το foxbet.gr. Παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης, απέχει 4 πόντους από τα μπαράζ του υποβιβασμού και 5 από τη σωτηρία και δεν δείχνει διατεθειμένη να παρατήσει τα όπλα. Ήταν αρκετά ανταγωνιστική, έκλεισε ιδανικά τους χώρους και λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι αντίπαλοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής. Παρά την εδαφική της υπεροχή δέχτηκε το 1-0 στο 70', αλλά στις καθυστερήσεις βρήκε απάντηση με το Λόρες και τελικά έσωσε τον πολύτιμο βαθμό. Ο κόουτς Κόσμι δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές του έπαιξαν σαν πραγματικοί μαχητές, ενώ για το σημερινό εντός κόντρα στην Μπάρι πρόσθεσε πως παρά τις δυσκολίες που έχει το ματς, οι «μαρκιτζιάνι» είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη.

Αγωνιστικά Νέα: Εξακολουθεί να εκτίει ποινή τιμωρίας ο πολύτιμος ακραίος οπισθοφύλακας Μινιανέλι (15/0), ενώ από τραυματισμούς ταλανίζονται οι βασικοί μέσοι Μπιάνκι (24/2) και Κάρπανι (23/3), ο πολύτιμος κεντρικός αμυντικός Κερουμπίν (2/0) και οι βασικοί επιθετικοί Φαβίλι (12/5) και Ροσέτι (16/2). Ο βασικός μέσος Ντ'Ούρσο (12/1) και ο επίσης βασικός μεσοεπιθετικός Κλεμέντσα (22/2) δεν είναι 100% έτοιμοι, αλλά θα σφίξουν τα δόντια και θα παίξουν κανονικά.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Αγκάτσι - Παντέλα, Ντε Σάντις, Ζιλιοτί - Μόγκος, Μπουτσέγκολι, Αντάε, Κανουτέ, Πίντο - Λόρες, Μονακέλο

Μπάρι: Επικράτησε της Μπρέσια με το καθαρό 3-0 μέσα στο «Σαν Νικόλα» επιβεβαιώνοντας την καθολική της ανωτερότητα, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Ισοβαθμεί με την Τσιταντέλα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, βρίσκεται 5 πόντους πίσω από την πρώτη δυάδα, έχει όμως ματς λιγότερο και είναι ζωντανή στο κυνήγι της απευθείας ανόδου. Ξεκίνησε με ορμητική διάθεση, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο προηγήθηκε με γκολ του Ιμπρότα και στο ημίωρο διπλασίασε τα τέρματά της χάρη στο Σισέ. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54' ο Νενέ σκόραρε για τρίτη φορά εδραιώνοντας την κατάκτηση του τριπόντου για λογαριασμό των αφηνιασμένοι «γκαλέτι», οι οποίοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόουτς Γκρόσο τόνισε πως η ομάδα του οφείλει να έχει διάρκεια στην καλή της απόδοση τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τραυματισμούς ο κεντρικός αμυντικός Οικονόμου (2/0), ο βασικός στόπερ Ντιακιτέ (8/0) και ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Μπριέντσα (24/3) και δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Επιστρέφουν στη δράση ο βασικός στόπερ Γκιόμπερ (19/0) και ο μπακ Μπάλκοβετς (2/0), οι οποίοι είχαν διεθνείς υποχρεώσεις, τραυματίας παραμένει ο αναπληρωματικός φορ Φλόρο Φλόρες (19/1), ο μέσος Σαλτζάνο (4/0) χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ εκτός μάχης είναι ο βασικός μέσος Μπάσα (23/2).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Μικάι - Άντερσον, Γκιόμπερ, Μαρόνε, Σαμπέλι - Μπουσελάτο, Τέγιο, Χέντερσον - Ιμπρότα, Νενέ, Σισέ.

Εκτίμηση

Η Άσκολι θέλει πάση θυσία το τρίποντο προκειμένου να αναπνεύσει βαθμολογικά στη μάχη που δίνει για να διατηρηθεί στην κατηγορία. Η Μπάρι είναι ακόμη ζωντανή στο κόλπο της απευθείας ανόδου και η ποιότητα που διαθέτει είναι αναμφισβήτητη. Δελεαστικότατες οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο αμφίσκορο, δεν μπορούν να αγνοηθούν σε καμία περίπτωση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags