Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ με την αντίπαλο του Ολυμπιακού - Θέαμα και σούπερ απόδοση!
| 2019-07-31 16:56:00

Η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ με την αντίπαλο του Ολυμπιακού - Θέαμα και σούπερ απόδοση!

Sportdog Team
Η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ με την αντίπαλο του Ολυμπιακού - Θέαμα και σούπερ απόδοση!

Τι παίζουμε σήμερα στο ΟΑΚΑ;

Το τελευταίο της φιλικό πριν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς για τα προκριματικά του Europa League δίνει απόψε η ΑΕΚ, η οποία στις 20.30 υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο για πρώτη φορά ως προπονητής της ΑΕΚ θα δει από κοντά τον κόσμο της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θέλει να τους ανταμείψει παρουσιάζοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να κατεβάσει ό,τι καλύτερο έχει ώστε να δει την ομάδα του σε συνθήκες πίεσης απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο εν όψει των μαχών με Κραϊόβα ή Χόνβεντ, ενώ όλα συνηγορούν ότι χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Μέχρι τώρα η Ένωση είχε καλή εικόνα στα φιλικά, χωρίς πάντως να αντιμετωπίσει κάποιον δυνατό αντίπαλο και έχει μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία της παιχνίδια. Το αποψινό είναι σίγουρα το πιο δυνατό τεστ του καλοκαιριού για τους «Κιτρινόμαυρους», οι οποίοι πάντως δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση για τα δεδομένα της εποχής.

Η Μπασακσεχίρ πέρυσι έφτασε μία ανάσα από το πρωτάθλημα Τουρκίας, όμως στο φινάλε… αυτοκτόνησε και χάρισε την κούπα στη Γαλατάσαράι με συνέπεια να υπάρξει και αλλαγή προπονητή. Στον πάγκο βρίσκεται πλέον ο Οκάν Μπουρούκ, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες όπως οι Αρντά Τουράν, Ρομπίνιο, Ντεμπά Μπα, αλλά και ο γνώριμος μας απ’ το πέρασμά του απ’ τα ελληνικά γήπεδα, Στέφανο Ναπολεόνι. Το ματς αποτελεί πρόβα τζενεράλε για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη για τα προκριματικά του Champions League, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως μέχρι τώρα έχει δώσει τέσσερα φιλικά και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Επικράτησε με 4-1 της Ανίφ, ηττήθηκε με 2-1 από τον Άγιαξ, γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από την Γκλάντμπαχ και έφερε ισοπαλία 1-1 με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά, βγάζουν φάσεις και βρίσκουν αυτοματισμούς και γκολ από οργανωμένες προσπάθειες, παρότι βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου. Θα ποντάρουμε στο goal-goal και ως δεύτερη επιλογή το goal-goal και over 2.5.

20.30: ΑΕΚ – Μπασάκσεχίρ

goal-goal σε απόδοση 1.55
goal-goal και over 2.5 σε απόδοση 1.95

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags