Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι γίνεται με τα τηλεοπτικά του Αρη στη Σούπερ Λιγκ;
Life
| 2018-04-07 15:30:00

Τι γίνεται με τα τηλεοπτικά του Αρη στη Σούπερ Λιγκ;

Sportdog Team
Τι γίνεται με τα τηλεοπτικά του Αρη στη Σούπερ Λιγκ;

Έρχονται εξελίξεις.

Την προσεχή εβδομάδα θα προχωρήσουν οι επαφές του Θόδωρου Καρυπίδη, ως μέλος της τετραμελής επιτροπής που συγκροτήθηκε (σ.σ. μαζί με Αλαφούζο, Σπανό, Μονεμβασιώτη), με την ΕΡΤ και τη NOVA για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Metrosport, η συμμετοχή του στην επιτροπή διαπραγμάτευσης είναι γεγονός ότι προκάλεσε ερωτηματικά, αφού θα μπορούσε, με «όπλο» την εμπορικότητα και το brand name του Αρη, να διαπραγματευτεί μόνος του και να πετύχει μάλιστα την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Θεωρεί ωστόσο, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, ότι οι ατομικές συμβάσεις εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο καθώς επίσης και ότι μακροχρόνια θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά του κοινού συμφέροντος.

Δηλαδή ότι, αν διαλυθεί κάθε έννοια κεντρικής διαχείρισης, τούτο θα μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ήδη υποβαθμισμένη ποιότητα του Πρωταθλήματος και σταδιακά την αξία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της κάθε ομάδας.

Διότι, χάνοντας το πιο ισχυρό είσοδό τους, οι ομάδες θα υποχρεωθούν να προχωρήσουν σε ραγδαία μείωση των οικονομικών προϋπολογισμών τους και οι συνέπειες θα είναι εξαιρετικά αρνητικές για το ίδιο το άθλημα και φυσικά για το ταμείο κάθε αθλητικής ανώνυμης εταιρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags