Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε χθες με 2-1 από τον Άρη σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με 2-0. Όπως είναι λογικό οι ερυθρόλευκοι έχουν στοχεύσει για τα καλά στους δύο αγώνες που αναμένεται να δώσουν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τα οποία θα είναι αρκετά κρίσιμα για τους πρωταθλητές Ελλάδος, αφού ένας από τους βασικούς στόχους της νέας σεζόν είναι να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Όπως και να έχει οι μπουκ έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς, το οποίο βάσει των αποδόσεων ισχυροποιείται μέρα με τη μέρα. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι πλέον το να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά την 1η Σεπτεμβρίου ο Μαρτίνς δίνεται στο 1.15, ενώ είχε ανοίξει πιο ψηλά. Από την άλλη το ενδεχόμενο να υπάρχει αντικαταστάτης του μέχρι τότε προσφέρεται στο αρκετά υψηλό 5.00!

Για την ιστορία ο Ολυμπιακός στις 20 Ιουλίου ταξιδεύει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ την υποδέχεται μια εβδομάδα μετά στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.


Tι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το φιλικό με τον Άρη:

«Σήμερα ήθελα να δώσω χρόνο συμμετοχής και εμπειρίας σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που δεν πήγε καλά ήταν οι στιγμές των δύο γκολ όπου φάνηκαν σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης. Αυτό είναι που πρέπει να κοιτάξουμε και να βελτιώσουμε», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στη Nova και πρόσθεσε:

«Εγώ αυτό που θα εγγυηθώ είναι πως θα είμαστε πανέτοιμοι στις 20 του μήνα. Κρατάμε το πρώτο μέρος και την αρχή του δεύτερου στα θετικά, θέλουμε να βελτιωθούμε στην έλλειψη συγκέντρωσης που είχαμε στο κομμάτι των δύο γκολ.
Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν είχαμε την τελική πάσα. Αν ήμασταν αποτελεσματικοί θα μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω γκολ, έχουμε περιθώρια βελτίωσης, κρατάμε ως θετικό πως υπήρχε διάθεση για δημιουργία».