Οι μπουκ έχουν αρχίσει και βγάζουν δειλά δειλά αποδόσεις για τον νικητή του Μουντιάλ 2022, μιας και για όποιον δεν το έχει καταλάβει, πλέον θέλουμε λιγότερο από 10 μήνες για την κορυφαία διοργάνωση του ποδοσφαίρου, η οποία θα διεξαχθεί στο Κατάρ τον προσεχή Νοέμβριο.

Είναι λογικό πως θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους. Από τους ποδοσφαιριστές και τα επιτελεία μέχρι τις ομάδες και τους φιλάθλους, μιας και όλοι είχαμε συνηθίσει αυτό να γίνεται το καλοκαίρι. Όπως και να έχει οι μπουκ έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για τον νικητή, οι οποίες δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης, από τη στιγμή που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα ρόστερ, αλλά και ποιοι παίκτες θα είναι υγιείς τότε.

Όπως και να έχει το πρώτο φαβορί για μια ακόμη διοργάνωση είναι η Βραζιλία η οποία προσφέρεται στο 6.50, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν πείθει ότι μπορεί να υποστηρίξει τον ρόλο του φαβορί. Από εκεί και πέρα η Γαλλία δίνεται στο 7.50 για να μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει 4 χρόνια. Έχει όλα τα φόντα για να διακριθεί και τότε, αρκεί ο προπονητής της να μην εκθέσει με τις επιλογές του. Από εκεί και πέρα, την πρώτη πεντάδα με απόλυτη ισορροπία συμπληρώνουν η Αργεντινή, η Ισπανία και η Αγγλία στο 10.00.

Αυτό θα είναι, εκτός απροόπτου, το τελευταίο Μουντιάλ στο οποίο θα δούμε τον Λιονέλ Μέσι, οπότε είναι λογικό οι μπουκ να ποντάρουν στον ίδιο, ενώ η Ισπανία ήταν ότι πιο φρέσκο και ελπιδοφόρο είχαμε δει στο Εuro! Όσον αφορά την Αγγλία το ρόστερ της τρομάζει και αρκετοί θα ποντάρουν πάνω της για να δουν εάν... it's coming home.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν η Ιταλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Πορτογαλία και η Ολλανδία! Κοινώς, 8/10 ομάδες της πρώτης δεκάδας των φαβορί είναι από την Ευρώπη, κάτι λογικό αν σκεφτούμε ότι στο προηγούμενο Μουντιάλ η τελική τετράδα ήταν αμιγώς ευρωπαϊκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρπάζει Έλληνα άσο από τη… λίστα του Ολυμπιακού η ΑΕΚ - Τζάμπα στα Σπάτα - Παρών στην Εθνική!