Facebook Pixel Με το 2.75 του πρωταθλητισμού στην Σούπερ Λιγκ
| 2022-11-08 23:52:00

Με το 2.75 του πρωταθλητισμού στην Σούπερ Λιγκ

Sportdog Team
Με το 2.75 του πρωταθλητισμού στην Σούπερ Λιγκ

Κρίσιμοι αγώνες για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αρκετά κρίσιμα είναι τα ματς της Τετάρτης για την Σούπερ Λιγκ, μιας και παίζουν την ίδια μέρα Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός, με Παναιτωλικό, ΟΦΗ και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Πρόκειται για τις τρεις, ουσιαστικά, ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και πιστεύουμε ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν και να μην πάνε με απώλεια Ολυμπιακός και ΑΕΚ πριν το ντέρμπι, αλλά και ο Παναθηναϊκός για να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο ματς και να ξεφύγει και άλλο από τους διώχτες του.

Και οι τρεις ομάδες έχουν δείξει πόσο το θέλουν το πρωτάθλημα και μπορεί ο Παναθηναϊκός να ήταν αρκετά κακός με τον Ολυμπιακό και να μην έχει για πρώτη φορά μετά από 47 ματς σε αποστολή κανέναν εκ των Παλάσιος και Αϊτόρ, ωστόσο πιστεύουμε πως θα περάσει από το Αγρίνιο με παίκτες όπως ο Σπόραρ και ο Βέρμπιτς να βγαίνουν μπροστά.

Από εκεί και πέρα και η ΑΕΚ των 20 τελικών στην Τρίπολη πολύ δύσκολα να κάνει γκέλα, δεύτερη συνεχόμενη, πόσο μάλλον με αυτόν τον ΟΦΗ, ενώ και ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει την δική του αντεπίθεση. Οπότε το 2.75 για να κερδίσουν και οι τρεις είναι κάτι παραπάνω από θελκτικό.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags