Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και βρέθηκε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, 1.520.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό, την προσπάθεια της Εθνικής στην Κύπρο, κερδίζοντας την πρωτιά στο δυναμικό κοινό με 22,3%. Οι άντρες, φυσικά, έδωσαν δυναμικό παρόν αφού σε κοινό ηλικίας 25-44 ο αγώνας σημείωσε 30,9%, αλλά και το γυναικείο κοινό ήταν εκεί με ποσοστό, στις ηλικίες 15-24, 17,8%.

Η τελευταία φάση του Nations League είναι στον Alpha.

Απόψε, στις 21:45, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου και αύριο, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου η Ελλάδα υποδέχεται, στο γήπεδο της Ριζούπολης, την Β. Ιρλανδία στις 21:45. Τον αγώνα περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης και το ρεπορτάζ απ’ τον αγωνιστικό χώρο θα μας μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος.

Μη χάσετε, πριν από τον αγώνα της Εθνικής μας στις 21:00, την εκπομπή «Pre Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και εκλεκτούς καλεσμένους, ρεπορτάζ και συνδέσεις με το γήπεδο και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης την εκπομπή «Post Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha» με πλούσιο ρεπορτάζ απ’ τον αγωνιστικό χώρο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.