Facebook Pixel Αυτό είναι το «αγκάθι» για Μπεργκ - Τα τερτίπια του μάνατζερ, η πρόταση και ο κίνδυνος για τον παικταρά!
| 2017-05-11 20:31:00

Αυτό είναι το «αγκάθι» για Μπεργκ - Τα τερτίπια του μάνατζερ, η πρόταση και ο κίνδυνος για τον παικταρά!

Αυτό είναι το «αγκάθι» για Μπεργκ - Τα τερτίπια του μάνατζερ, η πρόταση και ο κίνδυνος για τον παικταρά!

Τί συμβαίνει με το μεγάλο αστέρι των «πρασίνων» και γιατί η παραμονή του μπλέκει όλο και πιο πολύ αντί να ξεκαθαρίζει; Όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που «καίει» τον ΠAO!

O Μάρκους Μπεργκ έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών στον Παναθηναϊκό εξαιτίας των πρόσφατων δηλώσεών του αναφορικά με την αβεβαιότητά του για το αν θα παραμείνει στην ομάδα λόγω της δρομολογημένης μείωσης του μπάτζετ. Τα λεγόμενα του Σουηδού άναψαν… φωτιές στο «τριφύλλι» και έφεραν μέχρι και ραντεβού του Νίκου Λυμπερόπουλου με την πλευρά του παίκτη.

Πάντως, σε αντίθεση με όσα γράφονταν χθες, εμείς σας είχαμε ενημερώσει ότι τα περί προτάσεων με τη… σέσουλα για τον Μπεργκ προς το παρόν δεν ισχύουν! Αυτό έγινε ξεκάθαρο στη συνάντηση του 30χρονου φορ και του ατζέντη του, Στέινερ Ντίετζ, με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Για την ακρίβεια, ο μάνατζερ παρουσίασε μόνο μια πρόταση, αλλά όχι ως ορατή προοπτική.

Αντιθέτως, η εν λόγω πρόταση χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως μοχλός πίεσης στην κουβέντα που άνοιξε περί συγκεκριμένων δεσμεύσεων για αποπληρωμή των δόσεων που οφείλονται στον Μπεργκ (όπως και σε όλους τους παίκτες) από τον ΠΑΕ. Αυτό είναι το Νο.1 ζήτημα που απασχολεί τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και τον ατζέντη του, που ήρθε στην Αθήνα με σκοπό να «τρίξει τα δόντια» στη διοίκηση για τις οφειλές και το έκανε με άκρως… απειλητικό στιλ!

Σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάλαγα για τον διεθνή επιθετικό, τα πράγματα είναι κάπως μπλεγμένα. Και αυτό γιατί η ισπανική ομάδα αφενός έχει το μειονέκτημα ότι δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές με τις οποίες κάνει δουλειές ο Ντίετζ και αφετέρου γιατί μοιάζει δύσκολο να «δελεάσει» οικονομικά τον Μπεργκ. Άλλωστε, επαναλαμβάνουμε ότι αυτό είναι το θέμα που «καίει» τον παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση του μεγάλου αστεριού του Παναθηναϊκού όχι μόνο δεν έκλεισε με το ραντεβού, αλλά μάλλον… τώρα άνοιξε. Όσο το οικονομικό παραμένει «αγκάθι», μάλλον θα υπάρξουν πολλά επεισόδια ακόμα με τον Σουηδό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags