Facebook Pixel Αποχώρηση βόμβα Αλαφούζου; - Τι γίνεται με ΠΑΟ!
Life
| 2015-08-15 10:20:00

Αποχώρηση βόμβα Αλαφούζου; - Τι γίνεται με ΠΑΟ!

Αποχώρηση βόμβα Αλαφούζου; - Τι γίνεται με ΠΑΟ!

ΑΥΤΗ η είδηση έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά του 15γουστου!

Τελικά τα ρεπορτάζ των μεγάλων ομάδων της χώρας, κρύβουν συγκινήσεις ακόμα και τις ημέρες εκείνες που όλοι πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις...

Γιατί αυτό που διαβάσαμε για τον Γιάννη Αλαφούζο και την απόφαση που φέρεται να έχει πάρει, δεν μπορεί παρά να ταράξει τα ήρεμα νερά του 15γουστου!

Η είδηση έρχεται από το έγκυρο για όσα συμβαίνουν στη δημοσιογραφική πιάτσα zoornalistas.blogspot.gr, που σε αναρτησή του αποκαλύπτει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος βάζει πωλητήριο στον ΣΚΑΪ!

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς, που όμως έχει πολλά χρέη και το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να εξασφαλίσει νέο δάνειο.

Μία είδηση που αν επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει πάταγο στα ελληνικά media και φυσικά θα φέρει ντόμινο εξελίξεων, με νέους "παίκτες" στο τηλεοπτικό παιχνίδι κ.λπ.

Η αποχώρηση βόμβα του Αλαφούζου από τον ΣΚΑΪ, αν τελικά γίνει, δεν σημαίνει όμως τίποτα απολύτως για τον Παναθηναϊκό.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Γιάννη Αλαφούζο, υποστηρίζουν ότι άσχετα από τις υπόλοιπες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ο Παναθηναϊκός ήταν και θα είναι ένα διαφορετικό κομμάτι.

Δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα, που σε καμιά περίπτωση δεν σχετίζεται με τις εξελίξεις, όποιες κι αν είναι τελικά αυτές, στον ΣΚΑΪ...

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Έκπληξη! Αυτός ο αντι-Αμπέντ στον Παναθηναϊκό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags