Facebook Pixel Ταμείο από Γαλλία!
| 2014-11-07 12:14:00

Ταμείο από Γαλλία!

Ταμείο από Γαλλία!

Το σημερινό πρόγραμμα των Γάλλων, περιλαμβάνει εξάποντα παιχνίδια και αρκετά ντέρμπι. Πάμε να τα δούμε…

Ξεκινάμε από το ματς του Σαμπιονά,

Τα μαύρα της τα χάλια έχει μέχρι τώρα η Λοριάν , όμως στο 1-2 με την Παρί το πάλεψε αρκετά. Εκτός οι καλοί μέσοι Κουταντέρ και Ντιαλ. Επιστρέφει ο εξτρέμ Ντεπ για την Ρεν, η οποία βρίσκεται και σε καλύτερη φάση και τα έχει όλα υπέρ της απόψε. Άσος για 1.80, όχι παρακάτω.

Κοινό μυστικό ότι ο Πανταλόνι (φωτό) θα ήταν αυτός που θα αναλάμβανε την Αζαξιό από την στιγμή που παραιτήθηκε από την Τουρ πριν μέρες, όπερ και έγινε. Διακαείς πόθος του προέδρου και των οπαδών. Aπό εκεί ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, γεννημένος στην Μπαστιά, φυσιογνωμία για τον σύλλογο. Έχουμε και δυσάρεστα.Μετά το 0-3 από την Ντιζόν, οπαδοί τα έσπασαν στο γήπεδο με τον πρόεδρο να τους αποκαλεί ΄ηλίθιους ψευτοοπαδούς΄. Χαμός.Εκτός παραμένει ο στόπερ Ζιμπάρ. Η Τρουά έχει σφίξει την άμυνα της τελευταία, προέρχεται από δύο συνεχόμενα νικηφόρα 1-0, οι πολύτιμοι μέσοι Νταρμπιόν – Κουρτ είναι εκτός. Δύσκολο για πρόβλεψη. Έχουν από ένα γκολ.

Μεγάλο ντέρμπι το Ανζέ – Ντιζόν. Πανίσχυρη εντός η Ανζέ, όμως δεν έχει παίξει ακόμα κανένα δυνατό παιχνίδι εκεί, έχει μια σημαντική επιστροφή στην άμυνα . Η πρωτοπόρος Ντιζόν, στερείτε τις υπηρεσίες του εξαιρετικού αμυντικού Ρεμί, πάει για δύο αποτελέσματα. Δεν βγάζω άκρη. Μια ψιλή …ισοπαλία.

Εξάποντο ματς παραμονής το Άρλ – Βαλενσιέν. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης, ενώ η Βαλενσιέν και υπό καταρρακτώδη βροχή, στο τυχερό 1-0 επί της Ανζέ. Καλές επιστροφές στην άμυνα για τους γηπεδούχους, εκτός ξανά ο καλός χαφ Γκιγιό. Σημαντική η απουσία του τρεχαλατζή Αμπριέλ. Άσος ρίσκου.

Aπό βαριές ήττες προέρχονται Νιμ και Νιόρ, καλές ομάδες αλλά με σκαμπανεβάσματα. Σημαντική επιστροφή του χαφ Σισοκό στην γηπεδούχο. Εκτός δεν πείθει η Νιορ, παρά τα τελευταία αποτελέσματα τους, τα παιχνίδια τους έχουν φάσεις. Καλοπληρωμένο Over.

Χάνει σε ενέργεια στο κέντρο με την απουσία του Λιγκούλ η Ορλεάν. H Kλερμόν προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 εντός, εκτός όμως ….΄κλάμα΄ ( ένα διπλό τον τελευταίο χρόνο). Σημαντικές απουσίες: οι καλοί χαφ Καπέλ – Αγκουνόν – Βιντεμόν. ο Νο1 κίπερ Οστίς, ο βασικός αμυντικός Σαλζ και ο εκ των κορυφαίων φέτος, ο εξτρέμ Νοβιλό, όλοι λείπουν. Προβάδισμα στην έδρα.

Πάνω που είχε ανέβει η Σατορού ήρθε η ήττα από την Γκαζελέk και συν τοις άλλοις έχασε τον πολύτιμο χαφ Ρουντέ και τα πιτσιρίκια μπροστά Ν΄Νγκόνγκ – Μαουρίτσιο που του δίνουν ενέργεια. Aπών και ο χρήσιμος αμυντικός Ντουντουί. Προβλήματα όμως και η καλύτερη Λαβάλ. Προβλήματα στην επίθεση, δεν επιστρέφει ο σκόρερ Μπεκαμεγκά, εκτός ο χρήσιμος Μπουργκό και ο καλός φορ Ζεουλά. Θέματα και στην άμυνα καθώς οι βασικοί Μονφραί – Περό μένουν εκτός. Τα προβλήματα των φιλοξενούμενων είναι σημαντικότερα, άσος για 1-0, επιλογή και σε Dnb.

Κερδίζει χωρίς να εντυπωσιάζει η Σοσό, έχει σημαντικές επιστροφές στην άμυνα, μετράει οκτώ ματς αήττητη. Από ένα στημένο πήρε το ματς η Γκαζελέκ απέναντι στην Σατορού. Εκτός ξανά ο καλύτερος αμυντικός Φιλίπι, αμφίβολος ο καλός Μπρεσέ(Α) ενώ μάλλον μένει εκτός ο χρήσιμος χαφ Λαμπί. Τον πρώτο λόγο η Σοσό.

Δεν λέει να …στρίψει η Τούρ, έχασε και από την Λαβάλ δικαιώνοντας μας ενώ δέχτηκε κόκκινη και ο 1ος σκόρερ Αντάν που σήμερα είναι απών. Έξι συνεχόμενες ήττες. Επιστρέφουν οι χαφ Μπερενγκέρ – Ντίαζ. Έσπασε το αήττητο επτά αγώνων με συντριβή από την Μπρέστ, για την Οσέρ. Μυρίζει …μπαρούτι το ματς, πιθανό το αμφίσκορο.

 

 

Δυάδα

Ορλεάν – Κλερμόν 1 @2.02 www.stoiximan.gr

Σοσό – Γκαζελέκ 1 @2.08 www.stoiximan.gr

 

Σύστημα (2-3)

Άρλ – Βαλενσιέν 1 @2.08 www.stoiximan.gr

Σατορού – Λαβάλ 1 @2.95 www.stoiximan.gr

Νιμ – Νιόρ Over @2.12 www.stoiximan.gr

Πηγή: infobeto.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags