Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Οι στοιχηματικές αποδόσεις στο μεγάλο ματς άλλαξαν αρκετά.
| 2022-09-30 14:55:00

Τα πάνω κάτω στην Τούμπα - Τι άλλαξε δραματικά

Τα πάνω κάτω στην Τούμπα - Τι άλλαξε δραματικά

Οι στοιχηματικές αποδόσεις στο μεγάλο ματς άλλαξαν αρκετά.

Αναμφίβολα το πιο ενδιαφέρον ματς της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League δεν είναι άλλο από το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα, αυτό το ξέρουν καλά και οι μπουκ, οι οποίοι έχουν προβεί σε αρκετές αλλαγές αποδόσεων στο συγκεκριμένο ματς. Για την ακρίβεια ο άσος είχε ανοίξει σε αποδόσεις λίγο πιο πάνω από τον διπλασιασμό, ωστόσο πλέον έχει εκτοξευτεί στο 2.50, παρά το γεγονός ότι η Τούμπα θα είναι κατάμεστη.

Από την άλλη το διπλό μπορεί να έδινε αρχικά αποδόσεις κοντά στο 4.00, ωστόσο έχει υποχωρήσει αισθητά, μιας και πλέον δίνεται στο 2.90. Πρόκειται για τεράστες αλλαγές σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Με μία απουσία οι πράσινοι

Ο Κώτσιρας ακολούθησε χθες (29/9) ατομικό πρόγραμμμα και εκτός απροόπτου δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το «τριφύλλι» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Έτσι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Φακούντο Σάντσες, που μπορεί να δώσει ασφάλεια στο αμυντικό κομμάτι.

Επίσης, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Βαγιαννίδης, όμως ο Σάντσες είναι το φαβορί για να πάρει την θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags