Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor All Star: Ο Ατζούν ανακοίνωσε το Survivor All Star - Αποκάλυψε τον πρώτο κορυφαίο παίκτη ο Λιανός! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-07-08 07:52:00

Ο Ατζούν ανακοίνωσε το Survivor All Star - Αποκάλυψε τον πρώτο κορυφαίο παίκτη ο Λιανός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Ατζούν ανακοίνωσε το Survivor All Star - Αποκάλυψε τον πρώτο κορυφαίο παίκτη ο Λιανός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια έκπληξη! Όνομα που προκάλεσε το ξέσπασμα του κοινού στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης και ο οποίος θα έχει την στήριξη όλων των τηλεθεατών. Κι όμως, δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος...

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (06/07) ο μεγάλος τελικός του Survivor στον ΣΚΑΙ, έπειτα από ένα συναρπαστικό ταξίδι 6,5 μηνών στον Άγιο Δομίνικο, γεμάτο στιγμές αγωνίας, πόνου, πείνας, χαράς, γέλιου και συγκίνησης.

Η βραδιά του μεγάλου τελικού μεταδόθηκε live από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι και ανέδειξε τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος προέκυψε από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που ψήφισε θετικά για τον πιο αγαπημένο παίκτη.

Έπειτα από μήνες δυσκολιών και αντίξοων συνθηκών, νικητής του φετινού Survivor και του "χρυσού" επάθλου των 100.000 ευρώ αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας!

Τελικός Survivor: Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή

Στο άκουσμα του ονόματός του, ο Στάθης Σχίζας έμεινε άφωνος, μη μπορώντας να πιστέψει το αποτέλεσμα! Ενθουσιάστηκε, συγκινήθηκε και φάνηκε ιδιαίτερα έκπληκτος, ενώ γονάτισε στο κέντρο της σκηνής και στη συνέχεια όλοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.

Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως θα προσφέρει μέρος του επάθλου στα παιδιά με καρκίνο.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης ήταν οι δύο φιναλίστ του τελικού του Survivor 2022, έπειτα από τον αποκλεισμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον ημιτελικό την προηγούμενη μέρα.

 

 
 

Η… βόμβα Ατζούν και Λιανού

Πριν φτάσουμε όμως στο μεγάλο φινάλε, υπήρξε και ένα μεγάλο Spoiler για την επόμενη χρονιά.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Λιανού και αναφέρθηκε σε ένα διαφορετικό Survivor που ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά. Με αυτόν τον τρόπο, έδωσε ένα μικρό spoiler για το ότι μάλλον θα δούμε την All Star εκδοχή με παίκτες από προηγούμενες σεζόν.

Πάντως, ο Γιώργος Λιανός που προφανώς γνωρίζει πολύ καλά τα σχέδια του Τούρκου παραγωγού, αρκετή ώρα πριν, συζητώντας με τον μεγάλο άτυχο του φετινού παιχνιδιού, τον Γιώργο Πηλίδη που αποχώρησε νωρίς λόγω τραυματισμού, άφησε να εννοηθεί πως πολύ σύντομα θα τον ξαναδούμε στον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται μάλιστα για μία αποκάλυψη, καθώς ελάχιστοι περίμεναν τον γνωστό αθλητή στο Survivor All Star!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags