Facebook Pixel Οι μπουκ βλέπουν τον Ολυμπιακό πρωταθλητή στο ΟΑΚΑ
| 2023-06-15 17:18:00

Οι μπουκ βλέπουν τον Ολυμπιακό πρωταθλητή στο ΟΑΚΑ

Sportdog Team
Οι μπουκ βλέπουν τον Ολυμπιακό πρωταθλητή στο ΟΑΚΑ

Μεγάλο φαβορί βάσει των μπουκ ο Ολυμπιακός στον αποψινό αγώνα.

Η σειρά των τελικών της Basket League μπαίνει σε τροχιά τίτλου. Με τον Ολυμπιακό να προηγείται 2-1 στις νίκες το πρώτο ματς-μπολ στο ΟΑΚΑ είναι δικό του (21:15, ΕΡΤ3) . Αν ο Παναθηναϊκός ισοφαρίσει τότε θα πάμε σε πέμπτο αγώνα, όπου και οι δυο ομάδες πλέον θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, κεκλεισμένων των θυρών.

Τα δεδομένα δεν άλλαξαν μετά το Game 3. Τα προγνωστικά παραμένουν υπέρ των "ερυθρολεύκων", ίσως μάλιστα η ζυγαριά να γέρνει ακόμα περισσότερο προς την πλευρά τους, μετά την άνετη επικράτηση τους την Κυριακή (11/6), την επιβεβαίωση ότι παραμένουν καλύτεροι και το προβάδισμα στις νίκες που τους φέρνει κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος.

Η απουσία του Παπανικολάου και ο τραυματισμός του Βεζένκοβ, που δεν επιτρέπει στον κορυφαίο σκόρερ της σεζόν να παίξει στο 100%, είναι σίγουρα δυο προβλήματα που πονοκεφαλιάζουν τον Μπαρτζώκα, από την άλλη όμως είναι φανερό ότι όσο συνεχίζονται οι τελικοί, αυτός που μένει πίσω είναι ο Παναθηναϊκός.

Τι λένε οι μπουκ:

Στον αποψινό αγώνα οι μπουκ έχουν... κλειδώσει τη νίκη του Ολυμπιακού, μιας και αυτή έχει κατρακυλήσει στο 1.30, την ώρα που ο άσος έχει εκτοξευτεί στο 4.00! Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν οι μπουκ βλέπουν τη σειρά να τελειώνει απόψε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags