Facebook Pixel Sportdog.gr | Μόνος στο σπίτι: Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας - Η επιτυχία, τα ναρκωτικά και η κατάθλιψη (Vid)
Life
| 2021-10-18 16:22:00

Μόνος στο σπίτι: Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας - Η επιτυχία, τα ναρκωτικά και η κατάθλιψη (Vid)

Sportdog Team
Μόνος στο σπίτι: Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας - Η επιτυχία, τα ναρκωτικά και η κατάθλιψη (Vid)

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer και εικόνες από το reboot του «Μόνος στο Σπίτι». Η ονομασία της ταινίας είναι «Home Sweet Home Alone» και αναμένεται να προβληθεί στο Disney+ στις 12 Νοεμβρίου 2021.

Η ταινία «Μόνος στο Σπίτι» έχει ταυτιστεί με τα Χριστούγεννα. Κάθε χρόνο τις γιορτινές ημέρες οι ταινίες αυτές παίζουν συνεχώς σε επανάληψη.

Στο «Home Sweet Home Alone» η οικογένεια Mercer ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Τόκιο για τις διακοπές της και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

«Είναι το ίδιο έργο με άλλο πρωταγωνιστή και άλλη προφορά»,  είπε ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

 

 

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν- Η επιτυχία, τα ναρκωτικά και η κατάθλιψη

 

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν, ήταν μόλις 10 χρονών, όταν υποδύθηκε τον Κέβιν Μακκάλιστερ, τον αξιολάτρευτο πιτσιρίκο που η οικογένεια του φεύγει διακοπές τις γιορτές κι εκείνος μένει «Μόνος στο σπίτι».

 

Μπορεί να είχε κερδίσει χρήματα και διασημότητα, είχε χάσει όμως όλη την παιδική του ηλικία.

 

Η ταινία υπήρξε μια τεράστια επιτυχία των ‘90’s- τόσο μεγάλη που έριξε βαριά στη σκιά στην ζωή και την καριέρα του. Στα 14 σταμάτησε – για πολλά χρονιά, την υποκριτική, μπλέχτηκε με ουσίες, βυθίστηκε στην κατάθλιψη.

 

Αλλά τα τελευταία χρονιά κατάφερε να ανακάμψει  μάλιστα, τον περασμένο Απρίλιο γεννήθηκε ο γιος του, καρπός του ερωτά και της σχέσης του με την ηθοποιό Μπρέντα Σόνγκ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags