Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι ποντάρουμε σήμερα στη ματσάρα Βραζιλία - Βέλγιο;
| 2018-07-06 14:04:00

Τι ποντάρουμε σήμερα στη ματσάρα Βραζιλία - Βέλγιο;

Sportdog Team
Τι ποντάρουμε σήμερα στη ματσάρα Βραζιλία - Βέλγιο;

Δυνατή διασταύρωση στα προημιτελικά του Μουντιάλ, ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια. 

Αναμέτρηση για τη φάση των «8» του Μουντιάλ, όπου σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση, κι εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

«Άρχοντας» του παιχνιδιού έχει οριστεί ο Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία).

Η αναμέτρηση διεξάγεται στην «Καζάν Αρένα», χωρητικότητας 45.815 θέσεων.

Από 4 διαδοχικά under 2,5 προέρχεται η Βραζιλία στο Μουντιάλ.

Έχουν αναμετρηθεί 4 φορές, με τη Βραζιλία να μετρά 3 νίκες, έναντι μία του Βελγίου.

Βραζιλία: Από τις πιο οργανωμένες και σωστά δομημένες ομάδες της διοργάνωσης. Ευρωπαϊκή φιλοσοφία από τον άξονα και πίσω. Έπαιξε με το Μεξικό στη φάση των «16» σε ένα αρκετά περίεργο ματς, καθώς ο αντίπαλος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και ουδείς στη Μπρασίλ ήξερε πώς να τον περιμένει και πώς να τον αντιμετωπίσει. Εντέλει, όλα καλά για την «σελεσάο», η οποία πήρε τη νίκη με 2-0, σκοράροντας και τα δύο τέρματα στο β’ ημίχρονο, με… δράστες τους Νεϊμάρ (εξτρέμ) και Φιρμίνο (φορ). Ο τεχνικός Τίτε έχει να αντιμετωπίσει την πολύ σημαντική απουσία του Κασεμίρο (μέσος), ο οποίος θα εκτίσει στο σημερινό (6/7). Τη θέση του θα πάρει ο έμπειρος και επίσης «καθαρόαιμος» κόφτης, Φερναντίνιο (μέσος). Θετικό το γεγονός πως επιστρέφει ο Μαρσέλο (μπακ) στην ενδεκάδα και δίνει έξτρα λύσεις στην αριστερή πτέρυγα και… έξτρα φαντασία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπέκερ – Μαρσέλο, Μιράντα, Σίλβα, Φάγκνερ – Φερναντίνιο, Παουλίνιο, Κουτίνιο – Νεϊμάρ, Γουίλιαν, Ζεσούς

Βέλγιο: Τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στους Ιάπωνες στην προηγούμενη φάση («16»). Πίεζε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, είχε την υπεροχή δίχως όμως να απειλεί ιδιαίτερα και δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο β’ μέρος οι Ιάπωνες αιφνιδίασαν με δύο γρήγορα τέρματα μέχρι το 60’ και οι Βέλγοι βρέθηκαν να μένουν πίσω στο σκορ με 2 (!!) γκολ διαφορά. Ο Μαρτίνεθ έκανε κάποιες κινήσεις, όπως το να περάσει τον Φελαϊνί (μέσος) στην αναμέτρηση και εντέλει… του βγήκαν. Το Βέλγιο ισοφάρισε σε 2-2 και στο φινάλε (σε μια αντεπίθεση), ένας ωραίος συνδυασμός στην κόντρα απέφερε το γκολ, που έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα. Στον όμιλο, είχε τερματίσει ως πρώτη, μαζί με Αγγλία (2η), Τυνησία (3η), Παναμάς (4η). Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών. Όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός ο Μπογιάτα (στόπερ) για λόγους τακτικής και υπάρχει περίπτωση να μείνει στον πάγκο και ο Καράσκο (φουλ-μπακ) για να αγωνιστεί ο φορμαρισμένος και αρκετά αποτελεσματικός Σαντλί (εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Κουρτουά – Βερτόνγκεν, Κομπανί, Αλντερβάιλερντ – Μενιέ, Βίτσελ, Σαντλί, Ντε Μπρόιν – Μέρτενς, Αζάρ, Λουκάκου

Εκτίμηση: Το σετ αποδόσεων (2.18 – 3.50 – 3.85) μπορεί να κριθεί fair, σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει από τις ομάδες μέχρι στιγμής. Οι Βέλγοι στον όμιλο εντυπωσίασαν, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε ως κριτήριο τα παιχνίδια με Παναμά και Τυνησία. Με τους Ιάπωνες (που είναι φυσικά καλύτερη ομάδα από τις προηγούμενες) πήγε να την πατήσει για τα καλά. Μάλιστα, δέχτηκαν πάνω από 6 (!!) τελικές προσπάθειες προς το τέρμα τους. Η Βραζιλία παίζει προγραμματισμένη και έχει τεράστια συνοχή στις γραμμές της. Κάθε παίκτης, κάνει συγκεκριμένα πράγματα όταν και όπου πρέπει και δημιουργείται ένα ωραίο κράμα. Τα μετόπισθεν του Βελγίου σε όλες τις κάθετες μπάλες θα έχουν πρόβλημα, καθώς είναι αργοκίνητα και δεν υπάρχει η χημεία απ’ όταν μπήκε ο Κομπανί ή ο Μπογιάτα που παίζουν ως λίμπερο δίπλα σε Βερτόνγκεν – Αλντερβάιλερντ. Θα τους χτυπήσουν πολλάκις οι Βραζιλιάνοι από πτέρυγες αλλά και κάθετα. Υπερτερούν. Η νίκη τους στο 90’ σε απόδοση 2.18 μας κάνει.

21:00 Βραζιλία – Βέλγιο: 1 (2.18/Stoiximan)

Πηγή: betblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags