Ο Κέβιν Πάντερ αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό όνομα στην αγορά των ελεύθερων της Euroleague, με τον Αμερικανό να έχει προξενήσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως ο Παναθηναϊκός που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, αλλά και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με την Παρτίζαν φυσικά να είναι πάντα στο κόλπο.

Μέχρι στιγμής λοιπόν η μάχη για τα… μάτια του εκρηκτικού γκαρντ ήταν εντός των συνόρων της Γηραιάς Ηπείρου, ωστόσο ένα δημοσίευμα από την Ιταλία έρχεται να ταράξει τα νερά της υπόθεση του παίκτη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «eurodevotion.com» η προοπτική του ΝΒΑ παραμένει ανοιχτή για τον Πάντερ. Ειδικά να προκύψει κάποια πρόταση. Προφανώς από μόνο του αυτό δεν αποτελεί είδηση καθώς πολύ δύσκολα παίκτης αρνείται τον μαγικό κόσμο.

Οι μπουκ όμως βλέπουν Παναθηναϊκό!

Πάντως, οι μπουκ έχουν βγάλει αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Πάντερ και ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί! Για την ακρίβεια οι πράσινοι θεωρούνται από τους μπουκ ως το ακλόνητο φαβορί για την υπογραφή του Πάντερ, μιας και προσφέρονται στο 1.35, ενώ από εκεί και πέρα η Παρτιζάν δίνεται στο 2.50! Την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν Μακάμπι και Μονακό στο 6.00 και στο 7.00 αντίστοιχα, ενώ και η Εφές με την Φενέρ δίνονται στο 10.00! Όσον αφορά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αυτή προσφέρεται στο 31!