Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ντέρμπι κορυφής για την Εθνική - Οι αποδόσεις για το ματς με Λετονία - Ποιος δίνεται φαβορί
| 2022-11-11 12:27:00

Ντέρμπι κορυφής για την Εθνική - Οι αποδόσεις για το ματς με Λετονία - Ποιος δίνεται φαβορί

Sportdog Team
Ντέρμπι κορυφής για την Εθνική - Οι αποδόσεις για το ματς με Λετονία - Ποιος δίνεται φαβορί

Αρκετά κρίσιμο το ματς της Γαλανόλευκης με τους Λετονούς

Επιστροφή στα «παράθυρα» με αρκετά προβλήματα για την Εθνική. Η «Επίσημη Αγαπημένη» αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Λετονία (5-1) στα «Δύο Αοράκια» (19:00, Novasports Prime) και ψάχνει τη νίκη για να ανέβει και αυτή στις 5 νίκες και να κάνει ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης στο Παγκόσμιο του 2023.

Η δωδεκάδα αποτελείται από τους Ρογκαβόπουλο, Χαραλαμπόπουλο, Λούντζη, Κακλαμανάκη, Μουράτο, Μωραίτη, Τσαιρέλη, Γόντικα, Τσαλμπούρη, Γκίκα, Γιαννόπουλο και Νετζήπογλου!

Τι λένε οι μπουκ

Η Ελλάδα μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αγώνες όπως το ματς με τη Λετονία! Αυτή τη φορά η χώρα μας είναι φαβορί, αλλά όχι του... 1.10! Εξάλλου, παίκτες όπως ο Στρέλνιεκς και ο Μπερτάνς μπορούν να κάνουν ζημιά και για αυτό ο άσος δίνεται στο 1.52 και το διπλό στο 2.62. Από εκεί και πέρα, το Line πόντων έχει τεθεί στους 160.5, ενώ η διαφορά στο χάντικαπ είναι στους 4.5 πόντους υπέρ της χώρας μας.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags