Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Για την πρόκριση των Ερυθρόλευκων κόντρα στην Άστον Βίλα, αλλά και για το γεγονός ότι το στυλ της αγγλικής ομάδας ταίριαξε στους Ερυθρόλευκους μίλησε ο Βάσκος τεχνικός στις δηλώσεις του, ενώ παράλληλα ανέφερε πως όταν ήρθε στην ομάδα δεν περίμενε να προκριθούν στον τελικό του Conference League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ακόμη και μετά το 2-0 είχαμε αγωνία και αν μπορούν να μας βλάψουν. Τεράστια χαρά για όλους, για εμάς, για τους παίκτες, αλλά κυρίως για τον κόσμο του Ολυμπιακού. 

Πραγματικά το πιστεύαμε, ξέραμε τις δυνατότητες από το το πρωτο ματς, πριν πάρουμε την πρώτη νίκη. Ξέρω το στυλ της Βιλα και μας ταίριαζε. Βρήκαμε τον τρόπο για να το κάνουμε. Πιστεύαμε στην ομάδα και τους παίκτες.

Η αλήθεια ειναι πως δεν το περίμενα ερχόμενος εδώ, δεν ήξερα το ελληνικό πρωτάθλημα. Είδα πως εχουμε καλούς παίκτες. Πίστεψα πως μπορούμε να διεκδικήσουμε τα παντα. Ξεκινήσαμε καλα με την Φερεντσβάρος, με την Μακάμπι είχαμε και την τύχη. Καναμε πολύ καλά παιχνίδια και μας αξίζει να είμαστε εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ εδώ και να διεκδικήσω όλα αυτά. 

Έχω μια συνήθεια πριν καθε ματς να κάνω έναν περίπατο. Στην αρχή δεν είχα ζήσει τον κόσμο λόγω της τιμωρίας. Από εκεί και μετά άρχισα να νιώθω αμήχανα γιατί δεν ήθελα να φαίνεται πως το κάνω για να αποζητήσω την αποθέωση. Ο κόσμος αναγνωρίζει την καλή δουλειά.

Ελπίζω να πάρουμε το Conference, θέλουμε χρόνο για να μελετήσουμε την Φιορεντίνα. Άξιζαν την πρόκριση με την Μπριζ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε», είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογείωση για Ολυμπιακό - ΤΡΕΛΑ έσοδα από Ευρώπη, μυθικό πριμ Μαρινάκη