Facebook Pixel Sportdog.gr | "Super Κατερίνα": "Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας στο J2US", αναφέρει ο Μαρίνος Κόνσολος
Life
| 2021-10-06 16:12:00

"Super Κατερίνα": "Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας στο J2US", αναφέρει ο Μαρίνος Κόνσολος

Sportdog Team
"Super Κατερίνα": "Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας στο J2US", αναφέρει ο Μαρίνος Κόνσολος

Ο Μαρίνος Κόνσολος, ο οποίος συμμετέχει στο «Just the two of us», μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι είναι σε καθημερινή επικοινωνία με την Ελένη Δήμου η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό και τόνισε ότι προέχει να επιστρέψουν στο «Just the two of us» με υγεία.

Ο Μαρίνος Κόνσολος ανέφερε ότι πρώτα νόσησε η κα. Δήμου και μετά εκείνος, λόγω των προβών, και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του. Τόνισε πως δεν έχει καμία σημασία ποιος κόλλησε ποιον και ότι είναι σε καθημερινή επικοινωνία με την κα. Δήμου, 2 και 3 φορές την ημέρα.

Επίσης, θέλησε να τονίσει ότι στις πρόβες και στο live του μουσικού show παίρνονται όλα τα μέτρα προφύλαξης, γίνονται test σε όλους τους συμμετέχοντες, μοριακά, rapid, τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας. Είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει με αυτόν τον ιό, συνέχισε ο Μαρίνος Κόνσολος λέγοντας ότι, στην παραγωγή τηρήσαμε όλα τα μέτρα ασφαλείας, αποστάσεις, μάσκες, καθημερινά κάναμε μοριακά και rapid test, εγώ έβγαινα αρνητικός λόγω του δυνατού μου οργανισμού, μέχρι το τελευταίο που βγήκε θετικό και όπως μου είπε και ο γιατρός μου είναι ένας πολύ ύπουλος ιός.

Σε ερώτηση της Κατερίνας για το πως περνάει εκείνος τον ιό, ανέφερε ότι το περνάει σχετικά ήπια, με πυρετούς μόνο τις πρώτες μέρες.

Τέλος, ανέφερε ότι μιλάνε καθημερινά με την κα. Δήμου και όχι μόνο για τον ιό και τόνισε ότι δεν είναι μόνο το τι σου προκαλεί στην υγεία, αλλά και στην ψυχοσύνθεση που σε αναγκάζει να είσαι μόνος σου στο σπίτι και να μην έχεις επαφή με κανέναν… πιάνω τον εαυτό μου με περισσότερο φόβο απ’ ότι σε μια απλή γρίπη… ήταν σωτήριο το εμβόλιο όπως με ενημέρωσε και ο γιατρός μου…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή (Τρίτη 5/10) η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τερμάτισε πρώτη στον πίνακα τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 15,5% και σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε μέχρι και 21,9%.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags