Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Οι αποδόσεις για τον νικητή του Μουντιάλ - Το τελευταίο του Μέσι - Αξίζει το ρίσκο σε απόδοση 15,00
| 2022-11-15 23:33:00

Οι αποδόσεις για τον νικητή του Μουντιάλ - Το τελευταίο του Μέσι - Αξίζει το ρίσκο σε απόδοση 15,00

Οι αποδόσεις για τον νικητή του Μουντιάλ - Το τελευταίο του Μέσι - Αξίζει το ρίσκο σε απόδοση 15,00

Μπαίνουμε στην πρώτη μουντιαλική εβδομάδα και ο πρώτος λόγος δίνεται στα φαβορί.

Μετράμε λιγότερο από 5 ημέρες πλέον για την έναρξη του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, και όπως είναι λογικό ο κόσμος εστιάζει στις ομάδες, οι οποίες θα φτάσουν μέχρι το τέλος της διοργάνωσης!

Όσον αφορά το απόλυτο φαβορί μέχρι στιγμής, αυτό είναι η η Βραζιλία του Νεϊμάρ, στο 5.00. Οι Βραζιλιάνοι και στο προηγούμενο Μουντιάλ πήγαν ως φαβορί.

Από εκεί και πέρα οι ισορροπίες είναι αρκετά ρευστές και υπάρχουν πολλές ομάδες που διεκδικούν με αξιώσεις τον πολύτιμο τίτλο.

Από κοντά λοιόν βρίσκεται η Αγγλία του Κέιν που δίνεται στο 7.50, ενώ τόσο δίνουν και η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, αλλά και η Γαλλία των Εμπαμπέ και Μπενζεμά.

Σταθερά... από πίσω έρχεται η Ισπανία στο 9.00 και η Γερμανία στο 11.00. Όσον αφορά τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Φερνάντο Σάντος πληρώνουν στο ελκυστικό 13.00, ενώ οι Οράνιε που είναι ανανεωμένοι δίνονται στο 15.00. Τόσο δίνουν και οι Βέλγοι του μαέστρου Λουκάκου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags