Facebook Pixel Εκλογές: Οι... ειδικοί μίλησαν: Αυτή είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Ποια κόμματα μένουν εκτός - Ανατροπή με Βαρουφάκη
| 2023-04-21 19:00:00

Οι... ειδικοί μίλησαν: Αυτή είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Ποια κόμματα μένουν εκτός - Ανατροπή με Βαρουφάκη

Sportdog Team
Οι... ειδικοί μίλησαν: Αυτή είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Ποια κόμματα μένουν εκτός - Ανατροπή με Βαρουφάκη

Πλησιάζουν οι εκλογές και το στοιχηματικό ενδιαφέρον αυξάνεται με τους μπουκ να έχουν θέσει από τώρα το μεγάλο φαβορί.

Στις 21 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε Υπουργικό Συμβούλιο, σημειώνοντας ότι, αν χρειαστούν δεύτερες εκλογές, θα γίνουν το αργότερο έως τις αρχές Ιουλίου.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι ο προγραμματισμός αυτός σέβεται το προβλεπόμενο από το Σύνταγμα χρονικό πλαίσιο, συνυπολογίζοντας τη διενέργεια των Πανελλαδικών εξετάσεων τον Ιούνιο και την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Στη συνέχεια, ο Κυρ. Μητσοτάκης μίλησε για «παγίδα ακυβερνησίας» από την απλή αναλογική, τονίζοντας ότι η πρώτη κάλπη θα κρίνει ποιος θα κυβερνήσει και η δεύτερη κάλπη θα κρίνει πώς θα κυβερνήσει.

Τι λένε οι μπουκ για τις εκλογές

Όπως είναι λογικό οι μπουκ έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις και μπορείτε να βρείτε πληθώρα αγορών για τις εκλογές Ελλάδα 2023.

Ποιο κόμμα θα λάβει τις περισσότερες ψήφους

Στη συγκεκριμένη αγορά η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό 1.10. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 6.00, ενώ στην 3η θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με απόδοση 300.00. Ακολουθεί το ΚΚΕ με ποσοστό 2000.00, ενώ η Ελληνική Λύση είναι στο 5000.00. Οποιοδήποτε άλλο κόμμα πληρώνει 1750.00.

Τα ποσοστά των κομμάτων

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως έχουν βγει και τα line των κομμάτων. Αυτό της Νέας Δημοκρατίας έχει τεθεί στο 32.75%, ενώ το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 29.50%. Από εκεί και πέρα το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ είναι στο 9.75% και το ΚΚΕ στο 6.16%. Από εκεί και πέρα... και η Ελληνική Λύση με την Μέρα25 θα μπουν στην Βουλή, βάσει των μπουκ, μιας και το όριο τους είναι στο 3.95% και στο 3.75% αντίστοιχα.

Ποιο θα είναι το ποσοστό αποχής

Η συμμετοχή στις εκλογές του 2019 είχε αγγίξει το 43% και το όριο για τις  φετινές εκλογές έχει τεθεί στο να είναι η αποχή μεγαλύτερη του 40%.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags