Facebook Pixel Μακροχρόνια Ευρωλίγκας: Επιλογές στο 3.75, στο 6.00 και στο 14.00
| 2022-10-24 17:47:00

Μακροχρόνια Ευρωλίγκας: Επιλογές στο 3.75, στο 6.00 και στο 14.00

Sportdog Team
Μακροχρόνια Ευρωλίγκας: Επιλογές στο 3.75, στο 6.00 και στο 14.00

Το sportdog.gr καταγράφει επιλογές στα μακροχρόνια Ευρωλίγκας! Επιλογές με Σανλί, Πολονάρα και Παγιόλα.

Η αγωνιστική δράση στην Ευρωλίγκα βρίσκεται στα ύψη και το ενδιαφέρον συνεχίζει να είναι... αμείωτο, με τις ελληνικές ομάδες να κάνουν ότι μπορούν. Ειδικά ο Ολυμπιακός έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής μιας και έχει ξεκίνησει με το 4/4 έχοντας ήδη περάσει τρεις φορές νικηφόρα από την Ισπανία, κάτι που δεν... συνηθίζεται.

Πέρα από το ενδιαφέρον για την πρόοδο των ομάδων, υπάρχει και αρκετό... στοιχηματικό ενδιαφέρον. Μάλιστα, υπάρχουν και εταιρίες που προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές που αφορούν αποκλειστικά παίκτες.

Για αυτό τον λόγο το sportdog.gr έχει διαλέξει μερικά ειδικά παικτών που θα μπορούσαν να μπουν σε σύστημα.

Μια από τις επιλογές που αξίζει να μπει σε σύστημα είναι αυτή του να βγει πρώτος στα κοψίματα στην Μπαρτσελόνα ο Σερτάκ Σανλί. Οι... ανταγωνιστές του στα χαρτιά είναι οι Βέσελι, Ντα Σίλβα και Τόμπι, με τον Τούρκο να βρίσκεται μόνος πρώτος στην κατηγορία αυτή μέχρι στιγμής. Ο Σανλί έχει κάνει ήδη 3 τάπες και προσφέρεται στο 3.75, ενώ ο μόνος που ακολουθεί με 2 τάπες είναι ο Χίγκινς που είναι γκαρντ και σε βάθος χρόνου δύσκολα θα τον ξεπεράσει.

Από εκεί και πέρα μια εξίσου καλή επιλογή στα κοψίματα είναι αυτή του να βγει πρώτος στα κοψίματα στην Εφές ο Ακίλε Πολονάρα, ο οποίος κοστολογείται στο 6.00 και ήδη είναι πρώτος με 4 τάπες, μαζί με τον Μπομπουά ο οποίος αντίστοιχα προσφέρεται στο υψηλό 50 και είναι γκαρντ που έχει έφεση στην τάπα.

Πάντως, ο Πολονάρα τις κυνηγάει αρκετά και είναι στο +2 από τον Ζίζιτς που είναι το πρώτο φαβορί. Τέλος, μια ακόμη επιλογή που αξίζει να μπει στο σύστημα είναι το να κάνει τα περισσότερα κλεψίματα στην Βίρτους Μπολόνια ο Αλεσάντρο Παγιόλα. Ο Ιταλός γκαρντ  αγωνίζεται κατά μέσο όρο 16΄, ώστόσο είναι παίκτης του προπονητή του και κάνει ότι του ζητήσει ο Σκαριόλο. Κάπως έτσι μετράει ήδη 8 κλεψίματα σε 4 αγώνες, την ώρα που ο δεύτερος βρίσκεται στα 5 κλεψίματα. Οπότε το 14,00 στο οποίο δίνεται ο Παγιόλα είναι σίγουρα value.

Oι προτάσεις του sportdog.gr για μακροχρόνια Ευρωλίγκας

  • Περισσότερα κλεψίματα Βίρτους Μπολόνια - Αλεσάντρο Παγιόλα στο 14.00
  • Περισσότερα κοψίματα Μπαρτσελόνα - Σερτάκ Σανλί στο 3.75
  • Περισσότερα κοψίματα Εφές - Ακίλε Πολονάρα στο 6.00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags