Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Eurobasket 2022: Απόδοση… πρόκληση στο 5.70 η Ελλάδα - Μοιράζει χρήμα η Εθνική στο Eurobasket
| 2022-09-11 10:35:00

Απόδοση… πρόκληση στο 5.70 η Ελλάδα - Μοιράζει χρήμα η Εθνική στο Eurobasket!

Απόδοση… πρόκληση στο 5.70 η Ελλάδα - Μοιράζει χρήμα η Εθνική στο Eurobasket!

Το sportdog.gr σας έχει την καλύτερη στοιχηματική πρόταση για την αναμέτρηση της Κυριακής!

Η Εθνική Ελλάδος το βράδυ της Κυριακής δίνει έναν από τους πρώτους 4... τελικούς της στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο ενάντια στην Εθνική Τσεχίας! 

Η χώρα μας θα έχει κανονικά στη διάθεση της τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς με την Εσθονία και η αλήθεια είναι ότι οι μπουκ δίνουν ελάχιστες πιθανότητες να χάσει η χώρα μας, η οποία προσφέρεται στο 1.10. 

Όσον αφορά τα ειδικά παικτών θα λέγαμε πως έχει ενδιαφέρον το over 7.5 πόντοι Νικ Καλάθη, ο οποίος στα δύο τελευταία ματς πατάει αρκετά καλά στα πόδια του. Κάτι που ισχύει και για τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος δίνεται στο 10.5 line πόντων.

Από εκεί και πέρα ένας από τους πιο σταθερούς μας παίκτες είναι ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος παίζει σταθερά... 30 λεπτά και πιστεύουμε πως ο αρχηγός της Γαλανόλευκης θα μαζέψει over 4.5 ριμπάουντ. Το ενδεχόμενο να βάλει περισσότερους από 10 πόντους ο Σλούκας, περισσότερους από 7 πόντους ο Καλάθης και να μαζέψει 5 ριμπάουντ ο Παπανικολάου δίνεται στο 5.70 και σίγουρα έχει αξία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags