Facebook Pixel Μεγάλο φαβορί κόντρα στην Βαλένθια ο Ολυμπιακός
| 2022-11-04 13:56:00

"Τρελαμένη" όλη η Ευρώπη με τον Ολυμπιακό - Φοβερό τι συμβαίνει με Βαλένθια

Sportdog Team
"Τρελαμένη" όλη η Ευρώπη με τον Ολυμπιακό - Φοβερό τι συμβαίνει με Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το απόλυτο με τις ισπανικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να κερδίσει το πρώτο του εντός έδρας ματς για φέτος με παρουσία κόσμου, μιας και φιλοξενεί τη Βαλένθια για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης (4/11, 21:00,Novasports Prime).

Την προηγούμενη αγωνιστική, στο ΣΕΦ, η Μονακό τελείωσε το εξαιρετικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού, σπάζοντάς του, παράλληλα, το αήττητο σερί στην τρέχουσα σεζόν. Οι Μονεγάσκοι υποχρέωσαν τους «ερυθρόλευκους» να πέσουν στο 4-1 και να αφήσουν στην κορυφή τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, λοιπόν, θέλει το 4Χ4 κόντρα στους Ισπανούς. Στην άκρη του μυαλού του, ο Έλληνας κόουτς σίγουρα θα έχει τις σπουδαίες εκτός έδρας νίκες με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό είναι το απρόοπτο με τον Μιχάλη Λούντζη, καθώς υπέστη λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ διάστρεμμα στο δεξί πόδι στη χθεσινή προπόνηση (3/11).

Τι λένε οι αποδόσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως σχετικά με το στοιχηματικό κομμάτι ο Ολυμπιακός προσφέρεται ως το απόλυτο φαβορί για την επικράτηση στον συγκεκριμένο αγώνα, από τη στιγμή που η νίκη του συνόλου του Μπαρτζώκα προσφέρεται στο 1.22, ενώ το διπλό της Βαλένθια προσφέρεται στο αρκετά υψηλό 4.25.

Από εκεί και πέρα, το line πόντων έχει τεθεί στους 160.5 πόντους, ενώ το βασικό χάντικαπ στους 9.5 πόντους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags